Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са наличните опции за транспорт между Менаджио и Белладжио и къде мога да купя билети?
Какви са климатичните условия на езерото Комо през летния сезон?
Как мога да купя билети за метрото и влаковете в Милано?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са наличните опции за транспорт между Менаджио и Белладжио и къде мога да купя билети?
Можете да пътувате с ферибот или малки корабчета между Менаджио и Белладжио. Билетите могат да бъдат закупени на място, тъй като има чести заминавания, така че не е необходимо предварително закупуване. За повече информация относно разписанията и наличността посетете официалния уебсайт на транспортната компания.
-
Какви са климатичните условия на езерото Комо през летния сезон?
-
Как мога да купя билети за метрото и влаковете в Милано?
Билетите за метрото и влаковете в Милано могат да бъдат закупени както на хартия, така и електронно, предимно от машини на спирките. Важно е да се знае, че децата под 14 години пътуват безплатно, но е необходимо да бъде попълнена декларация. Билети могат също да бъдат закупени от киоски или заведения с надпис „T“.
-
Какви са очакваните ефекти от стачките в Италия върху транспорта?
-
Какви са опциите за билети за влакове между Милано и Венеция?
Сигурно са обсъждани някъде вече и бях прочела няколоко теми назад, но сега не намерих нищо в тази връзка.
Реших да купя билети до Венеция през Болоня. Първо се чудех какво се случва ако изпуснем втория влак по тяхна вина, т.е. първия има голямо закъснение или и аз не знам. Въобще случват ли се често такива неща? Времето за прикачване е 25 минути, което е съвсем достатъчно според мен, но все пак искам да знам евентуално какво да очаквам ако се случи. Вторият ми въпрос е, какво означават тaзи тарифa Frecciadays, защото отваряйки линка с описанието на тарифите, точно тази я няма там. Да не се окаже да купя билети, а да ми трябва някаква карта за намаление или нещо подобно. Следващата тарифа 2X1 също я няма описана какво означава. Отново слагам в скрит текст, че скрийншота е голям: 
Това което ме притеснява е влизането в Швейцария. Не намирам информация на сайтовете на компаниите, относно преминаване в Швейцария и валидност на застраховките. Намерих една компания която удовлетворява кажи речи всички нужди - резервация с дебитна карта, пълна застраховка без самоучастие и допълнителна такса за преминаване в Швейцария (тук поне е ясно указано и съм сигурна че няма да има проблем). Сумата е около 200 евро за 4 дена, което май не е малко, но пък ще си спестим всякакви депозити, самоучастия и нова кредитна карта, която не знам кога отново бихме ползвали.
Компанията е Centauro, ако случайно някой тук има отзиви.
Уж си мислех че всичко ще е много лесно, ноооо винаги има изненади.
Тамън се отървахте от влаковете...