Къде в Пловдив??? - 105

• 38 571
  • 790
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Къде мога да намеря рок/метъл тениски? Знам само метълшопа на Пешеходния мост. Другаде къде да търся?

# 676
  • Пловдив
Къде мога да намеря рок/метъл тениски? Знам само метълшопа на Пешеходния мост. Другаде къде да търся?
На тъмно, имат и сайт, където изборът е много по-голям

# 677
  • Пловдив
Вярно, съвсем ги забравих "На тъмно". Благодаря.

# 678
  • Майничка
В "На тъмно" са на долния етаж, само да добавя.

# 679
  • тук-там
В Мараша ли гори нещо?

# 680
  • Пловдив

Не, не е в Мараша. Както обикновено, гори в Шекер махала. Тази седмица, за пръв път, но сме още сряда.

# 681
  • Тра-ла-ла
Имало пожар в завод в Царацово

# 682
  • Пловдив
Набедих несправедливо гражданите от Шекера. Ама от там, както обикновено, гъсто, черно пуши. От терасата не мога да преценя разстоянието.

# 683
  • Пловдив
Метъл тениски съм виждала и в един голям магазин на Пешеходния мост. Той си е специализиран в този стил.

# 684
В Царацово гори склад на завод за пластмаса и найлони.

# 685
Ужас!
Той е доста голям, дано го потушат бързо!

# 686
  • Пловдив
Метъл тениски съм виждала и в един голям магазин на Пешеходния мост. Той си е специализиран в този стил.
Метълшоп-а, знам го, първо там проверих.

# 687
  • Пловдив
В моловете и във фотостудиата има щампи на тениски. Давате файл с каквото искате и го правят, ако не намерите каквото търсите в магазините.

# 688
Къде мога да дам 5 кг жълти стотинки? Не искам да ги обменям, а да ги оставя за някаква кауза/благотворителност.

# 689
  • Пловдив
Къде мога да дам 5 кг жълти стотинки? Не искам да ги обменям, а да ги оставя за някаква кауза/благотворителност.
Сещам се за фоайето на Окръжния съд - те участват в кампанията постоянно, мисля, та има бутилка за жълти стотинки.

Общи условия

Активация на акаунт