Изпитани сайтове за парфюми - май и юни 2024

• 100 888
  • 674
  •   1
Отговори
# 120
Този парфюм има ли го в по-малки разфасовки по принцип? Само 100мл. намирам аз...

# 121
  • There I was on a July morning
Gritti, само по 100 мл съм ги виждала по магазините.

Купувала съм мостри и отливки и от Старкорп и от Висша козметика /от магазина им на ул. Съборна, преди да го затворят/. Не ми е било скъпо или ако някоя е била такава, не съм я взимала и така. Най-любимите ми парфюми са тези, които съм купувала след разносване на мостри. Имам и такива, които съм купувала след 1-2-3 проби в магазин и после съм разочарована. Като се напръскам в парфюмерия с 3-4 парфюма, и още толкова на блотер и ми се объркват ароматите и стават грешки.

# 122
От някой парфюми на Gritti има флакончета по 15 мл. в Parfium.bg, Douglas.bg и Мakeup.bg. Следете там.

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 18:25 от Magda Dimitrova

# 123
Здравейте парфюмени момичета💐. Скоро някоя от вас, правила ли е поръчка от parfimo.bg, в началото на темата ги има като надежден сайт, но ме притеснява това, че някъде прочетох, че не всички парфюми са оригинали. А съм харесала от там 3 парфюми и козметика и не смея да поръчам. 😏

# 124
  • София
Здравейте парфюмени момичета💐. Скоро някоя от вас, правила ли е поръчка от parfimo.bg, в началото на темата ги има като надежден сайт, но ме притеснява това, че някъде прочетох, че не всички парфюми са оригинали. А съм харесала от там 3 парфюми и козметика и не смея да поръчам. 😏

Аз! Нямам съмнения в сайта! Утре очаквам една от Алегориите на цена без аналог. За споделянето благодаря горещо на съфорумката!

# 125
Grow, Parfimo се разпростира в десетки други държави и няма как да продават неоригинални парфюми. Това, което сте чела е на хора, които винаги си купуват от бутици на RRP цена, но веднъж се престрашават да купят след 5 години ползване на един същи парфюм от parfimo или makeup и след това шарят навсякъде, където могат. Ама това, че за 5 години е изтекла океани вода не го отчитат...
Надявам се разбирате, какво се опитвам да кажа Simple Smile

# 126
Да. Разбирам Ви напълно. Благодаря Ви момичета за отговора😊, отивам в сайта да завършвам поръчката си и да фалирам тотално 😁🤦🏼‍♀️

# 127
Не, че нещо, но цените като вървят нагоре, а ние продължаваме да поръчваме, значи сме ОК. Принципно! И аз също бойкотирам в известна степен тази промяна, не съм поръчвала отдавна от сайтове, повече интересни парфюми ( за мен) придобивам от потребители. Нишът изобщо не ме влече, по обясними причини. Явно не съм от най- големите маниаци, щом едно увеличение ме спъна. Последното ми увлечение е Черешата Опиум, ако ми се "покаже" на приемлива цена,  бих го поръчала.
От Парфимо съм поръчвала много пъти (преди), нямам съмнение в оригиналността.
Lale_Lili, пистакиото и на мен ми е интересно.

# 128
  • До сърцето...
...Това, което сте чела е на хора, които винаги си купуват от бутици на RRP цена, но веднъж се престрашават да купят след 5 години ползване на един същи парфюм от parfimo или makeup и след това шарят навсякъде, където могат. Ама това, че за 5 години е изтекла океани вода не го отчитат...
Айде да не се изказваш като крайна инстанция. Отскоро в темата и вече даже систематизира....

Аз съм от тези, които получиха вонящ на спирт парфюм YSL от Парфимо, но съм на мнение, че на всеки търговец се случва (често по причини, не зависещи от него). Въпроса е в отношението към клиента, а то беше направо отвратително. Така че ме загубиха по причини, различни от горното мнение.

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 21:58 от Радика

# 129
Да, мога да систематизирам, нищо че пиша от скоро тука.
Това, че са ти изпратили развален парфюм (случва се и на най-добрите) по никакъв начин не означава, че Парфимо продават ментета, каквито бяха съмненията и опасенията на Grow.
Отношението към клиента е относително понятие за много търговци - на едни им се отдава и го могат, а други хич не ги бива.

# 130
От Парфимо не бих рискувала вече бяла козметика да купя, на два пъти ми се случиха гафове, но пак от характера на залежаване на стока, но парфюмите досега са били изрядни,и аз си поръчах Granada Salvia от там сега благодаря за което на съфорумка за инфото

# 131
Да, на Парфимо козметиката май наистина си е залежала. В момента само там намирам едно слънцезащитно, което знам че спряха преди 2 лета, но много, много обичам. Ще ми се да го поръчам, ама...няма смисъл знаете. Годността им не отговоря много на каквото пише на опаковката. Така сгреших с една Биодерма от Ремедиум и вече внимавам да не купувам дори и от миналата година опаковки, лъжех се по цената и намаленията, но се опарих.
За да не е спам, видях че Черната рокля на Герлен ще има нов фланкър. Звучи ми приятен, ще го търся за проба заедно с новата тоалетна вода на Идоле.
Бях си обещала да не взимам нови парфюми, но днес попаднах на много добра цена на Антонио Бандерас и си го отстрелях. Her Secret Temptation, сладък, зимен, много ми е приятен. Пробвах и новият му Her Secret Flame, но цената от 70 лева ми идва твърде горчива за този клас парфюми.

# 132
Bottega Veneta Illusione + код notino10

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 00:35 от LSF MCMXIV

# 133
# 134
Emanuel Ungaro Cosmic

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт