“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №7

• 40 913
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
На Язов е в София, на другите - не си спомням да са давали. Но да, едва ли са всички от Велико Търново.

# 511
  • София
Още повече.

# 512
Ако ще разравят гробове, може да са на хората на Язов, които са загинали с него. Но не ми се вярва да е това.

Не видях снимки от София, а гробовете на Язов и хората му са в София.
Изобщо не ми се иска да съживяват мъжа на Мия . Ще стане голяма манджа с грозде , днес вече най накрая ще разберем кой е, или поне да има малка подсказка че много се разтегли вече тази история .

# 513
  • София
Той е умрял пред очите на Мия. И е погребан (в София). Не гледаме фентъзи.

# 514
  • Ruse
Накрая ще излезе някой съвсем непознат със съвсем различна история. А ние слагаме всеки от героите в 34524 сценария. Много разочароващо ще е, ако стане така. И тъпия Елдъров ще е нелепо да е той, след като се върна от ваканция от 10 епизода...

# 515
И аз мисля, че ще е съвсем непозната история. История, която в първите 10 епизода не сме чували нито веднъж и абсолютно нищо (освен - очевидно - жертвите) не води към нея досега.

# 516
  • Галифрей
Ще видим днес на епизода, иска ми се да покажат  Демона най-сетне. Но явно чак другата седмица на финала, дано епизода е малко по дълъг. Ясно,че ше бъде натрупено.

# 517
Ще видим днес на епизода, иска ми се да покажат  Демона най-сетне. Но явно чак другата седмица на финала, дано епизода е малко по дълъг. Ясно,че ше бъде натрупено.
А дано, ама надали Expressionless

# 518
  • София
Аз се чудя 🤔.
Елдъров видял убиеца и ще правят фоторобот. Ами той беше с маска - къде го е видял? Или ги заблуждава? 😉

# 519
  • София
Значе според вас разговорът между Тороманов и Десподов в тях, като държеше куршум е вероятно ретроспекция? 

Както предполагах, те се досещат за мотиви от миналото, но лицето, предполагаема тяхна жертва е "мъртво" (или поне те смятат така)...Точно този разговор между последните оцелели от университетската групичка очаквах да се е случил, но са го монтирали 1 серия преди края...

Нямам търпение, да си призная!

# 520
Аз се чудя 🤔.
Елдъров видял убиеца и ще правят фоторобот. Ами той беше с маска - къде го е видял? Или ги заблуждава? 😉

Е нали котката го е видяла, тя му е разказала.

Мисля си, щом има разкопан гроб и тези сладури са поставили невинността в университета, е възможно да са го убили 1 ви курс, но да се окаже че изобщо не е мъртъв. Едва ли не с помощта на Демоните се е възстановил през годините и сега започва да отмъщава.

# 521
  • Washington,USA
Даваха интервю с "Дора" нищо ново по филма

# 522
Значе според вас разговорът между Тороманов и Десподов в тях, като държеше куршум е вероятно ретроспекция? 
Защо пък ретроспекция?!?

# 523
Мъжът на Мия е персонаж от миналия сезон. И то бегло споменат. Или двата сезона са свързани, или не са. А помня, че от екипа са казали, че двата сезона не са свързани. Чудно ми е, ако някой не е гледал първия сезон, какво въобще знае за мъжа на Мия (освен това, което чете тук и там от вече гледали първия сезон хора). Дори въпросната войнишка снимка е ясна само за гледалите първи сезон. Така че ако връзка с мъжа на Мия изскочи чак в предпоследната серия, тя ще е толкова нова нишка, колкото и котките в ролята на ОПГ. И в никой случай няма да е нещо, за което зрителят или Мия трябва да се "сетят".

# 524
Аз се чудя 🤔.
Е нали котката го е видяла, тя му е разказала.
LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Ох беее, колегите ме мислят за луда, хиля се като зелка.
Нямам търпение за довечера!

Общи условия

Активация на акаунт