Изпитани сайтове за парфюми - май и юни 2024

• 101 747
  • 674
  •   1
Отговори
# 495
Може ли на лично телеофна на parfumi biz? Благодаря предварително💕

# 496
Благодаря на съфорумеца пуснал подсказката за добрите цени на ROJA в aromatix!  Нямаше празен ход , но нямам съмнения в парфюма това е 6 тия Roja.Доволна съм.
Вече е при мен ,много хубав парфюм
https://www.fragrantica.com/perfume/Roja-Dove/Elixir-Pour-Femme- … Parfum-53131.html

# 497
Parfium.bg вече са започнали и да четат мейлите си. Отчитам сериозен напредък в това отношение.
Другото, което може и да е със стара дата - не участват вече в кешбек програмата. Апропо преди месец бях пуснала исщане за неизплатен кешбек, т.е. дори не беше регистриран в сайта, но по номер на поръчка, скрийншоти и плащането ми са им го изискали и ми е начислен вече в акаунта. За предходни поръчки от тях за които, обаче, вече бях изтрила потвържденията си в пощата, не успях да дам нужната информация.

Ако имате подобни случаи,  parfium.bg и parfumi-shop.net са абсолютните рецидивисти, търсете си правата.

# 498
# 499
# 500
# 501
Здравейте , нов съм във форума . Забелязали ли ли сте разлика в ароматите на парфюми от Douglas i Notino , на мен ми направи впечатление ,че Philipp Plein No Limit от Douglas е коренно различен от моя взет от Notino.

# 502
Офертата е един път, но да се има предвид, че изданията в изцяло прозрачната бутилка (без черната "облицовка") са доста разредени и нетрайни.

# 503
# 504
# 505
# 506
За Shiro - хваща notino10

# 507
Здравейте, искам да закупя Xerjoff Naxos, най-изгодна е цената в parfium.bg, но е без опаковка. Възможно ли е да е греда? Благодаря предварително.

# 508
s.svetlomirova, греди там няма, ако питате за автентичност. А и тестерите на Xerjoff са винаги с капачки в споменатия сайт.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт