Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май!

• 198 556
  • 2 639
  •   1
Отговори
# 285
Жакета и мен ми хареса, не го ли беше показал някой по напред!
Агент, не съм очаквала, че синьо и кафяво има такива готини съчетания. Естествено синьото ще е до лицето..!
И аз мразя изненади, не обичам да ми подаряват нищо, защото така или иначе няма шанс да ми хареса.
Ани ще пробвам олиото за първа стъпка и чакам да споделиш измивното корейско като втора.
Магни, роклята ти стои прекрасно, платът обаче наистина не го бива. Но ако и се кефиш остави я!

# 286
Оф, Деси аз и до работа ходя с униформата - все тичам и нямам време да се преобличам.
Анииии, как изобщо си го помисли, много ясно че не си ме обидила - напротив, абсолютно си права за материята. Но някак ми хареса. Вероятно ще се глади трудно.
Света, точно с бели кецки мисля да я нося, ако я оставя. И със сандали я пробвах, но нямам педикюр в момента и не се харесах. Със сигурност с малко слънчев загар ще разкопчея още едно копче на полата.
Клое, ще се измеря и ще ти пиша. Аз бях с един по обемен сутиен, черен при това. По принцип нося 75В. Но досега от Зара М не съм купувала, винаги S, явно кройката е за дребни в раменете дами. В талията ми е добре към свободна.
Агент, припознах се

А тук се влюбих

И ще празнуваме почти заедно ❤

# 287
Абсолютно извън темата, но козунаците ми са готови. Дано да са вкусни. После ще направя още 4 по-малки за колегите на ММ и съседите.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 май 2024, 19:46 от G&B

# 288
Агент, тъкмо няма да се караме за мъж! 🤣

Sweat, като отидеш може да харесаш още нещо, въпреки че аз последният път нищо не купих.

Мерси много Магни! 🤗 И аз имам чувството, че са умалени. И да ти кажа винаги си личи кога една дреха не е гладена, и кога се е намачкала от носене.
Тази рокля ще пасне и на чехли, ниски сандали, еспадрили.

# 289
Синьо и кафяво е любима комбинация Heart
нося и двата цвята до лицето; като са в студената гама. А в цвета на керемидения пуловер на Хаши имам рокля.
Хаши, не мога да лайкна че ми свършиха лайковете, но стила ти ми харесва.

Магни, роклята е морска, стои ти много хубаво.
За материята, изведнъж се сетих за Cloud Atlas и роклята на Сонми
Скрит текст:

Обувките на G&B ми изглеждат некомфортни за работа.
Козунака е супер, момчетата изядоха едното руло, аз стоя и гледам как вали и ме хваща съклет, искаше ми се да потичам. Може би по-късно

Димис, нали трябва да стигнеш до работата? Имам близки които също носят работно облекло, ами те са всеки ден с различна рокля, като че ли да наваксат за N часа дневно в униформа.

Мерси Marieta Flowers Hibiscus
ще погледна като имам път към Зара какво е дошло в БГ

А този на шезлонга - да си стои там Joy

# 290
Клое, съвсем съм сигурна, че ще харесам.
Всъщност заглеждам тази свежа рокля с черешките /цветът на живо е по ярък/ и още някои неща.
Скрит текст:
Обаче времето тук е далече от лято и не бързам.
Освен това предстоят майските намаления навсякъде.

# 291
Днес се гледам с белия анурак и се чудя защо имам вид на болна, като бяло ми отиво, после се светнах, първо съм с тонирана слънцезащита и второ цвета не е тебеширено бяло, а по скоро слонова кост. Няма да го нося с удоволствие...
Боже козунака на G&B затварям очи и го подминавам, от тестяното обичам единствено козунак и баница. Мога да го изям целия... 😭

# 292
Агент, от къде вадиш всички тези примери? Страхотни комбинации.
Ами, Мария, Интернет широк, има всичко Simple Smile Но, разбира се, аз селектирам и публикувам това, което на мен лично ми допада. А доста от тези неща си ги имам запазени в бордове на Пинтерест (например дълги години бях абонирана за списаниe In STYLE в което публикуваха тези "шпаргалки" - What to wear with..., а аз си ги колекционирах, след това ги намерих онлайн...) Но да, като попадна на визуално интересен имидж обикновено го запазвам за вдъхновение, a когато някой зададе въпрос тук или в модната тема и ми се наложи да ровя за свежи идеи - също!
https://www.pinterest.com/Provocateur_Agent_Provocateur/color-trends/
https://www.pinterest.com/Provocateur_Agent_Provocateur/color-combos/

Тези козунаци изглеждат феноменално!

Последна редакция: сб, 04 май 2024, 19:17 от Agent Provocateur

# 293
Получих мейл, че обувките са последна бройка и с дефект, та отпаднаха. Не е драма, явно не са били моите.

# 294
Страхотни козунаци G&B! Не съм особен любител, но не мога да не оценя нечии умения .
Чека, имам широки панталони разбира се. Предимно летни ленени. Любим модел ми е флеър обаче.

# 295
Ами, Мария, Интернет широк, има всичко Simple Smile
Да, да, ясно. Но ти реагираш със скоростта на светлината и винаги изчерпатено, обосновано и поднесено с финес. Въпросът ми към теб бе комплимент! Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 май 2024, 20:12 от mariat

# 296
Оммм, G&B, в хлебопекарна ли месиш или на ръка. Моето тесто втасва, ползвах машината дано не ставам утре в шест за нова доза.
Клое, еспадрили, да. Дори имам подходящи.
Май ще остане, я колко идеи вкарахте към нея.

# 297
Magni, на ръка. Нямам хлебопекарна, никога не съм имала. Един хляб обикновено ни стига за седмица, понякога дори остават няколко филийки и не смятам, че тоЗ уред ми е необходим. Дори нямах жива мая тази година, но и сухата свърши работа.

# 298
Magni, на ръка. Нямам хлебопекарна, никога не съм имала.
Аз имам, но никога не съм я пускала аз! Миналия Великден мъжа ми прави козунак, сложи му и стафиди, залепна на капака. Вид нямаше, но беше вкусен! 🤣

# 299
G&B, страхотен козунак! 😋😋 Дояде ми се и на мен. Във вашите домове мирише на козунак аз в момента правя течение. 🙈🤣🤣
Не намерих бели яйца и варих с оцет, как смърди това не е истина. 🤢🤣

Sweta, ако има всичко заредено в магазина ще си харесам, но когато отидох имах чувството, че най-грозните неща бяха останали.

Магни, лично мнение остави си роклята. Живееш на морето и лятото при теб е дълго и ще си я относиш. Виждаш, че има голям избор на обувки да съчетаваш с нея.
Чакам размери да се меря и аз, но май съм за L.

Общи условия

Активация на акаунт