Изпитани сайтове за парфюми - май и юни 2024

• 100 847
  • 674
  •   1
Отговори
# 105
В Старкорп отливките са си доста скъпи, но ние това си го знаем. Всеки купува откъдето си прецени. Старкорп продават отливки и от много други интересни и не много популярни аромати, което по принцип е много хубаво. Затова има пазар и избор. Няма нужда да се постват коментари че е скъпо, на мен в началото дори в групите ми обявяваха подобни цени за Мегамаре. Търсих го за проба понеже беше нашумял, но 2-3 мл за 25 лева не ме поблазни и не си купих, така прецених и не сгреших. Не знам какви са цените на ВК на отливките, но не очаквам да са особено ниски.

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 14:32 от Lale_Lili

# 106
# 107
Отливките са чудесна алтернатива за разносване на парфюм преди да се обвържем с цяло бутилче. Цените на отливките в Старкорп са нормални, нищо скъпо не виждам там.

Ако има фенове на Guerlain Aqua Allegoria Forte Rosa Palissandro, чудесна цена тук https://makeup.bg/product/806858/

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 15:21 от Smartie

# 108
Здравейте парфюмени момичета💐. Скоро някоя от вас, правила ли е поръчка от parfimo.bg, в началото на темата ги има като надежден сайт, но ме притеснява това, че някъде прочетох, че не всички парфюми са оригинали. А съм харесала от там 3 парфюми и козметика и не смея да поръчам. 😏

# 109
Да бе, не били скъпи, Roses on Ice - 10 мл - 99 лева. Са извинявам се, ама при все че ги правят от пълнители отливките, това е много далече от окей цена. За някои дизайнерски парфюми цените може да са окей, ама за повечето нишови са завишени и това си се вижда.

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 19:53 от Lale_Lili

# 110
Старкоп вдигнаха значително цените на някои спрени от производство парфюми и са съизмерими с тези в ebay. Конкретен пример мога да дам с GA Onde Vertige, който до преди година, година и нещо беше някъде между 89 лв. или 129 лв., но със сигурност не и 229 лв., колкото е сега за 100 мл. тестер и 50 мл. продукт. Ако се разровя може би ще се появят и други подобни примери. Изкуственото завишаване на цените на стоките със 100%+, защото е discontinued или rare продукт се превръща в неприятно усещане за клиентите. За частни лица повече бих го приел, отколкото за търговци, които се занимават само с това. Но, както се казва в подобни ситуации - ден година храни Simple Smile. Живи и здрави да са!

И, като заговорих за рядко срещани парфюми ето 1 чудесно предложение от тях.
D&G The One Royal Night

# 111
@LSF MCMXIV

Потвърждавам, вдигнаха цените на доста спрени парфюми, тези от Starcorp. Само за пример: Valentino Aqua - предишна цена 79 лв. за 75 мл. Вече цената е 129 лв. за същата разфасовка.
Възползват се от това, че вече трудно се намират. Некореткна политика.

# 112
Не,че нещо,но те цените на всички парфюми се вдигнаха много последните 2 години. Може би следковидно или кой знае какво... И с дрехите е така. Което не кефи,ама,какво да се прави...

# 113
Ами хора такава е ситуацията в света, инфлация, криза. Суровините поскъпват. Е, и търговците се възползват и спекулират донякъде. Няма за става по-добре, така че се налага да свикваме. Приоритет са другите разходи. Ако остане нещо за някой нов парфюм, добре. Ако не, здраве да е.

# 114
Не,не се налага да свикваме.
Аз категорично спрях да пазарувам от много търговци заради безумните им цени и със сигурност има и много други хора направили този избор.
Убедена съм, че това се е отразило чувствително и на имиджа и на приходите на въпросните търговци,които упорито не желаят да се съобразят със стандарта в страната, както се случи и с Дъглас,който е пред затваряне.
Ще печелят и клиенти и оборот само тези,които се съобразяват с джоба на хората - останалите ще продължат да губят,щом толкова упорито държат да наглеят и да НЕ се съобразяват.

# 115
Това с ковида и последващата инфлация малко се преекспонира, като че ли?! И се явява идеалното влакче, на което се качват родните търговци, за да си оправдаят ценообразуването. Разбира се горното не е валидно за всички. Интересно ми е как нещо, което е Х лева до преди повече от година, не се продава, залежава в склада и след справка в ebay примерно се увеличава двойно и става У лева. Според мен е меко казано странно!
Докато Висша Козметика са на обратния полюс. Преди година цените им бяха идентични с тези в Европа (доста високи), а сега са необяснимо ниски за цялото им портфолио. Даже някой чужденец от Западна Европа, ако ги види ще си каже, че продават висококачествени ментета и няма да повярва как например 100 мл. Xerjoff Elle може да струва 240 евро при стандартни 550-600 евро Simple Smile.Дори при регулярни 20-30% или 40% намаление пак ще е далеч от тези на ВК.
Накратко, през последните 6 месеца ВК разбива на пух и прах всякакви теории за първопричинителите на високите цени - Covid-19 и инфлацията на световно ниво!

# 116
Вижте тази сутрин какво открих в сайта на Дъглас. Чакам да заредят и Пистачиото и ще ги отстрелям двете минита с Ете 😍

# 117
# 118
# 119
Xerjoff Save me

Naomi Goodsir Discovery Set ↓
Скрит текст:
Naomi Goodsir Sample Set

Naomi Goodsir Discovery Set

5,95 евро доставка до България, БД над 50 евро.

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 17:15 от LSF MCMXIV

Общи условия

Активация на акаунт