Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 80 (м. май)

• 35 622
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 855
  • Пловдив
В голяма степен както си го направиш, така се празнува.
Сега, ако ходят с класа на екскурзия - ще дадеш пари. Но един официален костюм или вечерна рокля могат да струват и много, и недотам много. Който както реши.

# 856
Дара, тя за риба да беше отишла. По-добре Grinning

За Невена ги пуснах, да и се похваля с пх.
Пък другите не ги разбирам. Няма реф стойности, няма нищо в тия епикризи братче.

# 857
  • Paris, France
Браво, Елора 👍💐. Супер е всичко, особено холестеролите и триглицеридите и КЗ. Браво! Нямаш хеликобактер, така ли? На мене ми звучи като да ти липсва витамин Ц. Кървят венци и се кашля. Браво и за цигарите! Не стоплих първоначално.

Без миялна не мога да живея. Ненавиждам миене на чинии. Ненавиждам. Аз пускам бебешката програма на 70° като искам идеално изплакване. Тя има трикратно плакнене. А ако толкова ви е страх, плакнете след миене, но миене на ръка повече няма да си причиня.

# 858
Неее, още няма резултат от биопсията. Тоест след 3-4 седмици ще се разбере
Така че си пия хаповете. А  като излязат, ще дам отчет.

Ама аз пия витамн с всеки ден, че защо да ми липсва и не пуша вече.
Сега не кървят, овладях.
Оказа се пародонтит.
Така е, явно не съм чистила качествено плюс имам над 25 годишен стаж като пушач и това е от значение.

# 859
Артемис, сигурно съм изпуснала нещо, но голяма Hug за олекване от мен Heart

Явно са го изтрили, ама някой пусна линк към някаква добавка, която му е решила всички проблеми. Laughing

П.п. От цигари с нагряване кървят венците, защото "дърпате" много силно. Когато минеш от обикновена на нагряваща цигара, не си свикнал и дърпаш яко, за да се увериш, че получаваш никотина. Да, ама там температурата е много висока, затова се получава кървене. Аз имам над 30 години стаж на пушач и венците ми не кървят. И не кашлям.

# 860
Има пушачи, има и пушачи. Един кашля, друг не кашля. До човек е. Не е до това с кой пръст държиш цигарата.
Има хора нямат проблем с въглехидрати, други имат Joy
Аз съм имала и съм ги спряла. Ако дръпна 3 пъти от цигара ще кашлям после зверски.
Та говоря за мен си.
Венците не кървят сега, но леко наболяват на места, гледам отпред е различен и цвета пак, ще се ходи на лекар.
Иначе електронни чак много не съм пушила, ама и не помня да съм дърпала силно.

Иначе има хора и не са били пушачи и пак им кървят венците.

И аз съм била години пушач и много години си въобразявах, че ей на толкова години пушене и нищо ми нямало уж.
Ама знам как се чувствам като пуша и как като не пуша.
Иначе всеки рано или късно го удря от цигарите.

# 861
Дара, тя за риба да беше отишла. По-добре Grinning

За Невена ги пуснах, да и се похваля с пх.
Пък другите не ги разбирам. Няма реф стойности, няма нищо в тия епикризи братче.

😂😂😂😂
Предния път като ходиха в гората ми донесе цял чувал прясна коприва 😂
Аз си я суша и добавям в супи предимно . Тя пък си прави разни помади и мазила. Кухнята и е цяла лаборатория. Непрекъснато бърка някакви природни бъркочи😂
Артемис И аз се зачудих ама ти и нищо повече не каза 😃
Електронните за мен са чиста химия.  То какво удоволствие е да пушиш пък да ти мирише на парфюм😃

# 862
В омлет също много добре се намества сухата коприва, пробвай ако не си.
А това с цветовете от бъз и майка ми прави някакво такова нещо, но май само ги кисне? Вари бутилките после де, че тя прави количества а не само колкото да се изпие за ден-два. Тук нацъфтя рано тази година и точно за Великден като се бяхме събрали, се озовах с голяяяма купа лимони пред мен да ги режа, че мама не си поплюва с казаните като прави такива неща Grinning

# 863
Дара, питай я таз твоя сестра.
-Сестра,  кога ще почнеш за риба да ходиш? Joy

Одеве гледам един и същ скрийншот съм сложила два пъти

Точното име на гастрите ми е това:

Еритемо-ексудативен антрален гастрит.

# 864
Елора😂😂😂
Не смея че току-виж нарамили такъмите🤣
natka въобще не съм.се сещаме за коприва в.омлет. Още утре ще пробвам 😃

# 865
Гледала съм рецепта за спанак с омлет. Защо не и коприва.
Майка ми прави баница със сирене и със спанак и с коприва.
Върви си. И яйца си слага доволно.

Днес спретнах желатиновата. Ама все едно брашно съм и сложила. Вкусотийка бре.

# 866
Находка си е баницата, спор няма. От де що има режимни печива май само нея продължавам да правя и гофрети че те стават и бързо. Ще си вземам скоро пак желатин че гледам е намалял в пакета... той няма да е малко но в тоя голям пакет така го виждам на дъното.
В омлет съм слагала куха коприва смляна, прясна от години не ми е попадала но защо не? Като всички зелении и тя, щом може със спанак или лапад, значи и с коприва става.

# 867
Чудих се какво да си направя за обяд утре. Ще е омлет с коприва.
Ние правим напитка от дървесен бъз със лимон и е много вкусен. Варения сигурно изисква захар, а накиснатия и изпит до няколко дена може и без сладко.

# 868
Честита рожба, Дара! Да е здрава и късмет да има в живота!
Едвам смогнах да ви изчета 😅
Искам да благодаря на Елора за линка към упражненията на Ингрид, точно нещо такова търсих тия дни, без търкаляне по земята и без допълнително оборудване. Също ми допада, че преди същинското упражнение има кратко показно, че обикновено докато схвана упражнението как се прави и вече са минали на следващото и все превъртам напред назад 😂
Продължавам с режима, в последните 3 седмици кантарът не е мръднал, но пък се чувствам много добре. Сега остава да се мотивирам някакси да тренирам по-редовно, че съм трагично обездвижена, а и да постопя още някой друг килограм. Засега съм на 1/3 от желания резултат.
Като споменахте коприва - днес спретнах една копривена супичка, чудна стана. Застройката я направих със сметана и яйце. Слагам и малко натрошено сирене, вкусотия. 😁

# 869
Моля, аз вече не помня кои упражнения съм дала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт