Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 85 853
  • 1 974
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София
Твоята Беболинка е мъничка май още. Но аз прилагах правилото на каквато се запише, поне една година (учебна) да ходи. Може би от края на градината почнахме да го прилагаме. За малко дете като твоето, обаче, не знам.

# 1 846
Тегав петък след тегава седмица и при мен, още по-тегава се очертава следващата. Нямам търпение да дойде следващият петък. За момента мисля да се отдам на нищоправене (т.е. готвене и площадка след вечеря).

# 1 847
Сисче, ми освен да пробваш с обяснения да я убедиш да ходи още малко и след месец примерно ще мислите пак... и ТМ да поубедиш с добро, без да му трошиш главата Smile Stuck Out Tongue
Реших - твърде ми е студено за биричка. Налях си розенце. Наздравееее

# 1 848
  • Пловдив
МУ прибра китките, ама бурята избЕга от нашия квартал Simple Smile

Уми, на мен пък пак ми дойде, като почти не ми спря Head Band ше бера ядове май...
Отворих една лимонада ли е кво с мастиха дет бях донесла от гръцко. Особен вкус има, ама е хубаво Simple Smile Ся искам и аз семки, ма няма.

# 1 849
Аз все се имам за млада, но май дъртозата ме хваща Sad

# 1 850
Сиси, кажете, че примерно още месец ще ходи и ако и след това не иска, приключвате.

Аз не съм привърженик на ходенето на всяка цена, ако детето не иска, просто да се убеди наистина, че не иска. Провери все пак дали няма някоя друга причина.

# 1 851
Мистичет, 6 пакета лидълски съм заредила, отваряй прозореца да те целна с един... ние всяка вечер чоплим, та затова... Wink

Тъжна съм. Имах навик да гледам чат-пат онлайн във Вибокс серии на Малката булка /не се смейте много де/... сичко са спрели мизерници долни

# 1 852
Сис, няма ли как догодина да я запишете с нова група/начинаещи?

Нормално е да не се чувства добре, където всички са по-напреднали от нея.

# 1 853
  • София
Сис, а да я запишете при друг треньор индивидуално? Явно нея я тревожи и демотивира нивото на другите деца. Когато ги настигне, ще се чувства по-добре сред тях. Треньорът сигурно е прав, но щом детето не се чувства комфортно в тази ситуация, трябва да се пробва друго или да се откаже засега.

Уми, вчера го направих обременяването. Благодаря за вниманието! Резултатите за глюкоза и инсулин са ми в референтните граници. Само витамин Д е нисък. Предстои ми контролен преглед при ендокринолог, но не мисля, че ще каже нещо различно от това, което сама виждам.

# 1 854
Бър, тя е от най-малките, но има и други дечица на нейната възраст. Не са голяма група, 8-9 деца са.
Мързи, почва да реве. Утре пак ще пробвам.
Ули, и аз не искам да е на всяка цена, но първите пъти искрено се забавляваше и ходеше с огромно желание.
Попи, може да навакса бързо , само с две седмици са напред останалите, не си заслужава да чакаме догодина.

Ще пробвам утре пак.

Мислех си, дали да я накарам като я лиша от детски например? Или е много крайно и ще я демотивирам допълнително?

# 1 855
  • София
Мързел, гледай го в ютуб, там също го има.

# 1 856
  • Пловдив
Панде, имай предвид, че в нормите ли е за докторите всичко е ок, а не е баш тъй...ако е близо до границата има др.значение. Особено за вит.Д и В12.

Уми, м че млади сме си, ма тва не пречи на някои промени Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 857
Сис, ясно, не е изпуснала кой знае какво. От наказание няма смисъл. Тя нищо лошо не е направила. Изпитва емоция, показва ти я. Ако я накажеш, какво точно послание ѝ даваш?

Малка е още, да се притесняваш, че се отказва от трудности. Децата са като възрастните - едни обичат да се занимават със 100 неща, други само с определени, трети - само със задължителната програма. Насила не става и ако след известно настояване от ваша страна, продължи да се запъва, няма смисъл да се тровите взаимно.

# 1 858
  • София
Панди, я ги пусни изследванията. Ще ти кажа веднага дали има проблем. Че не съм наясно какви референтни стойности са сложили на 60-та и 120-та минута.

# 1 859
Стискам палци за всички нуждаещи се!
Мид, прегръдки за теб и дечицата!
На Сирос младежа да оздравява!
Бър, палчета и за твоето майче!
Стиснете и за нас утре, че имаме нужда.
Сис, насила не става, ако можеш да я поразпиташ и да разбереш заради какво си е променила отношението. Може да е нещо временно, да не се е чувствала комфортно.

Общи условия

Активация на акаунт