ЯНУАРСКИ сладки бебчета глас надават у дома

• 17 945
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Девойките,ако се чудите какво да си правите кърмата/жалко,че не съм от тези Sad/,вижте това: http://www.gorichka.bg/index.php?p=42&id=125       

А вижте идея за бебета без памперси Mr. Green http://www.gorichka.bg/index.php?p=42&id=76

хм,нещо не ми се активира newsm78

Последна редакция: сб, 17 фев 2007, 20:52 от magnoliamm

# 226
  • София
Девойките,ако се чудите какво да си правите кърмата/жалко,че не съм от тези Sad/,вижте това: http://www.gorichka.bg/index.php?p=42&id=125       
А вижте идея за бебета без памперси Mr. Green http://www.gorichka.bg/index.php?p=42&id=76

Единственият ми страх е, че ако се посветя изцяло на ЕБХ, когато беб започне да циркулира като самостоятелна хомосапиенс единица, аз може би ще мога да издавам само нечленоразделното "агуууу" и да изпращам/получавам строго определени сигнали от съвсем конкретна целева група..................  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вече помолих да извините хумора ми, а некой да дойде да ме гръмне!!!  #2gunfire

# 227
Какво е туй ЕБХ ?  (звучи много така ....  Mr. Green )

# 228
  • София
Вие се смеете на винцето, ама давате капки за колики, на които черно на бяло пише, че са алкохолен извлек на няколко билки и съдържат 36 обемни процента алкохол.

Е, аз също снощи прибягнах до услугите на тези капки, макар и да не забелязах никакъв ефект от тук споменатите - приспивахме се до 1.30 и се изакахме чак днес следобед.
Вижте, това с ПР и особено в частта с ЕБХ мен не ме бройте! Naughty Най-вече защото нямам нерви да се справя или по-скоро защото от сега съм убедена, че няма да се справя... но и защото у дома се оправям съвсем сама в момента, помощ нямам, освен от таткото, а и не искам такава поради ред причини. Та... newsm78

# 229
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
А това за сапуна от кърма,прочетохте ли го Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ним,нещо ми звучиш депресивно.....малко ти е пиенето душко,то на всички май ни е малко - предлагам,като е хубаво времето,да си направим среща и да си наваксаме с пиенето....верно,посред бял ден,ама .....човещинка Mr. Green Mr. Green/ с пиенето на кафе и вода  hahaha hahaha hahaha, да не си помислихте друго,щото ако сте си - прави сте Joy Joy/

# 230
Шош вече го има и по организъм в албумчето  Embarassed - за сведение на всички потенциални тъщи!  Mr. Green

smile3534

Ivonska, стягай му багажа! Идвам да си го взема, че да не ме изпревари някой...

# 231
О направо нямам думи smile3512 smile3512 smile3511,аз ви казвам аз какво давам,но в никакъв случай не ви казвам и вие да го правите,вие си преценявате кога да давате сокчета.На мен педито ми каза,че може.Естествено,че си ги правя сама,не купувам готови.И пупупу всичко е оки newsm44 Лека ви вечер newsm03

# 232
  • ville de Quebec
А мен пък най--много ме радва факта, че преди 2,5 години, когато посещавах форума и си пишех с родилите август 2004, имаше 2-3 майчета, които НЕ даваха сок на 40 ден, всички други даваха сок на 40 ден, пюре на 3 месец и жълтък на 4 месец. Е, сега много се радвам, че 2 години по-късно съотношението се е обърнало Laughing

А иначе, аз уважавам мнението на всяка една майка и щом е прочела, информирала се е и взела решението, нямам какво да кажа. Не искам да има майки, които един ден да кажат "Ей, да знаех, нямаше да давам сокчета", примерно....

# 233
  • София
А това за сапуна от кърма,прочетохте ли го Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ним,нещо ми звучиш депресивно.....малко ти е пиенето душко,то на всички май ни е малко - предлагам,като е хубаво времето,да си направим среща и да си наваксаме с пиенето....верно,посред бял ден,ама .....човещинка Mr. Green Mr. Green/ с пиенето на кафе и вода  hahaha hahaha hahaha, да не си помислихте друго,щото ако сте си - прави сте Joy Joy/

Ми верно си е... Липсва ми пиенето в добра компания. И най-вече ми липсва записването в "оня" списък. Има си и термин това моето състояние, ама не е цензурно и прилично да го кажа, да не говорим, че си е свръх хюмилиейшън Wink

Ивонска, Шош направо ти е одрал кожата! Пу-пу-пу, сладур! Ако не се страхувах от бъдещата свекърва, щях веднага да го заплюя за мойта девойка Joy Crazy Да го научиш да мие чинии, ей!

