✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 6

• 44 457
  • 961
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Мда, много дълги крака има и е красива Натали, но това не влияе на танцовите ѝ умения. Малко пресилени бяха тези 10, очевидни грешки имаше.

Ивет и Тодор много ми харесаха. Роклята добре прикрива липсата на грация у Ивет.

# 691
  • Street of Dreams
Като цяло този финал до тук е разочарование. Особено след спектакъла на Капките снощи. Нито сцената, нито публиката, настроението, костюмите... танците пък съвсем не са ми като за финал.

ЩОнова ми хареса в първите секунди преди да яхне гологлавия пак.

Ивет - незапомняща се хореография, костюмът не ми хареса.

На Натали тотално й липсваше ритъм, не се връзваше с музиката, аматьорско изпълнение. Добре че пуснахте оригинала, за да разбера идеята на танца.

Дара уж трябваше да е много секси в Мулен Руж стил, но никак не ми въздейства.

Единственото нещо, което ми направи впечатление до тук е, че Натали и Димитър са се карали сериозно и двамата са искали да се отказват в даден момент. Браво, ние нищо не сме разбрали. Изглеждаха сплотени, консолидирани и хармонични през цялото време.

# 692
Не беше лош танца на Ивет, но първия ми хареса повече

Ивет е ок.
Аз съм за Неделя, много хубаво танцува, обаче не мога да откъсна поглед от Натали...искам да си я направя на порцеланова статуетка и да си я сложа на шкафа. Бог дал, дал, че се забравил.

# 693
  • София
Ивет ми хареса много. Тя е нежна и ефирна. Излъчва чистота. Раева беше права, че е важно какво послание отправят с танците си

# 694
  • Sofia
Няма ли да видим танц на Франциска и Томаш като за финал?!
Ох амин!  
Ей това ако стане, ще е танецът на вечерта, ама надали...

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 23:55 от Сиена М.

# 695
  • Варна
За нещастие очакванията ми за скучен финал се затвърждават. Дотук никой танц няма да запомня. Иначе има мили моменти.
О и отегчен Емрах се яви. Тотално да ми помрачи финала. 😄

# 696
  • София
На мен финалът ми харесва. Това е истински красиво шоу и всеки танц носи наслада.
Страшно ще ми липсва

# 697
  • София
Няма база за сравнение между финала на капките в зала Арена пред 11000 човека и финала тази вечер в бутикова зала с ограничен брой публика. Двете предавания са съвсем различни и няма как двата финала да се сравняват.

# 698
  • Street of Dreams
Можеха да се постараят повече от това да връчват на журито в началото ракети с конфети, които не гръмнаха. Всичко е meh, не усещам настроение и журито дори ми е недостоверно и напънато в суперлативите си.

# 699
  • Sofia
От много фюжъни, фрий стайли, мюзикъли, еклектика и т.н. стана просто една манджа с грозде.
Можеше първият кръг да е латиноамерикански по избор, вторият – стандартен по избор и накрая вече нещо в стил "волна програма". Хем щяха да са и по-сравними, хем по-подредено, някаква фабула щеше да върви...
Фен съм на шоуто, но съм разочарована от цялата постановка на финала.

# 700
Гледам и чак сега се включва с вас.Нона Йотова с евтината си визия като каква стърчи зад участниците?
Дара ми е фаворит,защото се хвърля с адски хъс и се справя отлично.Останалите не ме впечатляват.

# 701
  • София
Много нежна Ивет! 😘

# 702
Чудна Дара!

# 703
За нещастие очакванията ми за скучен финал се затвърждават. Дотук никой танц няма да запомня. Иначе има мили моменти.
О и отегчен Емрах се яви. Тотално да ми помрачи финала. 😄

Според мен е донякъде нормално, нищо че имаха разни предизвикателства и т.н. през седмиците, предполагам фокусът е бил на 90% върху техния си танц, а не върху тези отборни и други щуротии, които трябваше да правят.

А сега за същото време (поне) два нови танца трябва да научат, ще видим дали третите изпълнения са нови, но според мен ще видим повторения на стари танци там.

Мене не ми харесва, че всичките танци са си реално шоутанци (нищо че някой ги представят като фюжън между това и онова) - залага се повече на шоу, отколкото да покажат хубаво колко са се развили. А постоянните добавки на сума ти допълнителни професионалисти, само им играе лоша шега, защото колкото и да са задобрели звездите, няма как да изпъкнат до хора, занимаващи се с това цял живот.

# 704
  • София
Браво! Сега Дара ми хареса много повече. Страхотен танц.
Джими се разчувства, милия...

Общи условия

Активация на акаунт