)
Та по тая причина вчера се наложи да я оставя да поплаче, че да заспи, защото цял ден ми дъвка зърната и страшно ме боляха
Е, поплака 20 мин и заспа кат ангелче. Вече престана да ми е гузно като правя така, щото не мога да я одндуркам по цели дни и нощи
Таткото и той така заключи.
Това не е първи път, в който заспива при нас и май си стана навик. Разликата е тази, че друг път я местех в нейното легло като заспи, ама тая вечер така рева, че само при мисълта да се събуди при местенето и... се отказах.
Отивам на среща с епилатора, душа и четката за зъби, ако ще да ореве орталъка! После манджа и навън в количката поне за 20-30 минути, че луднах. Не толкова от недоспиване, аами снощи татито се прибра с 1 роза (тоя път не беше забравил
), а аз го посрещнах чорлава, с петно от повърнато при оригване на рамото и с ревящо бебе на ръце... и ми се прииска една гореща вана. Много лоша родителка ли съм?
Аз ти предлагам, от личен опит, да спреш да изискваш толкова от себе си и така и ти и Симонска ще бъдете по-спокойни. Тук лоши родителки няма, има незаписали се в ония списък
А накрая се оказа,че детето било още гладно
Ама късно се сетих,та се мъчихме и двамата,а накрая и тати стана.Сега пак същото положение с бибата-пиша на почивки,че ходя да му муша биберона като падне. 

Майките им също 
(само да ме видиш аз как изглеждам, невидяла фризьор от 4 месеца
) Препоръчани теми