Изпитани сайтове за парфюми - май и юни 2024

• 103 033
  • 674
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Здравейте, поръчах от Parfium,BG един Van cleef на изключително добра цена, Великденските намаления. НО имам опасенията , че е менте.
Не съм го отворила още, но при проверка на баркода навсякъде из сайтовете дава грешка.
Възможно ли е или не проверявам където и каквото трябва?

Самоцитирам се, защото съм сгрешила баркода. Мислех че са цифра и буква, а те са цифра 0 и излезна сега.
Та, всичко е наред. На супер цена, ако някой го харесва.

# 152
За тези, които са поръчвали от Place Vendome - за колко време идва пратката?

# 153
  • София
От днес имам мейл от Maison Violet за спиране на
https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Violet/Pourpre-d-Automne-48515.html
Останали са налични 59 флакона.

# 154
sparkling eyes, а за кой парфюм става дума и на каква цена? Сега сайта им не ми зарежда иначе щях да ги разгледам всички н а Van Cleef

# 155
Да бяхте предупредили преди 2 години, че сайта не е ок. Ние до сега само се набутваме …

Здравейте!Само
ще ви помоля ,без хапливи коментари.Когато съм имала съмнения ,съм писала. Поръчвайте си от където желаете. Както и аз го правя. Спокойна вечер.

# 156
sparkling eyes, а за кой парфюм става дума и на каква цена? Сега сайта им не ми зарежда иначе щях да ги разгледам всички н а Van Cleef
Neroli Amara - 190лв

# 157
  • Sofia
Здравейте, откъде най-изгодно мога да намеря Memo Marfa? Помощ Simple Smile Ще пиша и в размените, но едва ли някой ще иска да се раздели с този разкош, а аз съм влюбена…😩

# 158
parfium.bg са обновили сайта и поне при мен новия дизайн все още е бъгав
добавили са и нови опции за доставка, включително и безплатна до box now

https://parfium.bg/cartier-declaration-eau-de-toilette-30-50-100-ml-za-myje

като гледам кода за 10% от таблицата вече важи за всичко, независимо от цената

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 12:31 от chilko

# 159
  • Пловдив
Здравейте, откъде най-изгодно мога да намеря Memo Marfa? Помощ Simple Smile Ще пиша и в размените, но едва ли някой ще иска да се раздели с този разкош, а аз съм влюбена…😩
Аз съм поръчвала малък флакон 10мл от Essenza Nobile. Понякога,макар и рядко,има кодове и цената става прилична.

# 160
  • Бургас
https://www.starcorp.bg/memo-marfa-unisex-eau-de-parfum
С промкод MY10 тестерът става 279, а с промокод MY20 продуктът от 75 мл става 299 . Доставката е безплатна

# 161
  • Бургас
Старкоп вдигнаха значително цените на някои спрени от производство парфюми и са съизмерими с тези в ebay. Конкретен пример мога да дам с GA Onde Vertige, който до преди година, година и нещо беше някъде между 89 лв. или 129 лв., но със сигурност не и 229 лв., колкото е сега за 100 мл. тестер и 50 мл. продукт. Ако се разровя може би ще се появят и други подобни примери. Изкуственото завишаване на цените на стоките със 100%+, защото е discontinued или rare продукт се превръща в неприятно усещане за клиентите. За частни лица повече бих го приел, отколкото за търговци, които се занимават само с това. Но, както се казва в подобни ситуации - ден година храни Simple Smile. Живи и здрави да са!

Собственик съм на starcorp.bg. Преди няколко месеце имахме конкретно запитване за Onde Vertige. Успях да го намеря само от 1 доставчик в Италия на въпросната цена. Поръчах само 2 бр. тъй като и на мен цената ми се видя висока. Въпросът е, че изпълнихме поръчката на клиента и имаме нещо, което вече не се намира. Да, поех риск, но той е само с идеята да дам на клиентите си избор. Нямаме претенциите да сме с най-добри цени, но изпитвам истинско удоволствие, когато успея да достявя нещо, спряно. Имаме например и това, което вече не се намира, но не сме си позволили спекулативно да му вдигнем цената.
https://www.starcorp.bg/azzaro-visit-eau-de-toilette-for-men

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 23:53 от Stancho Valchanov 628734

# 162
  • Отвъд алеята зад шкафа
Подсетете ме как се казваше онзи сайт, в който се намираха спрени съкровища и който не беше само за парфюми? Даже съм поръчвала от него, беше от 3 букви, с А в началото.

# 163
# 164
Подсетете ме как се казваше онзи сайт, в който се намираха спрени съкровища и който не беше само за парфюми? Даже съм поръчвала от него, беше от 3 букви, с А в началото.
Azo.bg , често обаче не са налични

Общи условия

Активация на акаунт