ЯНУАРСКИ сладки бебчета глас надават у дома

• 17 980
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
Ним,сега какви ваксини слагате?И кога се слага Пентаксин/ако решим/ и тя замества ли другите останали?

# 151

Нищо, че въпроса не е към мен, ама.....
Сега се слага хепатит Б, от втори месец нататък - полиомиелит, дифтерия, тетанус и коклюш(1ви прием).Тази ваксина може да има вариации - може би педито ще ти обясни най - добре.........а мисля, че и някои мами бяха писали по въпроса.............

Никога не съм си представяла, че така ще се радвам като видя насрано дупе и то яко - до кръста и нагоре,а веднъж имахме и до пъпа - незнам как го беше постигнал......от няколко дни акаме само вечер, но много качествено......всички дрехи вече са посрани............на вас остават ли ви петна от акито, че аз ако не ги изпера веднага остават............

# 152
  • У дома... някъде
Тити,и нашта мома ги пуска чак по дрехите акитата,а днес беше чак към вратът Joy,а бе смях голям.И аз ако не ги изпера веднага остава петно,тези от днес ги накиснах щото трябваше да ходим на разходка и като се прибрах ги изпрах и си бяха ОК.
Я споделете вашите бебоци имат ли си вече белег на лявото рамо от ваксината дето са поставили при раждането,при нас ясно си личи.

# 153

...на вас остават ли ви петна от акито, че аз ако не ги изпера веднага остават............

Аз с нищо не мога да ги изпера петната.Избледняват,но нито Тео Бебе,нито Персил Сенситив помагат.И на 60 градуса ги пробвах,ама.... #Cussing out Незнам утре дали ще се включа - нали ще имаме гости и подаръцииии  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Като се разотидат жените ще пиша как са минали питите.

# 154
  • У дома... някъде

...на вас остават ли ви петна от акито, че аз ако не ги изпера веднага остават............

Аз с нищо не мога да ги изпера петната.Избледняват,но нито Тео Бебе,нито Персил Сенситив помагат.И на 60 градуса ги пробвах,ама.... #Cussing out Незнам утре дали ще се включа - нали ще имаме гости и подаръцииии  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Като се разотидат жените ще пиша как са минали питите.

Мими 81,много подаръци да получите и да се похвалиш за ритуала какво се прави че и нас ни чака същото другата събота-тогава прави куклата 40 дена и ще имаме гости и за Тодоровден,нали сме младо семейство HugАбе 2 в 1 ще да е Laughing

# 155
Пробвайте да изварите дрешките, които са много наакани. Свекърва ми така прави и петната изчезват  Peace

Да ви разкажа днес как ме разсмя детенцето - нали си има доста косичка, та днес нещо ръкомахаше и като си хвана косата с ръчички  Grinning Отначало добре,ама после реши, че ще се скубе и скубе и не се сеща да се пусне   и реве и една тъжна муцунка направила Laughing Милото  ми глупаче  Simple Smile

# 156
  • Русе
А от кога бебките могат да се поставят по коремче?

# 157
Петната ги моря с Персил Сенситив на 80 -90 градуса, обаче нали имаме баба временно и гледам, че преди да ги бутне в пералнята много осраните ги кисне първо в студена вода и след това няма петна.

# 158
.........на вас остават ли ви петна от акито, че аз ако не ги изпера веднага остават............

При нас петна не остават ,аз ги пера на 40грагуса с прах SanoMaxima.

оtmiana на 1мес вече трябва да се поставя за малко по коремче

# 159
  • ville de Quebec

А нашата люлка е ей такава, ама Митко май е още малък за нея, нещо не ми изглежда да му е много конфортно, въпреки, че е изкарвал по 2-3 часа сън в нея, без да протестира Laughing За протокола, има 6 степенеи на люлеене, на батерии, 10 мелодии и още незнам колко звука от природата (не съм ги пускала още и затова не ги знам точно) Мелодиите са все класическа музика Laughing Струва 150CAD, а като марка е Graco, доста известна марка тук...

# 160
  • София
Противните капки Бебинос ги пробутвам от днес в лъжица с малко вода. Шош пак квичи, но поне не се захласва.  thumbsup

А ваксината не знам дали нещо по-конкретно ни е причинила, нещата изглеждат за момента обичайни...  newsm78

Забравих да се похваля - Шош е вече 5,040 кг! И при нас се наблюдава спад в разтежа - от 56 см днес се измерихме 55  smile3532

# 161
И при нас се наблюдава спад в разтежа - от 56 см днес се измерихме 55  smile3532

Да не би да го е сложил некъде другаде тоя сантиметър  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Примерихте ли му достойнството да не е пораснал с 1 сант  Shocked

# 162
  • ville de Quebec
Ивонска, ти възглавничките на люлката как ги слагаш? Така както е на нашата снимка или по-друг начин? Че аз все незнам как да ги слагам тия възглавнички и все ми се струва, че с тях или без тях, все тая...

# 163
А от кога бебките могат да се поставят по коремче?
Ами ние вече навършихме 40 дни и педиатърът ни каза да я оставяме вече за повече от 5 мин. по корем, защото при следващата консултация щяла да има други изисквания към беба.Какви ли?

# 164
  Хайде ,и аз да се похваля.Днес бяхме на първата ни консултация. Алексчото тъжи 5.200 кг и е висок 58 см(+2 кг и +8 см)(еееее малко сме по-големи от 1 месец Simple Smile)
   Успяхме и на ортопед да отидем,голям късмет,хванахме го случайно без да записваме час!Ортопеда беше този,за който сте говорили тук в темата,д-р Драганов във Воената Болница(поликлика по-точно).Много готин лекар!Изнесе ни една лекция по повод правилното възпитание на децата.Беше доста интересно.

Общи условия

Активация на акаунт