✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 6

• 44 862
  • 961
  •   1
Отговори
# 345
За мен въпросът не е дали някой персонално ни харесва, а как танцува.
За мен Натали е фурия на сцената и танцува в пъти по-добре от Ивет. Ивет ми е сладка, но не мога да си изкривя душата и да кажа, че по-добра. Илиана да спре с това побутване на спортисти, че дразни. Браво на Ивет, че е прославила България с карате, но това не значи, че трябва да спечели Денсинг старс.
Дара също е фурия. Която и от двете Натали или Дара спечели - ще съм много доволна.

# 346
Мислех, че журито е виновно с ненамесата си в спора на отборите и даването по 5т на всички, но с така дадения зрителски вот, нищо не се променя дори да бяха дали бонус 5 само на Папи, Валери и Натали. Пак щяха да отидат на елиминации Ивет, Папи и Валери.
Не знам как все чета отрицателни коментари за Щонови, пък къртят с вот. Все си мисля, че няма логика някой да бута Неделя, а да прецаква сина на Грозева например. Обаче правилно около мен ми казват, че Неделя е от 20г циментирана в телевизията и не е никак случайна птичка. Емрах също съмнително отпадна, както иначе събираше супер подкрепа от публиката. БТВ си манипулират, както си искат.

# 347
Натали е с атрактивна външност. Но. Ивет, въпреки, че няма два метра крака, танцува, а не маа нозЕ, не притръчва, не губи ритъм и не забравя стъпки. Натали може и да играе , но Ивет танцува. Това го казват сто пъти профитата. Пък иначе, нали  -  на вкус и на цвет...

# 348
На мен ще ми липсва Папи Ханс. Показа доста воля, дисциплина и кавалерско поведение. Неделя Щонова и мен ме дразни. Не харесвам преиграването. Не мога да кажа, че е от хората, които трябва да са на финал. Същото се отнася за Натали Трифонова. Имаше няколко слаби седмици при Натали и Неделя. Всъщност за мен сега вече няма значение, кой ще спечели. Аз харесвах Папи и ще ми липсва на финала.

# 349
Натали на фона на Димитър бледнее, та чак изчезва. Младежът е огън.

# 350
Щонова е доста подкрепяна от наборките й. Поне във ФБ това много си личи. Жалба по младостта може би?
Хореографиите на Месечков са мега скучни.
Ще ми липсват Ани и Дорина. Страхотни са и явно доста добри треньори.

П.п. И аз съм около набора на Щонова.

Аз също съм около 50. По принцип възрастта не е порок Simple Smile. Аз си гласувам, но не подкрепям Неделя. Не ми допада поведението й.

# 351
  • София
Много ми е симпатична Ивет, но просто има нещо недодялано в самата стойка, в движенето на крайниците. Със сигурност е от дългите години отдадени на каратето. Изпълнява всичко точно, но е без финес.

# 352
В класическите танци е безупречна. Там се вижда стойката, ако искате, излъчване на някакъв аристократизъм. Въпреки годините с резки движения от каратето, Ивет показа всичко това. А Натали не. За мен именно при нея има недодяланост в движенията. Въпреки, че има финно тяло.

# 353
Доскоро харесвах Натали. Мислех, че е хейтена от завист към хубостта й. После обаче попаднах на нейно участие в "Кой да знае" .Там се държа крайно невъзпитано. Последната ситуация,която съвсем преобрърна мнението ми за нея беше преди 2-3 седмици. Бях свидетел на нейното  парадиране на величие и звездомания пред хора,които не изпълниха на мига желанието, а я накараха да изчака като всички останали.Няма да казвам къде се разви действието от коректност към хората,но не очаквах от Натали такива фасони.
 В тази връзка се надявам на първо и второ място да са Дара и Ивет. Жалко за мъжкия финал ,на който се надявах! Според мен мъжете- звезди претърпяха по-голямо развитие.

Това невъзпитано участие в ,,Кой да знае" и аз си го спомням!! Държеше се не както трябва,фамилиарничеше и говореше на ,,бе"! Нелепо за красиво момиче

# 354
Дааа. Красотата във външността не винаги върви в комплект с други, много важни качества.
Водещата Раева, облечена прекрасно, с хубави прически. Но като заговори и се вижда едно ниско, айде до към средно ниво. За съжаление.

# 355
  • Варна
Е какво показва Натали, мята косата и краката, покажи на тия хора как сЪ мяташ е положението при нея, сега аз изначално не я харесвам , просто ми е супер изкуствена и лустросана, та чак захаросана и то и личи че не е цвете за мирисане в живота , има си го егото, да свършва вече предаването, че не мога да я гледам.

# 356
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Натали е с атрактивна външност. Но. Ивет, въпреки, че няма два метра крака, танцува, а не маа нозЕ, не притръчва, не губи ритъм и не забравя стъпки. Натали може и да играе , но Ивет танцува. Това го казват сто пъти профитата. Пък иначе, нали  -  на вкус и на цвет...
Абсолютно е така, Натали не танцува добре, но явно това е невидимо за хората, които не познават в детайли тънкостите на това изкуство. Много неща й липсват, за да я наречем добра. Иначе за любителски изяви става, да. За мен дори не заслужава да е в четворката за финал и в тази връзка съм доста разочарована - две двойки нямат място там - Натали и Неделя.
Ивет от своя страна е изключително технична, страшно си личи, че е действащ спортист - познава тялото си, владее го и го приспособява към каквото трябва. Има необходимата двигателна култура, за да гони и даде максималното от това, което се изисква като стъпки, линии, позиции. Същото се наблюдаваше и при Валери.

# 357
Е какво показва Натали, мята косата и краката, покажи на тия хора как сЪ мяташ е положението при нея, сега аз изначално не я харесвам , просто ми е супер изкуствена и лустросана, та чак захаросана и то и личи че не е цвете за мирисане в живота , има си го егото, да свършва вече предаването, че не мога да я гледам.

Бооже колко злоба... доброто възпитание си противоречи с такова грозно изказване. Журито сигурно и те са хванати от гората щом и дават 40 точки.. Ами като не харесвате, не я гледайте.. и аз не харесвам някой участници, но не си позволявам такива грозни и груби думи по техен адрес!

# 358
Е не е чак злобно, пък и грозно. Просто мнението е изказано по-цветисто.

# 359
  • Варна
Споделям интервюто с Дорина и Валери. Още повече ги харесвам след него: изглеждат скромни, много свестни. Дорина умее да говори добре. Личи си, че е интелигентно момиче. Валери ми е голям сладур във всяко едно отношение. Личи си, че е още много млад и това също е очарователно.
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/na-stotna-ot-finala-v … eri-i-dorina.html

Изгледах това и с Михаела. Жалко, че Виктор отсъства. Странно е това, но и тя е голяма сладурана. Някъде из профилите им попаднах, че Михаела и Дорина всъщност са приятелки.
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/uroci-po-tanci-s-danc … tor-stojanov.html

Общи условия

Активация на акаунт