✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 6

• 44 460
  • 961
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Вторият танц на Натали не беше толкова въздействат, но както казаха тя се кефи и това е най-важно

# 676
Раева си е за Дара.

# 677
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Пак нищо не показа Натали. И винаги е грешка да танцува рамо до рамо с професионалистките, защото още по-ясно си личи колко не е на ниво. Това много си пролича на поддръжката, в която танцьорите я прехвърлиха. Тя просто се остави да я метнат на раменете си, като не им помогна по никакъв начин и се стовари върху тях доста неелегантно. Ако до този момент не се е научила да владее тялото си, не знам какво точно е научила.
Оценките на журито са доста неадекватни. Браво на Раева!

# 678
На Натали и двата танца не ми харесаха. Митко е много симпатичен, но стилът на танцуване, който обича, на мен явно не ми допада - твърде в стил западно шоу, с много чадъри, танцуване по маси, малко като модерен балет. Натали пък знам, че чисто обективно погледнато е хубава, но на мен просто не ми харесва, всичко ми е твърде барбенско в нея, усмивката й е твърде пресилена, а косата й наистина се развява много дразнещо. Отгоре на това, допусна и грешки.

# 679
  • София
Но понеже Ивет е тук (вместо Валери или Папи), съсредоточете се, пращайте й енергия - тя трябва да измести Нед/Пон на 4-то място и с Гудбай

# 680
Пак нищо не показа Натали. И винаги е грешка да танцува рамо до рамо с професионалистките, защото още по-ясно си личи колко не е на ниво. Това много си пролича на поддръжката, в която танцьорите я прехвърлиха. Тя просто се остави да я метнат на раменете си, като не им помогна по никакъв начин и се стовари върху тях доста неелегантно. Ако до този момент не се е научила да владее тялото си, не знам какво точно е научила.

Аз пък точно обратното, без профитата не е бог знае колко добра, но като застана в една редица с тях, така добре се "кръшна", по-добре от тях и има по-дълги крака от всичките момичета, които бяха наредени до нея.

# 681
Много ми харесаха.

# 682

Аз пък точно обратното, без профитата не е бог знае колко добра, но като застана в една редица с тях, така добре се "кръшна", по-добре от тях и има по-дълги крака от всичките момичета, които бяха наредени до нея.

Абсолютно, профитата се загубиха пред погледа ми до ослепителната Натали..!

# 683
  • София
Този танц не беше точно за Натали, нормално да не е на нивото на профил танцьорките и така наредени беше още по-видно, тя също излъчваше неувереност в първата част. Не е нейна грешка. И за мен е много красива и лъчезарна.

# 684
  • София
Натали гледах втори танц,като първия,йо с друга музика. Ясно че ще я добутат във финалната двойка,но цяла вечер това ли ще гледаме?!
За себе си искам на финал Ивет и Дара.

# 685
Ето това бе танц.
Браво на Ивет!

# 686
Много сладка Ивет и много хубав танц.

# 687
Този танц на Ивет ми хареса , най - сетне да има сполучлив след народното й амплоа !

# 688
  • Берлин
Ивет ми е сладка абитуриентка. Много хубаво дете.

# 689
  • София
Не беше лош танца на Ивет, но първия ми хареса повече

Общи условия

Активация на акаунт