Къде в Пловдив??? - 105

• 38 901
  • 790
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
Еее, не знаех, че са затворили магазина на Добротица. Всяка сутрин разхождам кучето там, но е рано и изобщо не съм обърнала внимание.

# 751
Относно месото - Меском Попов, макар че не е в желания район, идва далечко, но гарантирам за качеството на месото.

# 752
Благодаря за отзивите Simple Smile
Тъй като отскоро живея в града, реших да проверя как да стигна до някои от местата..и гледам google maps не работи..
Не знам как ще се развива този град, като туристическа дестинация....и не само.
https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/gradove/plovdiv/2024 … KNKzPBCMPiR-xloUg

# 753
  • Пловдив
Благодаря за отзивите Simple Smile
Тъй като отскоро живея в града, реших да проверя как да стигна до някои от местата..и гледам google maps не работи..
Не знам как ще се развива този град, като туристическа дестинация....и не само.
https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/gradove/plovdiv/2024 … KNKzPBCMPiR-xloUg

За съжаление градския транспорт е много болна тема.

# 754
И междуградския / междуселския също. Хаос.

# 755
  • Пловдив
И не е нормално в центъра да няма табела на английски с указание как се ползва синя зона.

# 756
  • Майничка
Магазин на Добротица има на "Петко Д.Петков", до Четвърто районно.

# 757
  • под тепетата
А купували ли сте оттам месо? Прясно ли е? Купувам техни продукти - млечни и месни на морето и са с много добро качество.

# 758
  • Майничка
Основно телешко и език купувам, понякога ММ взема бургери и кюфтета. Последните ми идват леко пикантни, но тай и децата ги харесват.
Друг предпочитан магазин ни е Бобо мес на "Мария-Луиза". Има уникални вакуумирани, мариновани пуешки пържоли, все забравям производителя, но свършват буквално за часове.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 15:22 от gargamela

# 759
  • под тепетата
Благодаря, gargamela! Кебапчета съм взимала и свински котлети. Заквасвам с тяхното мляко, сметаните и изварата също ни харесват много.

# 760
Относно месото - Меском Попов, макар че не е в желания район, идва далечко, но гарантирам за качеството на месото.
И аз препоръчвам месото на Попов. Винаги е било страхотно. Ако районът е далече за съфорумката, може да погледне дистрибуторската им мрежа. Все ще има в онзи район някъде. В Лекситата също има техни продукти.

# 761
  • Пловдив

# 762
  • Пловдив
Случаят с автомобила се оказа недобро хрумване за лична забава или облага на поредния с мозъчен дефицит. Модерното “фейк”. Хората хвърлят много енергия за простотии, не зная как им ги раждат главите!?
Транспортът в Пловдив даже не подлежи на коментар. Не ми се мисли какво ще се случва след 15-ти септември, след като съкращават част от линиите.

# 763
  • Пловдив
Съкращението на линиите са сега летния сезон /от години така се работи, по ков|д дори работеха разпокъсано/.
От септември просто едни линии ще отидат при друг/и превозвач/и.

Не разбрах, че това с колата е било измама.

# 764
  • Пловдив
Някой да има непотребна запазена сгъваема кошара с дюшече? Ако има, моля оферирайте на съобщение.

Общи условия

Активация на акаунт