✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 6

• 44 014
  • 961
  •   1
Отговори
# 810
Скрит текст:
Офф, Илияна е голяма досад. Тя навремето беше все втора или трета (повече трета) в художествената гимнастика, но беше най-красива от тяхното поколение. Истинските диви бяха други, но като изчезнаха в чужбина и тя сега коли и беси.

Те не са ли загинали в самолетна катастрофа? На самолета е трябвало да бъде и Илияна, но в последния момент не се е качила, защото е вдигнала температура и се е наложило да остане тук. Нещо такова четох наскоро в една статия.
Не. Изпожениха се в чужбина, някои от тях станаха треньорки. Позабравила съм им имената вече, ако се разтърся, ще намеря.

Ето я статията

https://www.168chasa.bg/article/11192612
[/quote]

Нещо не е както трябва в тази статия.
Илияна не е от по-старото поколение. Нейното поколение бяха други гимнастички.
1978 - мне, тя беше от поколението на 80-те. Диляна Георгиева мисля, че се казваше шампионката и още една...ох, ще се сетя или ще се разтърся, ти ме провокира сега. Имаше едно момиче с огромен нос, тя винаги беше шампионка. Да! Анелия Раленкова, сетих се! И Лилия Игнатова, на Боби Михайлов не беше ли тя жената?
И момичетата от ансамбъла по това време са си живи и здрави, тогава бяха по 6 в него, преди промяната. Една от тях ми беше съседка в блока.

# 811
Раленкова,перфектна,скромна.После май си направи операция на носа.нещо се коментираше,че по партийна поръчка се е случило.

# 812
Илияна се състезаваше почти по едно време с Лили Игнатова и Анелия Раленкова. И два пъти е европейска шампионка в многобоя. Диляна Георгиева е малко по-късно.

# 813
# 814
хахаха казах ли ви! Второ място за Неделя

# 815
# 816
Дара победител!!!

# 817
Дано е второ...

# 818
Е,неее!Стрина трябва да я изпутат до  финал и това е.

# 819
# 820
Моляяяяяяяяяяя!!!!????????

# 821
  • Свищов
Неееееееееееееее!

# 822
Познах, познах! Браво на Щонова, напълно заслужена победа! Да им е честито на Неделя и Наско!

# 823
АААаа не мога, предсказах го преди 2 седмици......
В ступор съм, ама го очаквах

# 824
  • София
Хахахаха

Общи условия

Активация на акаунт