Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май!

• 198 462
  • 2 639
  •   1
Отговори
# 2 400
Галке, не подозирах за този твой талант, да това е талант. Златни ръце!
Сиси, чудни сте!❤️
Пепси, много си елегантна днес, изключително ми хареса оранжевото сако, и с тези обици...!
Аз пак по сокаците, трето пръскало за кърлежи купувам, защото все ги забравям в нас!

# 2 401
Галче, приемаш ли поръчки?🤗
Днес съм на бал и се чудя какво да обличам.Ще показвам после.

# 2 402
Ха, интересна тематична торта siska79. В областта на киното ли ще продължава образованието си прекрасното ти дете? А ти си елегантна както винаги.

# 2 403
Честита да е Божидара! Здрава, щастлива и винаги да е усмихната!
Чантите са страхотни! Искам и аз да си поръчам една. Wink
Пепси, страхотен аутфит! И подарък!

# 2 404
  • Русе
Сиска, здрава, щастлива и успешна да е Божидара! Чудесни сте!
Пепси, здрави и щастливи да сте! Хубави обици.
Галчудо, браво на теб!

# 2 405
Честита годишнина на Пепси! Дълги години, изпълнени с любов и хармония да имате!
Честити 18 на щерката на Сиска! Здраве и късмет да има!

В Париж сме били преди 8 години...страхотно си изкарахме, много ме очарова градът...но и аз бях шокирана от мизерията, която се среща на определени места там, от супер тясната стая в хотела , а и макароните ми се видяха нищо особено...Но предната година като бяхме в Ница попаднахме на много вкусни  ...три пъти се връщахме да си докупуваме с малкия ми син...Явно в Париж не съм попаднала на точните макарони... Grinning

От дантела ( и то памучна) имам една бяла риза на Зара и една коралова  рокля, с която бях на бал преди 2 години...

Роклята на Ани с цветятя от вчера много, ама много ми хареса...

Интересни чанти видях, но аз такива не съм носила досега...Имам сламена, която разхождам лятото и то по ваканциите основно...Мисля че mariat питаше дали закача - моята не, една такава гладка е...от Манго съм я взимала преди 3-4 години...

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 17:33 от kativita

# 2 406
  • Ямбол
Клое, изобщо не съм се засегнала 🤗, не го мисли.

Сиска, прекрасни сте!

Галчудо, страхотни плетки, аз миналото лято един месец плетох шапка 😂😆. Плетох, разплитах, броих, бърках, голям смях беше 😅.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 12:55 от Майола Бени

# 2 407
Привет дами!
Едни чудни рози снимах, Тит ще каже какви са 🙂
Скрит текст:

и
и плата за покривка
Скрит текст:
и с витрините нещо е трудно, но ето две за цвят
Скрит текст:

и

Siska, тортата ме впечатли, предполагам е свързана с американската мечта на госпожицата. Много ми хареса пожеланието на Mtz ❤️

Пепси, много са красиви обиците 😍
бижута с тъмни перли и аз получих за тази ни годишнина и много си ги нося.

Галдучо, плажната кафява чанта е само за някоя витрина 😍

Мими, пръскай, мажи, че не са шега кърлежите.
Да се пазиш 🤗

# 2 408
  • Бургас
Момичета, благодаря! Около мен очти никой не носи и харесва такива неща. Като всеки Телец искам нещо да създавам, харесва ми да илезе нещо красиво. Подарявам цветя, коледни за подаръци, харесват ги. ДХ3 пиши ми какво искаш, ще ти го изплета ако мога, но съм по-бавна.  Сиска, и аз червената най-много. Майола, твоята цветна като теб!

# 2 409
Галчудо, ако може и аз да си поръчам като червената. 😍

Разкошни са и поздравления за уменията. 😍 Аз също съм теле, но с две леви ръце. 🙈😂
На една позната видях такава чанта и много я харесах. Обясни ми, че специална прежда се купува и се правят възли.

Сиска, много тематична торта. Гледай, гледах и не познах никой актьор. Много сте готини! 😍

Пепси, разкошни обеци! 😍 Със здраве да си ги носиш. И аз май само обеци нося напоследък.
Харесва ми аутфита ти! 🤩Ще си открадна комбинацията за моите балеринки в манго цвят с деним.

Майола 🤗 ще търся линка за чантата, че обичам ръчно направени неща и българско производство.

# 2 410
Аз къде пак изпуснах снимки... Много странно ми прескача форума Thinking

Жива и здрава да е красавицата на Сиска! Снимки не видях, но по-рано съм виждала и на двете ѝ хубавици Wink

# 2 411
  • тук-там
И от мен рози:

И френски витрини:

И новата ми парижка чанта:

# 2 412
  • Бургас
Клое, тя е пипкава заради елементите, ако ти се чака, с удоволствие ще ти оплета.Ако решиш ми пиши.

# 2 413
Ал, може би тази е розата https://oakplants.eu/rozi/david-austin/roza-eustacia-vye .
МТЗ, новата парижка чанта е много симпатична. Напоследък ми харесват някои модели на плетените чанти.
Заглеждам една в аю, но е безбожно скъпа за плетена. За сега не
https://www.aboutyou.bg/p/polo-ralph-lauren/chanta-tip-shopper-17012290

Допълвам, че съм впечатлена от плетената чанта на Галка. Златни ръце имаш, браво. Моите умения по плетиво се свеждат до няколко блузи, но под зоркото наблюдение на баба ми, лека и пръст.

# 2 414
Ал, може би тази е розата https://oakplants.eu/rozi/david-austin/roza-eustacia-vye .
МТЗ, новата парижка чанта е много симпатична. Напоследък ми харесват някои модели на плетените чанти.
Заглеждам една в аю, но е безбожно скъпа за плетена. За сега не
https://www.aboutyou.bg/p/polo-ralph-lauren/chanta-tip-shopper-17012290
Ама вие сериозно ли давате тези пари,за тази лошо изработена чанта?

Общи условия

Активация на акаунт