Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май!

• 198 537
  • 2 639
  •   1
Отговори
# 255
Така е Ал, но за съжаление не всичко е налично или вече е изчерпано. 🤗

Тази на H&M е много хубава. Имаше я в бяло докато я поръчам и моят номер свърши. После пуснаха  в черно, но не искам в този цвят. Сложила съм си да ме известят за бялата.

Леле, Пепси колко си различна и хубава на тази снимка. 🤗 Хич не ме бива по селфитата и мен.

Агент, Зара, а да пуснат нещо цветно.🤗 Ще ходя да гледам как съм изпуснала цветна рокля!

# 256
  • Бургас/Пз
От всичко, което гледам най ми допада за мен тази, която с Карен харесахме. Ще я видя или ще я поръчам поне лесно се връща от Зара. За почивка в резорт няма да е зле, ако прозира. 😁
Само да не е кофти ушита, че Зара го дават през просото.
То от такава материя , няма как да бъде ушита добре. Това си е мое мнение де, но дори и най-прекрасната рокля на света да беше, този плат и ужасен . Пак казвам, че това е за мен, на друг може да му стои и харесва.
Примерно на мен ленът ми харесва как стои дори и да се намачка, този памук обаче става точно на дъвка, дори не съм сигурна дали изобщо има начин да бъде изгладен. Не се опитвам никой да разубедя да я поръча. Само споделям нещо от първа ръка.

Роклята , която Мариета Йо показа, също я видях. Само като мернах кривият и нескопосано ушит джоб от 12 годишно дете, дори не я загледах повече.

Та, Ал е много права, със Зара работата е око да види, ръка да пипне Simple Smile

Пепси, много си готина!

Агент, що не й обясни , че не е от роклята 🥰🌺 прекрасен цвят е. Искам и аз Simple Smile

# 257
  • София
Kopche харесаха ми и маникюра и чантата.Би ли споделила откъде е тя?Ако не желаеш,няма проблем.
Чантата беше от физически магазин на Фритьоф Нансен, преди  бутика на Невена - мисля е наблизо. Тя буквално ме намери в деня преди бала. Изкуствена кожа е! Много функционална! Цяло лято я ползвах след това!

# 258
Чрд на патерица, на всички вече родени, майски бебета Wink Бъдете здрави Клоуи  и Сиска🎉
С тоя дъжд😒 нон стоп е доста подтискащо.
За повдигане на настроението, си харесах очила😎

# 259
  • София
Много ти благодаря Копче!Не,че знам бутикът на Невена,но ще намеря магазина.Специално за чанти ли е?Ясно ми е,че същата няма да я има ,но пък някоя друга хубава може да ме чака.
Иначе с изкуствената кожа нямам проблем. Дори повечето модели,които ми хващат окото са изработени точно от такъв материал.

Последна редакция: сб, 04 май 2024, 17:48 от Ali97

# 260
Пинки, много хубаво ти стоят новите рокли, хареса ми с всичките. И моето мнение е да не режеш от дължините, така е чудесно. Аз чакам снимки с розовата пола/сет.

Харесват ми много неща от колекцията на Зара тази година.
Сега отворих и се засилих към КЪС ТРИКОТАЖЕН ЖАКЕТ ОТ ЛЕН, намирам го много съчетаем с разни летни поли/рокли
Скрит текст:
После погледнах състава:
51% ПОЛИЕСТЕР
33% ВИСКОЗА
16% ПОЛИАМИД
Къде е ленът? Ще го видя на живо.

# 261
  • В заешката дупка
Пинки, страшно, ама страшно много приличаш на едната дъщеря на наши много близки приятели. Не че е нещо съществено, но просто всеки път като те видя се сепвам, защото все едно гледам нея. Тя е в ранните тийн, а ти си нейно копие в бъдещето, но с руса коса. Simple Smile Роклите за теб са шити все едно!

Пепси, все такива снимки, на които се виждаш много по-добре, да показваш! Като че ли все с по-тесни  панталони съм те виждала. Аз като фен на широките панталони да питам, а имаш ли широки? Мисля си, че много ще ти отиват с тези дълги крака!

# 262
  • Sofia
Агент, развесели ме с безусловната любов.  Толкова съм изперкала , че моя златен добитък го уча да каже "мама", засега безуспешно. Иначе е усвоил команди "спасявай се" и "чупката".
Храних го днес с аспержи, защото от никой от домочадието не беше впечатлен.

Цикламената рокля е красива,  ама не е за мен . Пак заради деколтето.