Шегувам се, нали си знаеш! Wink

# 234
  • София
Аз на Никол се опитах да и пробутам сок след 40 ден, ама тя ме отряза.  Joy Сок не пожела да пие до 6 месечна възраст, обаче тогава като ги пропи и не ме питайте по колко литра изпива /вече/ на ден, аз не мога да изпия толкова. Така де, сега няма да давам сок на Дани, може би до 5-6 месечна възраст. И без това като го гледам какъв ми е кекав,плюс това е бял колкото си иска, та е предразположен към алергии, не мога ей така нарочно да му отежнявам организма.  Confused Педито ми е от къснозахранващите, не че има някакво значение.
Имам питанка към майките на деца преминали етапа с памперсите - от няколко дни Никол си иска гърнето и ми казва "пиш", в 90% от случаите пишка в гърнето, в останалите 10 казва "не може" и става да и слагам памперса. Обаче в памперсите редовно има пишкано, плюс че ака само в памперси. Да отбележа, че сама започна да си иска гърнето, аз не съм я слагала на него, понеже последно пробвах преди 8-9 месеца и категорично не искаше да седи на него, а само се ползва за игра /нахлупваше си го на главата  Joy/. Въпросът ми е да махам ли памперса и да минавам на гащи, с надеждата че така ще започне да върши всичко само на гърне след седмица-две, или още е рано и да изчакам да започне да казва и за голямата работа и да има по-дълго време сухи памперси? Сега сяда на гърне да  речем по 5-6 пъти на ден. newsm78

# 235
  • София
По темата със сокчетата аз започнах майн кампф (нещо ме е избило на лигавщина вече), демек борбата с родата. Майка ми не ми разрешава да извеждам беба навън до 40 дни (аз не че слушам де), но пък настоява да почна да й давам сок от моркови. Като казах, че ще почака още 4-5 месеца, жената щеше да падне възнак. Но понеже си знам стоката, знам, че това е едва началото и тепърва ще има да се скандалосваме по темата Tired

Хайде лека и безаварийна на всички!

# 236
Клеми, изчакай с гащичките докато се постопли - да не вземе да ти настива...

# 237
Хайде и аз пак да се включа. Нахранихме се и вече ще се опитаме да спим, а ма малката такива очи е отворила, че май ще бъде тежка нощ.
По въпроса за захранването - аз няма да пробвам ранно захранване. Но който иска нека опита. Всеки има право на избор. Нашето поколение все сме били захранвани ранно и вижте какви големи сме пораснали.
Хайде лека нощ, че ние вече плачем и отивам да спасявам положението.

# 238
  • ville de Quebec
Имам питанка към майките на деца преминали етапа с памперсите -

Махай пампито. Вики беше същата - започна да си казва, даже не 90%, ами примерно около 50%, че може и по-малко проценти, от пишкания и акания и като казах на учителката в детската градина, да се похваля, защото тя беше най-малката в групата и другите ги тренираше, а Вики не я слагаше на гърне. Та като й се похвалих и тя ми вика, носи гащи да я пробваме. А на мен хич не ми се вярваше да стане, мислих, че е още малка, 1година и 8 месеца някъде беше. Ама си викам, като й се занимава и й занесох гащички. Ами точно 3 дена беше 50/50 в гърнето и в гащите и на третия ден нямаше вече напикаване. И така махнахме дневния памперс. Е имаше един период, в който се изпускаше от време на време, ама мина и замина. Мога да се похваля, че от около месец е и без нощен памперс и също стана толкова бързо и лесно, просто й казах, че вече е голяма и трябва да спи без памперс и тя взе че ме разбра, честно Laughing, имаше след това 1-2 изпускания.

И един съвет от мен - ако сложиш гащички, сложи ги изцяло, искам да кажа навън, вътре, на гости, където и да е само гащички и каже ли че й се пишка или ака се набираш и това е Laughing защото ако я оставиш навън с памперс например и тя ти каже, че й се пишка и ти й кажеш, ами пишкай в памперса, защото не можеш точно тогава да намериш къде да пишка, така детето се обърква и не знае кога може да пишка и кога не и не става номера.... Успех, така както описваш ситуацията, според мен е напълно готова!

# 239
Вчера беше големият ни ден - 40 дни - погача. Сутринта ходихме на църква и в 13.00 се изсипаха 20 човека женки на гости. Естествено свекърва ми дойде накрая а тя трябваше да донесе повечето сладки... и се опита да ми опъне нервите няколко пъти но издържах да не я  #2gunfire Както и да е беше готино - неможах да обърна внимание много на гостите но те се забавляваха достатъчно. Нашата джоджинка беше хипер послушен - спа през цялото време дори докато разглеждахме подаръците буквално над главата му. Баща му каза че ни е игнорирал - женки. А аз мисля че му харесва женското кудкудякане и го успокоява  hahaha. Спа 4 часа и после добре хапна.
Беше супер гот.

Общи условия

Активация на акаунт