✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 6

• 44 172
  • 961
  •   1
Отговори
# 795
Моля Раева да е участничка догодина. Като жури ми е в повече.

# 796
  • Street of Dreams
Щонов като я прегърна отзад в леглото, изпитах неприятна тръпка...
Сори че съм назад.

# 797
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
След последните три танца много отчетливо и недвусмислено се видя коя е победителката! Има ли смисъл да пиша името й изобщо? Grinning Всичко друго ще е просто смешно.

# 798
  • София
На Дара й се получават с лекота танците, отвътре й идва и не се напряга като другите две. За мен е категоричен победител.

# 799
Офф, Илияна е голяма досад. Тя навремето беше все втора или трета (повече трета) в художествената гимнастика, но беше най-красива от тяхното поколение. Истинските диви бяха други, но като изчезнаха в чужбина и тя сега коли и беси.

Те не са ли загинали в самолетна катастрофа? На самолета е трябвало да бъде и Илияна, но в последния момент не се е качила, защото е вдигнала температура и се е наложило да остане тук. Нещо такова четох наскоро в една статия.

# 800
Моля Раева да е участничка догодина. Като жури ми е в повече.
Тя нали вече беше... И не блесна особено. Въпреки това сега е жури и говори с такъв патос, че ще кажеш, че е най-компетентната от четиримата.

# 801
Офф, Илияна е голяма досад. Тя навремето беше все втора или трета (повече трета) в художествената гимнастика, но беше най-красива от тяхното поколение. Истинските диви бяха други, но като изчезнаха в чужбина и тя сега коли и беси.

Те не са ли загинали в самолетна катастрофа? На самолета е трябвало да бъде и Илияна, но в последния момент не се е качила, защото е вдигнала температура и се е наложило да остане тук. Нещо такова четох наскоро в една статия.

Не. Изпожениха се в чужбина, някои от тях станаха треньорки. Позабравила съм им имената вече, ако се разтърся, ще намеря.

Дара...добър им беше танцът, но не е моят. Обаче кавърът с аранжиментът на парчето на Тиърс фор фиърс ме грабна, много е готик. Ще си го сваля непременно.

# 802
Радвам се,че Илияна говори открито за чувствата си.
Скрит текст:
Стана ми тъжно,че нейните щерки си ги обожава,но.......за нищо не стават,а не е като да нямаха възможност.Съжелявам.
Харесва ми,че Дара си говори честно и без превземки.
Раева не спечели ли формата един път или бъркам?

# 803
Иначе роди някой и друг лаф този сезон... "Кардио-респираторният потенциал", "Косата ми стана на ръце"... Smile

# 804
Шапка свалям на Щонова - справя се наравно с наборки на щерка ѝ.

# 805
Раева не спечели ли формата един път или бъркам?
Раева не е печелила. Орлин и Яна спечелиха нейният сезон.

# 806
  • София
Да отдам дължимото и на:
Двете кралици в журито - Гал и Франс - удоволствие за окото беше да ви гледаме, чара ви и емоциите ви - ни направиха вечерите още по-приказни. Папкалски - ти си пич, човече!
Дано ви срещаме пак през екрана!

ПП. Не съм споменал (от възпитание) онези, на които смятам, че не дължа нищо.

# 807
Липсва ми динамиката - Раева - Робева. Не, момент, не ми липсва. 😂

# 808

Не. Изпожениха се в чужбина, някои от тях станаха треньорки. Позабравила съм им имената вече, ако се разтърся, ще намеря.

Ето я статията

https://www.168chasa.bg/article/11192612

# 809
Цитат
Изпожениха се в чужбина, някои от тях станаха тр
Поне аз,които помня като златни са тези.Анелия Раленкова емигрира със сина си в щатите.Диляна Георгиева замина с мъжа си (българин) колоездач и първородният им син в Нова Зеландия и  отвори заведение+се занимаваше с каскадьорство,защото е луда глава.Лили Игнатова май си е все тук след неуспешни връзки.Само нейният първи съпруг беше чужденец с някаква титла.Близначките индивидуално и ансамбъл и двете са тук,и са треньорки.

Общи условия

Активация на акаунт