Звездни Компромати - Май'24

• 280 856
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 385
Когато държавата липсва и е разграден двор на всички нива законът на джунглата става върховен. Грозно, неморално и абсолютно неадекватно поведение от уж зрели жени, хората тотално изтрещяха. Точно тук полицията е липсвала да се намеси, уви чешем се и после цъкаме с език ама какво стана, ами логичното.

Че тя да не би полицията да седи и да дебне за тъпи патки из всяко кюше. Никога не ми се е случвало да извикам полиция и да не дойде и да не се намеси.
Общи приказки, за да се оправдае малоумна престъпна проява.

# 2 386
  • Down south
За жалост изтриха мненията, в които съфорумки оправдаваха атаката и агресията на жената, шофираща черната кола.
Не искам да повярвам!
Буквално съм потресена Sad

# 2 387
  • София
И двете са виновни.

# 2 388
Дженифър Лопес е отменила турнето си " за да прекара повече време със семейството си". Явно няма дим без огън.

# 2 389
Ясно е, че жената с тойотата е провокирала пи някакъв начин, но нищо не оправдава разбеснялата се жена от черния джип. Ако съм с дете и са ме запушили ще се обадя на 112 или ще потърся някой отговорен за този паркинг. Не вярвам в никакъв случай да са стоели така 1 час, тази миската сигурно би прибегнала до физическа саморазправа в такъв случай. Ако съм на мястото на другата жена ще я осъдя женската мутра.

# 2 390
Дженифър Лопес е отменила турнето си " за да прекара повече време със семейството си". Явно няма дим без огън.

Не е заради Афлек. Нямало интерес към турнето ѝ и казват, че на много места и половината билети не били продадени. От няколко месеца пишат, че продажбите били трагични, не помогнало и преименуването му в "Най-големи хитове", май оригиналният замисъл бил турнето да е посветено на любовта ѝ с Афлек. Пишат, че тя много си надценила възможностите, искала да пее в Арени с много места, а няма достатъчно фенове и вече въобще не е актуална. Агентите ѝ според слуховете я молели да се откаже от този проект на суетата, защото цели сектори били непродадени, тя не искала да повярва и било голям удар по егото ѝ.

Има и конспиративна теория, че проблемите с Афлек са измислени и изиграни точно като се е видяло, че продажбите на билетите са зле, да си имала оправдание да канселира. Поне малко да прикриела провала.

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 06:30 от наивница на средна възраст

# 2 391
Блъскане, физическа саморазправа, закани - извинявам се, но това не може да бъде оправдано. Да, другата жена може да е нарушила правила за паркиране и да е попречила на останалите, но за целта има полиция, тел 112 и т.н.
Утре вие или детето ви ще направи нещо неправилно и ще изядете шамарите от някой с лабилни нерви. Пак ли ще е окей?
Не живеем в джунгла или поне претенциите са ни такива.

# 2 392
Къде са били служителите на този търговски център ли е било, къде е била полицията. Не вярвам, че опашка от коли просто е чакала 1 час, без никой да потърси служител или да се обади на 112.

Историята е представена като сеир между две кокошки, но услужливо се мълчи какво е участието или безучастието на тези, които са отговорни да не се стига до такава саморазправа.

# 2 393
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Къде са били служителите на този търговски център ли е било, къде е била полицията. Не вярвам, че опашка от коли просто е чакала 1 час, без никой да потърси служител или да се обади на 112.

Историята е представена като сеир между две кокошки, но услужливо се мълчи какво е участието или безучастието на тези, които са отговорни да не се стига до такава саморазправа.
Точно, хайде ако не полицията, охраната и управата на мола, къде са? Това за единия час не го вярвам, но е имало свидетели защо не са реагирали, а стоят и гледат сеир. Особено мъжете на завет до полата на жената. Безумно е в 21-ви да се оставят две жени да се саморазправят.

# 2 394
  • Пловдив
Абе честно казано и аз не бих се намесила, и не бих искала моя мъж да се намесва. Две кокошки се бият, ако той се намеси ще го изкарат него виновен. Принципно сигурно някой е повикал полиция, но за да дойдат полицаи им трябват 10-15-20 минути и дотогава двете "дами" вече са били заформили ситуацията.

# 2 395
Аз се учудвам как дамата с Тойотата не се защити. Ако някой ми слезе от кола така, особено след като преди това я е блъскал на няколко пъти, съвсем няма да си говорим.

# 2 396
Новата визия на Геро

Качеството на фотото е лошо, че набързо щракнах от тв.
Много е отслабнал.

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 10:34 от Джаста Праста

# 2 397
  • Glasgow
Колко е отслабнал! Завист.

# 2 398
  • Варна
Каза ли защо е отслабнал толкова?
Диета, здравословни проблеми?
Изглежда като друг човек.

# 2 399
Геро е загубил половината си тегло.