ЯНУАРСКИ сладки бебчета глас надават у дома

• 17 931
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Ние сме на кърма и яде на 2.30 - 3.00 часа по 15-20 мин. След това дреме 15 мин. и почва да се пъне да снася - милото - голем зор. Така 1 час и после евентуално - сън 1 час. И...пак.
Вечер последно хранене - 24.30 - 01.00 ч. после 3.30 и някъде между 6.00 и 7.00. Но трябва да се има пред вид будуването след хранене.
От 2 дни практикувам такава схема лягам си към 22.00 - 22.30 ч., а мъжо с отрочето в хола си се дундуркат и като огладнее за последно хранене към 24.00 мъжо го носи и така поспивам СПОКОЙНО час-два и съм готова за нощното дежурство  thumbsup. Друго си е като не е в стаята  smile3521
И аз Klemy ако не съм се наспала съм зла жена яхнала метла  afwitch

# 241
лелиии Шошката как готинко си държи главичката - Евала   love001

Евала

# 242
  • В офиса
Клеми, махай памперса. Изглежда готова. бтв поне 2 месеца след като бяхме вече без, си искаше памперс, за да ака. Така че не пречи да й слагаш само за акане.
Освен това винаги можеш да го сложиш обратно, ако видиш, че инцидентите са чести и няма прогрес.

За неревящите и будуващи бебета. И аз се чудя какво да го правя. И аз го нося през рамо. Харесва му. Учудващо и по корем не протестира. Но никакви други забавления не мога да му измисля. Пробвах дрънкалки - интерес 0, малък е. Даже пробвах да му пусна бейби айнщайн  Crazy (не се смейте, плс. За незнаещите, това са специални филмчета за бебоци, могат да се даунлоуднат някъде из фрий сървърите)
Само говоря, ли говоря, ама то пънчето нали нищо не разбира. Даже си мисля, че понякога ревва, щото му е скучно. Все се каня да купя въртележка и други музикални, ама още не съм.

А сайтът gorichka бил направен от малката Малеева. Тя май няма деца, чудя се така ли ще си ги гледа един ден.

# 243
  • София
Честно да ви кажа и на мен вътрешното ми чувство говореше - вади гащите, вади гащите, ама си викам рано е още.  newsm78 Махам ги от днес значи, само да се върнат с баща си от разходка. Благодаря за мненията.  Peace

# 244
  • София
Какво е туй ЕБХ ?  (звучи много така ....  Mr. Green )

Естествена бебешка хигиена.

setakap, почакай ни 20-тина годинки...  Mr. Green И мама да ни се порадва...

Нимски, не съм чак такъв дзвер, маааа!!!!   Mr. Green

# 245
  • София; Дружбето
Ние успяваме да се поотплеснем за 5 мин с музикалната играчка и мама е много доволна Mr. Green Иначе само на рамо не плаче Crazy
А вчера зарязах татито с беба и отидох да се поразходя малко. Като се прибрах цялата къща спеше блаженно Mr. Green Айде пак крещим

# 246
  • В офиса
Аз съм върла фенка на ПР, но ЕБХ не е за мен - няма начин  Stop

Ним, сетих се нещо. Защо не пробваш твоята ревла да я носиш в слинг. Моята голямата беше същата ревла и съм убедена, че ако се върнем в бебешките й години, в слинг щеше много да й хареса. Ако искаш, пиши на лични, евентуално да ти дам моя да пробваш.

# 247
  • София
Клеми, ЧРД на Никол!!!! /така отчита лентичката/Да ви е здрава и щастлива, много да ви радва!!!!!  bouquet

Вчера правихме и ние погача - даже беше на "два етапа", щото нямаше къде да побера гостенките. Получихме мноооого подаръци, и беше много гот. Каката също беше щастлива, защото и тя получаваше подарък наравно със сестра си  Mr. Green.

# 248
Май вчера бая погачи са се яли  newsm64 и доста подаръци сме си събрали   Hands Clap Hands Clap newsm36 ние чакаме и днес гости  Wine Glass Тоти от сутринта е много весел и се смее на всичко  newsm47 и мама е много щастлва като го гледа весел и наяден(изяде 140мл. АМ и после сука и от мен)  Misc Baby Bottle

Аз да ви кажа ,че днес е Сирни Заговезни и се искка прошка... newsm17  Да ма прощавате ако съм ви обидила с нещо - не е било нарочно.   newsm17

Клеми,честит рожден ден на Никол-да ти е жива и здрава и мноого да те радва

Последна редакция: нд, 18 фев 2007, 10:39 от mimi_81

# 249
  • София/Варна

Аз съм по-голям явно - 'щото  за моя ерген дори и не си правят устата момичешките мами Wink

# 250
  • София
Аз съм по-голям явно - 'щото  за моя ерген дори и не си правят устата момичешките мами Wink

Ми ти гол показа ли го на тъщите????  smile3534

# 251
  • София; Дружбето

newsm10  с всички мерки Blush

# 252
  • София
Девойки, благодаря за честитките, но УТРЕ е рожденният ден, явно линикйката не отчита вярно.

# 253
  • София

newsm10  с всички мерки Blush

хиена такава.........

# 254
ЯЯЯЯ виж ти Crossing Arms Аз не съм влизала сва дена във форума и вече се избиват за Шош... Не такаааа Стакап Naughty. аз съм си го заплюла отдавна, а сега още повече. Щом отсега качва по сант на месец на едно определено място...ми наш си е!!!!
Вижте какво, много ни е слаба организацията..Другата седмица го дават хубаво време, така че дайте да се организираме за среща. Някакви предложения? Моето е за Южния парк Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт