Звездни Компромати - Май'24

• 281 214
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 355
  • До морето
Тази история е от преди 10 дни. Когато я публикуваха, поне 20 човека се включиха да защитят миската, защото другата жена била запушила цял паркинг за повече от час и като се появила отказала да мръдне колата. Миската била с ревящо дете в колата.
Колко от това е вярно, нямам идея.

# 2 356
  • София
Лейдито нямала ли е едно яйце да й метне, вместо да я блъска:-)
Иначе монетата може да има и друга страна, ако ме запуши някоя кокошка за час и съм с ревящо дете , не знам докато чакам полиция накъде ще се развия, ай сиктир и всеки да си спира как му дойде.

# 2 357
Това дъщерята на Цар Симеон ли е?

# 2 358
Да, същата, княгиня Калина.

# 2 359
Арестували са с алкохол зад волана шефа на автокъща Софавто Тони Златков. Той може би не е голяма звезда, но интересното е, че не могат да му отнемат колата - Ламборгини Урус, понеже е на автокъщата. В такъв случай трябва да се плати равностойността й - над 350 000 лв. Да видим Simple Smile

# 2 360
  • София
Много ми е жал за Калина. Беше много хубава. Не красавица, но нежна и интересна.

# 2 361
  • In The Middle Of Nowhere
Точно това си помислих и аз. Гледаш от едната страна единия родител, гледаш от  другата другия и… по средата детето, което сякаш няма общо с тях. Сега, разбира се и те са били някога млади и не са изглеждали точно така, но все пак…
По: Калина успя да ‘впечатли’ доста хора на тези кадри.

# 2 362
От цялата драма между Джоли и Пит, най-доволна трябва да е Анистън. Все пак тя беше най-потърпевша като свидетел на тяхното щастие, споделено с целия свят...

# 2 363
  • Viena
Да!Добре😆😆😆
Объркали Есил Дюран,че е дама- не мама.😁

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 19:11 от Emma99

# 2 364
Ще й се!
Костюма, кецовете, ризата - всичко му наред на момчето, но това лилаво фишу, за чий? Да отива на мама, на перата?

# 2 365
На мен ми харесва лилавото фишу.

# 2 366
На Анистън отдавна не й пука с кого точно е Брад Пит.
Хубави са Есил и семейство на тази снимка.

# 2 367
   Клеър Дейнс ми е като близначка на Гери Турийска. Е, ако не сестра-близначка, поне първа братовчедка Simple Smile.

(Не ме бива с линковете и снимките. Чета редовно темата, много разтоварваща е, но явно ще трябва да извикам пак някоя дъщеря да ме пообучи, ако искам и да участвам.)

# 2 368
Не е вярно, че жената е била запушила паркинга за един час и че е отказала да се премести. Миската е избрала грешния човек за изцепките си и се надявам да си понесе заслуженото.

# 2 369
  • Down south
Тази "лейди" по-добре да се гръмне, вместо да сипе заплахи към други. Само като видиш как слиза от джипа и тръгва към другия автомобил и ти стая ясно що за стока е. Срам и позор! И това същество е жена.
Видях видеото и си признавам, че много се разстроих Sad
Какъвто и да е случая, действията на шофьорката на черното SUV са безумни!
Дано има последствия!Дано!

Моля, пишете, ако има такива.

Общи условия

Активация на акаунт