Стани богат - тема 22

• 22 995
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Не съм участвала в Стани богат, но съм участвала в други игри от този тип. Ядосвала съм се месеци след това за неща, които знам, но там не съм се сетила. В такива игри, в повечето случаи, адреналинът взима връх и реакциите не са съвсем адекватни. И такова е мнението и на куизъри, които са почти професионалисти.

# 691
Спомням си тази излагация - чела е всичко, но избра най-невероятния отговор.
Ако си признаят, че не са чели - тогава не е излагация, не знам защо лъжат.

# 692
Да. Дори нищо да не помни от сюжета, поне трябва да знае къде се развива действието. Ако е чела, разбира се. А и Дикенс живял 1600 и някоя, 1700 и някоя...

# 693
Тя допускаше и Октомврийската революция като възможен отговор. Поне се изненада, когато Кънчев й каза, че тя се е случила след смъртта на Дикенс.

# 694
Не е истина, човек, на когото Джекил и Хайд не му говорят нищо, отговаря на въпрос за 10 хил лв. И изобщо - говори някакви глупости и накрая - тряс - верния отговор Flushed
Баща му и той - Саймън и Гарфънкъл не ги е  чувал, Бони и Клайд най-логично му звучало, щото имало такъв филм Mask

# 695
Спомням си, че тук се бях заблудила, защото не помнех имената на Джекил и Хайд и мислех, че са братята (въпреки че и те са с известни имена, но ги бях забравила).
А този не беше чувал и Юън Макгрегър. Каза, че не е известен. За Марк Хамил по-разбираемо, защото е по-възрастен, но Юън е доста активен.

# 696
Аз мислих, че са братя Райт. Но това момче защо не заключи изобщо... супер уверено и накрая бам.

# 697
И аз така се заблудих, но те са Орвил и Уилбърт - специфични имена, които са споменавани в различни филми (и все ги забравям, защото са ми странни).

# 698
Ето 2 броя отпреди 22 години. На тези, които не са гледали тогава... може да им е интересно Wink

# 699
Понякога въпросите за 10 000 са много лесни.

# 700
  • София
Гледам на запис учителката по математика от Ст.Загора (или Нова...) - Боже, колко несъобразителна! Свикнала тя да изпитва.
След 50:50 за опита със сламката - в чаша вода и останали отговори капилярност и дифузия, тя телефонира на дъщеря си. И вместо да й каже: сламка във вода, воден стълб и САМО 2 отговора - тя взе да я пита какво е капилярност. Да й обяснят какво е това. И жокерът замина.
Извинявам се, стана ми смешно. Човек да не знае - когато него го "изпитват" как става "подсказването"...
(ПП. Дойде и м.юли - още не съм си получил "заработеното". Сигурно и моето повторение ще се извърти след някой ден. Плановете ни - също заминаха.)

# 701
  • Враца
Гледам на запис учителката по математика от Ст.Загора (или Нова...) - Боже, колко несъобразителна! Свикнала тя да изпитва.
След 50:50 за опита със сламката - в чаша вода и останали отговори капилярност и дифузия, тя телефонира на дъщеря си. И вместо да й каже: сламка във вода, воден стълб и САМО 2 отговора - тя взе да я пита какво е капилярност. Да й обяснят какво е това. И жокерът замина.
Извинявам се, стана ми смешно. Човек да не знае - когато него го "изпитват" как става "подсказването"...
(ПП. Дойде и м.юли - още не съм си получил "заработеното". Сигурно и моето повторение ще се извърти след някой ден. Плановете ни - също заминаха.)

Eм, ти свързал ли си се с тях да ги попиташ за парите си? Твои са си, колко да ги чакаш, май вече повече от 4 месеца станаха...

# 702
Да не би да чакат края на годината или нещо подобно? Може би имат някакъв начин на отчитане, но в крайна сметка трябва да кажат кога, за да може човек да си направи план.

# 703
Хич няма да се учудя,ама хич,ако лъжат участниците и НЕ им изплащат наградите...!

# 704
Не, едва ли. Просто са ужасно бавни, но това е дразнещо.

Общи условия

Активация на акаунт