Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 85 856
  • 1 974
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
Бър, много мили думи за моето диване! Благодаря ти!

Тя е със Самсунг, аз съм с Шаиоми. Тя ми показа " ѝ " на моя телефон. Питах я сега на Самсунга къде е, но каза, че не го е открила.

# 1 831
  • София
Оле, ако детето не го е открило, значи вярно е много смотана функция на Самсунга с това и с ударение. Т.е. не съм съвсем индианец.

# 1 832
И аз не знам къде е? Айфон, ако знаете помогнете на другарче в беда, моля!

Задръж на И- то.

# 1 833
Панди, ма ти все едно за нас говориш... и аз съм с Шиоми, и малката е със Самсунг. Ей-ся я изръчках да търси това прословуто и с ударение, ама го нямааааа... или поне не можа да го намери.
Бър-бър, начи това, дето го описваш, е любима моя вечеря. И да топкам залъчета хляб в сока на доматкитееее ммммммммм...
За Мис Каприз и гостенчето й пържа картофки. Предвидливо си взех биричка. Айде познайте каква ше е моята вечеря?

# 1 834
  • Пловдив
Мързе, семки, нЪл? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 835
Мерсѝѝѝ 😘
И аз не знам къде е? Айфон, ако знаете помогнете на другарче в беда, моля!

Задръж на И- то.

# 1 836
  • София
Аз си сипах малко розе. Наздраве!

Замезвам със злополучния черен дроб. Той си е ОК, де. Само дето кихах брашно 10 минути и чистих кухня
Дояждам и един шницел, който детето отказа. А дядо й , милият, специално за нея ходи да го купи, ❤️ защото тя обича. Но на това място им слагат чушка в месото на шницелите. Тя чушки не яде. Сега й варя макарони. Яде ги с натрошено сирене.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 18:47 от Pandachina

# 1 837
И аз нямах ѝ на клавиатурата в самсунг. Свалих си приложението Microsoft SwiftKey. Там има със задържане върху и. Вече може и да я има фабрично заложена в телефоните. Пробвайте да видите можете ли да смените клавиатурата от самсунг на суифт, ако не - гугъл плей. Нямам под ръка самсунг и не мога да кажа точните стъпки.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 18:39 от Лаватера

# 1 838
Оу йес, и семки имам...
Егати лятната буря. Както беше синьо небето, дойде един гаден облак, още по-гаден вятър и дъжд по диагонал вали...

# 1 839
Доядох снощните равиоли и спирам с яденето за днес.
Малко по- късно (може би) ще си сипя, на стенд бай съм доли ММ няма да звънне да го забера от гарата.

# 1 840
Не ми стига другото, а сега и с ММ се скарах.
Дребната от скоро ходи на плуване, само че започна по-късно от останалите деца и е от най-изоставащите. Разбира го и се демотивира, съответно отказва да отиде. Баща ѝ веднага се съгласи и отсече, че няма да се занимава. На мен това ми прилича на много бързо предаване, защото в самото начало и харесваше много, а сега след мъничко трудност се отказва веднага. В същото време не искам да я насилвам да прави нещо, но не искам и да я уча да се отказва при първата трудност. Как да намеря баланс?

# 1 841
  • София
Живеете на остров, жизнено важно е да се научи да плува. Обясни му н а ТН.

# 1 842
  • София
Сис, а няма ли индивидуални уроци по плуване? След като се научи, пак да тръгне в група.

# 1 843
Не, Панди, няма. Според треньорите е по-лесно да са в група, всичко става на игра.
Работи с нея треньора, разбира се, като ги пусна свободно тя се предаде.

# 1 844
Тегав ден на работа Sad
И ме гони вълчи глад 2 дни.И пак ми закъснява и съм като балон!
Панде, ти мина ли обременяването с глюкоза?

Общи условия

Активация на акаунт