Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май!

• 197 569
  • 2 639
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Sofia
И какво стана накрая - като не търсиш нищо, намираш случайно рокля за срещата на класа - червена, дантелена, дълга😜😜😜

# 2 566
Диа, така е обикновени са, ама ние на работа ходим доста обикновени, по скоро скучно офисни...никой не идва със златни обувки! Wink
Ани, да и мен цветът ме смущава, нито бяло, нито нюд? 🤔
Хайде ще премисля и ще реша...
Веси, ми давай да я видим!

# 2 567
2 тематични кафяви чишита Grinning от ягуарската ми колекция:
Скрит текст:
Първите са естествен дълъг косъм, вторите - естествен велур. Божествено ежедневно-елегантни и удобно-комфортни. Ако се върви километри, първите малко хлопат, но компромисно им омотавам сатенени връзки по подобие на този метод:
https://www.pinterest.com/pin/720435271650049535/

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 23:59 от GeryGG

# 2 568
Това и аз съм го мислила със сатенените връзки за едни чехли, дето вече едва се крепя на тях.Ще взема да пробвам.

# 2 569
Диа, така е обикновени са, ама ние на работа ходим доста обикновени, по скоро скучно офисни...никой не идва със златни обувки! Wink
Не съм искала да те засегна. Просто си изказах мнението спрямо представата ми за теб от видяното, дрехите, които показваш и носиш, и това, че тези сандали са твърде обикновени за теб според тази моя представа. Ако си ги харесваш, естествено не е нужно да се съобразяваш с мнението на никого, най-малко пък с моето. Опитай да отидеш със златните сандали на работа. Нито ще те върнат, нито ще получиш неодобрение. А след 5 дни още някоя твоя колежка, ще се яви със златни обувки. Цветът не прави обувката, а моделът. Това, че са златни, не ги прави официални.
Наистина тук не се одобрява мнение, различно от това на собственика на обсъжданата вещ и по-добре човек да си мълчи, а всеки да ходи както си се харесва. Simple Smile

# 2 570
Диа, не си ме засегнала ни най малко, дори през ум не ми е минало! Hug Обяснявам защо може да ми "потрябват" и те! Simple Smile
Златни в моите представи ги прави неофисни, неформални, а не официални... а, че няма да ме върнат е повече от сигурно, но ще им изглеждам необичайно Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 00:33 от mimi.7299

# 2 571
Мими,златните са много елегантни и не ги намирам са официални, сложени с панталона.Така че за мен стават за офис без проблем.Не са онова жълто и ярко златно, което ще се набива на очи.Много нежно стоят на крака ти.Светлите някак ми се набиват в очите.Но всичко е въпрос как ти искаш да ги съчетаеш и дали са ок за твоя гардероб.

# 2 572
  • Русе
Благодаря, момичета!
ДХЗ, тук съм, в киноцентъра в Бояна.
Света, полата е от миналата година. Закупена е от магазин в Русе, Мирая. Имам същата и в маслено зелено.
Майола, много весели снимки.
Мими и аз съм за златистите сандали.

# 2 573
Деси, ама и аз не ги намирам за официални, а за неформални! Wink

# 2 574
Аа, ми екстра тогава.Тях ги остави на 100%.😄

# 2 575
Те остават със сигурност, светлите ще мисля...скучни, формални имам още 100 🤣

# 2 576
GeryGG, откъде са първите чехлички?
Връщат ме в 78-79 година, бяха пуснали такива дървени по 6-10 долара.
Бяха два вида - такива и едни по-високи с по-широк ток. Колко километра съм извървяла с тях... Simple Smile
Много бяха удобни и след това доста години ги носих, като обущар им сменяше горната част.

# 2 577
GeryGG, откъде са първите чехлички?
Grinning
https://www.facebook.com/PremierShoesShop?locale=bg_BG
Че са от миналото десетилетие, са; но чак от миналото столетие, не са.

# 2 578
Виждате ли ги с тази рокля, или не!

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 12:05 от mimi.7299

# 2 579
  • Велико Търново
Мими, от снимката като, че ли не.
Деси, много си хубава!
Наде, страхотна форма!Браво!
Рокли с дантели нямам, мисля, че не съм и имала.Харесвам ги!

Общи условия

Активация на акаунт