Ани, благодаря за отзива за бялата! Друга ще търся.

Пепси, без шапка те харесвам много повече!

Последна редакция: сб, 04 май 2024, 17:43 от Karen

# 263
  • Бургас/Пз
Тази на H&M е много хубава. Имаше я в бяло докато я поръчам и моят номер свърши. После пуснаха  в черно, но не искам в този цвят. Сложила съм си да ме известят за бялата.

Клое , подобна бяла имат Зара , имаше я при нас, не съм я мерила, но хич не е лоша
https://www.zara.com/share/-p08351030.html?v1=360263214&utm_camp … =red_social_movil
Не е същата , но ако искаш бяла може да я видиш Simple Smile
 Роклята на Агент още я има, че и бяла даже и сега съм в чуденка.. Агент прозира ли??

https://www.zara.com/share/-p00264171.html?v1=346153638&utm_camp … =red_social_movil

Света, много такива издънки имат Зара. Sad за съжаление

# 264
Така! Вместо да се прибера след работа да си меся козунаците, минах през Зара. Ани казва, че материята е кофти, на мен ми хареса точно защото е твърда, напомни ми верно на колосаната касинка на баба. Абсолютно прозира. На всичко отгоре едва се вместих в М - малки нямаше, на косъм бях дори да не пробвам. Обаче много ми хареса в горната част - яката, подплънките. С две думи взех я. Но у дома пак ще я оглеждам и мисля дали да я задържа - живея на 15 мин път от магазина, по-лесно е отколкото онлайн. Мерих и късата тип тенис поличка и категорично - не.
Селфита както знаете не ме бива да правя, но опитах заради Карен! ❤

Скрит текст:
...

Обувките са от магазина, че бях с работни черни. А да, мен не ми пречи че прозира. На крайморската алея никой няма да ме отрази. Роклята е абсолютно ваканционна като стил.

Последна редакция: нд, 05 май 2024, 09:47 от MagniМ

# 265
Аз като фен на широките панталони да питам, а имаш ли широки? Мисля си, че много ще ти отиват с тези дълги крака!
Взе ми го устата! И аз така мисля!

Роклята на Агент още я има, че и бяла даже и сега съм в чуденка.. Агент прозира ли??
Не зная, прекрасна! Аз поръчвам онлайн, пак така връщам, бялата не съм я пипвала дори!

Агент, развесели ме с безусловната любов.  Толкова съм изперкала , че моя златен добитък го уча да каже "мама". Иначе е усвоил команди "спасявай се" и "чупката".
За секунда си помислих, че говориш за някой от синковнците, съвсем сериозно.
Моят "маймун" е усвоил "жено" и скоро ще го гази валяк!

Синьо с кафяво е много обичана от мен комбинация... сек да и направя промоция!

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 май 2024, 17:36 от Agent Provocateur

# 266
Ани, мисля че е техническа грешка, иначе досега не ми се е случвало, а аз съм стар фен на Зара, ееее още от миналият век. Блейзърите им винаги са с хубави кройки, от както се помня.

О, Магни много ми хареса с роклята, за теб е шита.
Ако позволиш - не я виждам с токчета /никак/, Едни сникърси направо ще и заспят
произволен пример:
Скрит текст:

или

Последна редакция: сб, 04 май 2024, 17:52 от Sweta

# 267
аа, безусловната любов е гарантирана! Heart
аз 22 години бях против домашен добитък, но като видях колко страда за внимание ММ покрай порастващите ми  момичета, ...кандисах..., за да не му дойде друга еретична мисъл- примерно за трето  Laughing

няколко пъти го започвам този пост, но вие пишете, пишете...
исках да кажа, че роклите рекламирани от тъмнокожи модели , АЗ!, трябва да ги пробвам в магазин задължително- в повечето случаи съм се излъгала за нюанса
просто , шоколадовата кожа носи почти всичко!
много ми харесаха показаните комбинации- ще взема да се престраша за синьо палто

утре е денят на майката тук- още не знам какво ще ме глезят, дано да е масаж щ, че имам нужда след маратона с яйца и козунаци , който се очертава следобед

Последна редакция: сб, 04 май 2024, 17:45 от Mamagemelar

# 268
Поръчах си обувки. Уж за работа, но сега си мисля, че са твърде much, както казва дребният.

# 269
  • Sofia
Магни, честита! Много хубаво ти стои. Широките рамене правят талията да изглежда още по-тънка.

Общи условия

Активация на акаунт