ЯНУАРСКИ сладки бебчета глас надават у дома

• 17 917
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
  • София/Варна
Нимски, не съм чак такъв дзвер, маааа!!!!   Mr. Green
Аз съм по-голям явно - 'щото  за моя ерген дори и не си правят устата момичешките мами Wink

Ми ти гол показа ли го на тъщите????  smile3534
newsm10  с всички мерки Blush
Имаме само една актова снимка на мъника, ама той си я е цензурирал - направил е вълнички точно върху атрибутите си Wink

Моето е за Южния парк Mr. Green

Peace

# 256
  • София
Нимски, не съм чак такъв дзвер, маааа!!!!   Mr. Green

smile3534

Аз все още по навик си ходя в "Очакващи бебета през януари-април"  doh Ах, спомениии...

Тинкърбел, благодаря ти, но май ме бъркаш с някоя по-нуждаеща се мама. Ние не се разнасяме непрекъснато (все още  Whistling ), защото аз до скоро не можех ни да ходя, ни да седя, та с беба се научихме да си лежим и да си пеем приспивни песни. Но дилемата ми кенгуру-слинг все още е на лице. Трябваше да се снабдя с кенгуру още миналата седмица, но били свършили и аз видях в това знак свисше. Така или иначе кенгуру ще си купя, а за слинга мисля верно да издебна някой с такъв и да пробвам как ще е ... Ама ти (по спомени) живееш на другия край на Сф или по-скоро аз живея на края на Сф, та не искам да те безпокоя!

Момичета, помогнете ми в търсенето на материали ЗА късното захранване, че нещо все на форуми попадам, а ми се иска да намеря малко по-обосновано инфо... Защото ще ми трябва като аргумент. В сряда ни е погачата и от сега изтръпвам при мисълта, че докато се обърна и някой може да навре мед и сок в устата на беба, като си знам стоката...  ooooh!  Tired

# 257
  • София
Пишки, татковци... аре и мойта девойка да ви я покажа в стил "В банята съм" Wink Предложения приемаме всякакви  Laughing

Между другото искате ли да си направим втори албум "Нашите бебета на 1 месец", че в настоящия с новородените да останат спомени как са изглеждали бебоците на под 1 месец. Пък и много снимки се натрупаха... М?

# 258
  • София
Аз вече съм навита да дойда където кажете, толкова ми е домъчняло и така съм се запенила от седене в къщи...  #Crazy

Нимски, предупреди квачките, че ще режеш пръстенца ако некой посегне към меда и бибата на беба...  #Cussing out Ай, сиктир от вмешателства...
Аз бих я топнала в хубаво уиски...  Embarassed  Mr. Green

# 259
  • София; Дружбето
Пишки, татковци... аре и мойта девойка да ви я покажа в стил "В банята съм" Wink Предложения приемаме всякакви  Laughing

Между другото искате ли да си направим втори албум "Нашите бебета на 1 месец", че в настоящия с новородените да останат спомени как са изглеждали бебоците на под 1 месец. Пък и много снимки се натрупаха... М?
Аз съм за, а и новите докато се заредят с моя нет, направо ми се отщява
Моя звер от 8 до сега е спал само 1 час Crazy какво  е това чудо не мога да разбера

# 260
  • София
Готово!

# 261
  • София

Тогава премести последните снимки на Шош, че аз не мога.............  Crossing Arms той е почти на 2 месеца...

# 262
Ним, за да я спасиш от меда дръж беба в себе си, или изобщо не предлагай мед Wink

Вчера цял ден се занимавах със запека на Любо и установих, че е от Саб Симплекса. Аз рядко му го давам и винаги след това е запечен. Няма да му давам повече Crossing Arms Такова ако имаше, като пластелин - жълт, и плака като ака, горкичкия. Направо се измъчихме и двамата.

Съгласана съм за втори албум.

# 263
Титти,пълна ти е входящата кутия Hug

# 264
Здравейте момичета.
Не съм писала толкова време,защото 11 дни с бебчо бяхме в болница.Беше болен от бронхиолит.Голям ужас.Но за щастие вече сме добре.ПУ-ПУ.Днес беше много запечен и му помогнах да се изака с клизмичка.Давам му капки САБ СИМПЛЕКС и си мисля че е от тях това запичане.Аз вече не кърмя,защото от притеснение ми спря кърмата.Сега го храня с ФРИЗО против повръщане и колики.Знаете ли-дане би да се запича от него? Моля помогнете. Cry

# 265
  • София
Ще преместите ли и на дани последните 2 снимки?

# 266
  • София
Здравейте момичета.
Не съм писала толкова време,защото 11 дни с бебчо бяхме в болница.Беше болен от бронхиолит.Голям ужас.

Горкото мишленце...  Hug Повече да нямате такива грижи!!!  Naughty Laughing

# 267
  • София
Сънливке, дано бързо се възстановявате и повече да няма такива перипети.

Снимките ги качете втори път в новия албум и ги изтрийте от стария... защото и аз не знам как се местят newsm78

# 268
  • София
Качих ги.
Сънливке, напълно те разбирам и Дани беше 9 дни в болница и то с пневмония. Горките мъничета.

# 269
Sanllivka, дано повече нямате такива неприятности.
Ним, пожелавам успех в борбата с невъзпитаните роднини.И после да разказваш как е минало събитието.

Общи условия

Активация на акаунт