✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 6

• 44 011
  • 961
  •   1
Отговори
# 855
Видяхте ли процентите-43 за Щонова, 39 за Дара. За Натали остават около 20 процента

# 856
Двете девойки се карат за първото място, но кака им (тук съм мила) го прибра.

# 857
  • София
Браво на леля Неделя.
Но моите победители са Натали и Димитър! Благодаря ви, сладури, ще ми липсвате на екран.

# 858
МАФИЯ,МАФИЯ,МАФИЯ,МАФИЯ,МАФИЯ,МАФИЯ,МАФИЯ,МАФИЯ,МАФИЯ,МАФИЯ,МАФИЯ,МАФИЯ,МАФИЯ..........

МАФИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

МАФИЯ

МАФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!

# 859
Илияна се състезаваше почти по едно време с Лили Игнатова и Анелия Раленкова. И два пъти е европейска шампионка в многобоя. Диляна Георгиева е малко по-късно.

Да, стана европейска, когато Анелия беше болна. Но Анелия беше и световна шампионка няколко пъти.

Както и да е, аз не следих много този формат Денсинг старс, но ми харесаха "Щонови", смятам, че победиха напълно заслужено, а и освен това са стимул за нас, каките във форума. Радвам се, че вече годините нямат значение, вече не се гледа с лошо око на по-възрастните жени (дали?).Wink

# 860
  • София
Не се ядосвайте.
Хубавата новина е, че поне няма да й слушам префърцунените изказвания на Неделя. Аз не гледам никакви сутрешни и обедни блокове, така че ще я пропусна.

# 861
Добре, де, кой толкова гласува за Неделя?
Гласуването е, за да си платят зрителите за удоволствието да гледат тоя фарс!
До каквото се допрат тези хора, всичко е скапано. Егати резила!

# 862
От трите финалиста спечели най-слабия. Дори Натали, която не понасям, беше много, много по-добра. За Дара пък да не говорим. Ето затова не е ОК лица на БТВ да участват в такива предавания.

# 863
Спечели двойката, която имаше най-малко запомнящи се танци...Sunglasses
И Дара, и Натали бяха в пъти, пъти по-добри от Щонови.

# 864
Нищо, утре финалът на Ергенът също ще е зле Grinning

# 865
Пак ми кажете, че това е резултат на т.нар. " зрителски вот ". Няма начин. Никакъв.

# 866
Стига де!!!! Не мога да повярвам, за мен нямаше съмнение, че Дара ще победи, как Щонови додрапаха до номер 1?
И аз не мога да повярвам!
Тук назад по темите имаше коментари, че Наско организирал масирани гласувания с смс-и. Започвам да си мисля, че е вярно.

# 867
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Дара беше меко казано шокирана и разочарована, като огромна част от публиката и зрителите. Кой гласува за тези? Какъв е профила на феновете им, интересно ми е много.

# 868
Успяха да изтрият положителните емоции от сезона… 44% вот за Неделя?? Не мисля, че има сравнение между танцовите умения на Дара/Натали и Неделя, спечели най-слабата танцово от трите /но то кога ли предаванията преследват истинската си цел/… жалко

# 869
Аз си бях за Ивет, така че изобщо не се впечатлявам колкото вас.

Общи условия

Активация на акаунт