Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 43

• 22 393
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Амили - на Славея Сиракова дъщеря................
Ох, сетих се за песента на Мишо Шамара, дано докато порасне детето никой да не я помни, че има да я подиграват....

# 676
  • Някъде там
Все повече се изумявам как ги измислят тези имена и защо са тези опити за оригинални нелепици.
Ердем и Манила - сестрички българчета на  на 1 и 3 години.

# 677
Манила е столицата на Филипините, може на града да е кръстена. Знам ли

# 678
  • Някъде там
Манила е столицата на Филипините, може на града да е кръстена. Знам ли
И аз това си помислих като чух и Ердем на марката,но  ми се сториха твърде странни. Но посмях да питам. Особено пък Ердем звучи повече като мъжко и някак турско име а са чисти българчета децата.

# 679
И аз помислих, че Ердем е мъжко и турско. Не я бях чувала марката. Хайде, на град да се кръсти дете, по бива, аз не съм особена фенка, но си е съществуваща практика. Но силно се надявам другото дете да не е кръстено на марка дрехи...

# 680
А? Ердем не е ли момче?

# 681
  • Някъде там
Момиче. Ерди и казваха. Една сладка къдрава русокоска с това безумно име.

# 682
Момиче. Ерди и казваха. Една сладка къдрава русокоска с това безумно име.
😭😭😭

# 683
Анджелика-Гая;
Мария-Роза

И двете - ученички.

Мария-Роза ми харесва.

# 684
  • Някъде там
Когато се роди се казваше Емили на дядото по бащина линия. Славея се раздели с бащата и  смени името на Амили. За мен е непонятно. Не знам какво основание е представила за смяната но  тя си е странна по принцип.

# 685
Когато се роди се казваше Емили на дядото по бащина линия. Славея се раздели с бащата и  смени името на Амили. За мен е непонятно. Не знам какво основание е представила за смяната но  тя си е странна по принцип.
Стига бре😑😑😑

# 686
  • Някъде там
Дори по медиите писаха, но аз следя Раева и тогава се хвалеше че е кръстена на дядо Емил. Месец след това бяха разделени и мисля че година по късно забелязах че я пишат с А. Тогава разбрах че се е разделила Славея с Иван.
Тя е толкова шантава, че не се учудвам изобщо.

# 687
не знаех, че така може да се сменя име на дете. познавам човек,който искаше да е с фамилията на дядо си по майчина линия - мина през съда, за да му разрешат. не разбирам как една раздяла м/у партньори може да доведе до смяна на име на дете и то лично име.

# 688
  • София
Айре
Банна
Желена
Желанна
Ерия
Морена
Йоления
Сания
Аленея
Юма