✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 6

• 44 479
  • 961
  •   1
Отговори
# 585
Много ми въздейства танца на Натали и Димитър , включително и музиката , настръхнах цялата ! Разчувствах се и зад кадър с милите думи и подаръци .
Браво на тях , че не им личеше , че са притеснени и вдървени като предните танцьори …

# 586
  • София
Майкооооо, брутален, страстен, уникален танц. Такава химия и страст - с нож да ги режеш. След финала да си се взимат и това е - само мама да даде.

# 587
Имам усещането, че Натали ще спечели. Много различен и хипнотизиращ танц, определено се отличиха от предните изпълнения.

# 588
Най-добрите Натали и Димитър! БРАВО!!!

# 589
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Хареса ми Ивет. Винаги е толкова старателна, технична и прецизна, не бърка стъпки, владее тялото си отлично. Обаче като каза Илияна, че отново горната част е била леко схваната, се замислих, че това й беше проблемът на Ивет през целия сезон и смятам, че се получава така, защото се притеснява да се отпусне. Тя още от началото споделяше, че не се чувства комфортно, танците са далеч извън амплоато й на каратист, притесняваше се от тоалетите дори. Явно продължава да се притеснява до самия край.

Не ми хареса танцът на Натали, прекалено много ефекти, а малко танц. Не събуди емоция в мен. Ако й приберат косата, половината й танци ще заминат по дяволите. Joy

# 590
Благодаря за снимките !
Прави сте , наистина и четиримата от журито изглеждат феноменално днес Simple Smile !

# 591
  • Варна
Харесаха ми, че са се опитали да има елемент на шоу като за финал. Вода, пръски, чадъри. Пляс пръс 😄
Ох, през сезона имаше много по-хубави танци.

# 592
Страхотни Натали и Димитър! Обожавам този чаровен Димитър и много повече го харесвам от Джими. Затова съм за тях

# 593
  • Варна
Майкооооо, брутален, страстен, уникален танц. Такава химия и страст - с нож да ги режеш. След финала да си се взимат и това е - само мама да даде.

И на мен ми харесаха много!

И ми се струва, че Натали е готина като човек, а я мислех за малко лигава. И са готина двойка с Митко! И мен ме разчувстваха!

# 594
Страхотни бяха Натали и Димитър! Заслужиха си 10-ките!

# 595
Ако ще оценяваме професионалистите, Кристиян, Тошко и Димитър се открояват. Но те са профи. От звездите- Дара!

# 596
  • София
Неделя и Наско бяха толкова дървени. Страст - 0, лицето й беше вдървено.
Танцът на Ивет във втората част ме накара да настръхна. Страхотна е и с тази прическа е много сладка.

# 597
  • София
Ох, днес никой не може да ме възхити! Прекалено големи очаквания имах ли, що ли...Имаха много по-въздействащи танци през сезона! Да видим Дара какво ще направи.

# 598
  • Sofia
Засега нито един танц не ми хареса. Не надскочиха нито най-добрите си танци от предишни вечери, нито някои от запомнящите се на конкурентите им, които отпаднаха. 
Тоалетите на журито са прекрасни, дотук най-много ми харесват те Stuck Out Tongue Winking Eye
Може пък аз нещо да не съм на център, знам ли...

# 599
  • София
Абе аз Натали все още не я харесвам. За прогнозата на времето става, но като водеща на Куулт е много, много зле. Според мен трябва да говори възможно най-малко и да бъде красива. Обаче не мога да не призная, че танца им тази вечер буквално ме стисна за гърлото.

Общи условия

Активация на акаунт