✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 6

• 44 476
  • 961
  •   1
Отговори
# 645
  • София
От първи кръг харесах на първо място Дара, на второ Натали.

# 646
  • София
При първия танц Натали и Дара най ми харесаха 😊

# 647
Коя е тази леля вдясно със зелената рокля при Краси?
Нона Йотова е в ментовия тоалет,  тя също участваше, но отпадна по-рано. Такава си е -  ярка, ексцентрична и щурава...

Точно си викам, че добре почнаха Неделя и Понеделник втория танц и като я вдигна пак, замина ефекта.

# 648
Много  еуфорична, Joy страшна работа.
Илиана е ударила май една водка.

# 649
  • София
Сега се сетих Щоновш на кои ми приличат по лигавщина един към друг - на дует Каризма. Навремето Миро и Галка се лигавеха и обясняваха в любов един на друг по същия начин.

# 650
  • София
Раева - в катарзис. Принуждава ни да спираме звука.
Разкошна дворцово/кралска вечер! Журито - красиви, достолепни. Двойките - всички с желание да танцуват.
Моето желание: Дара<>Наталка, Ивет, Нед/Пон; но може и да не стане.
(Нищо пошло не виждам. Тази вечер - и не само - танците са и предизвикателство, флирт - с жури, публика; любовно признание. И всеки го отдава от себе си, както го е почувствал.)

# 651
Неделя НЕ ТРЯБВА да печели. Всички други, но не и тая.

Мишето на Виктор как с презрение гледаше Неделя и Атанас при точките 😁

# 652
  • Берлин
Има ли онлайн гласуване? Май не, ама

# 653
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И на мен ми идват в повече и излишни тези прекалени ефекти и навалица в танците. Вместо да наблегнат на самите танци, за да ни покажат колко много са напреднали и могат, те залагат на шоу и отвличащи вниманието прийоми.
Неделя като я чуя да си дрънка суперлативите, все се сещам за онзи виц, дето на някакъв му казали, че живее в измислен свят и той толкова се възмутил, че за малко да падне от дракона. Joy

# 654
  • София
Раева - в катарзис. Принуждава ни да спираме звука.
Разкошна дворцово/кралска вечер! Журито - красиви, достолепни. Двойките - всички с желание да танцуват.
Моето желание: Дара<>Наталка, Ивет, Нед/Пон; но може и да не стане.
(Нищо пошло не виждам. Тази вечер - и не само - танците са и предизвикателство, флирт - с жури, публика; любовно признание. И всеки го отдава от себе си, както го е почувствал.)
+1

# 655
  • София
Вторият танц на Щонова и Атанас беше по- приятен, но не мога да я търпя с този изкуствен патос. Ако може дане си отваря устата, ще е най- добре.

# 656
  • София
Оф, виждала съм се с Неделя, работила съм с нея преди време. Не беше такова куку. Като почна да реве и спрях звука. Вторият им танц много повече ми хареса, но този фалш безумно ме дразни

# 657
  • София
Дара ще спечели тая вечер, така ми се струва. Това превъзнасяне от Раева ми дойде в повече. А самата Дара не ми харесва, Натали е в пъти по-добра, ама феновете на първата са повече и накрая тя ще победи. Първият танц на Дара ми дойде туу мъч, пошло...не беше моето. Сори.

# 658
Феноменална Франциска   Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/C69XRpZItKy/

# 659
Няма нищо пошло в танцът на Дара. И не мога да я сравнявам с Натали, място за сравнение няма, защото Дара е мноооого по-добра.

Общи условия

Активация на акаунт