“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №7

• 40 890
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Защо ще е нужен фоторобот, ако убиецът е някой от героите, които подозираме? Елдъров познава всички: полицаите, Десподов, професора и Фичето. Според мен пак е глуха следа.

# 526
  • София
Пише, че Елдъров ще разпознае нападателя на Тороманов. Това може да не е демонът.
За липсващите трупове си мисля, че ще намерят някъде останки и от там ще тръгнат да търсят празните гробове. Може котката Бастет да домъкне вкъщи някой кокал Simple Smile
Възможно е да намерят леговището на демона (може и там да открият костите) и Мия като види снимката на мъжа си набързо да ни въведат в историята му. Освен това сериалът започна с това как Мия отива при Дора, после няколко от полицията казаха, че са познавали/знаели мъжа й. Не е съвсем да не са го споменавали.

# 527
  • Washington,USA

Ето го.

# 528
И да започва вече голямата боза , мъжът на Язова ще се укаже че е жив , черепът ще е на някой друг 😑😑 не обичам такива сюжети 🫤🫤 ако някой герой е мъртъв нека е така защо трябва да се правят бози , или ако го направят то поне да е изпипано и сериалът да е топ а не да са допуснати хиляди грешки .

# 529
# 530
  • Галифрей

Когато чакаш да излезе нов сезон на любимият ти сериал.

# 531
  • Washington,USA
Дупка на черепа има 🤯

# 532
  • София
Има дупка от куршум

# 533
  • Бургас
При увеличение на образа малко странен този череп.Очните орбити, особено лявата - много правоъгълна ми се вижда; и през носа горе, сякаш нещо минава-като очила!? И не ми прилича на кост, а нещо по-плътно...Сякаш е изработен, а не истински.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 18:35 от lady Koup

# 534
Само да не започнем да сравняваме черепи и кости с евентуални наследници (деца/мъже/жени) на заподозрените 😃

# 535
  • Washington,USA
При увеличение на образа малко странен този череп.Очните орбити, особено лявата - много правоъгълна ми се вижда; и през носа горе, сякаш нещо минава-като очила!? И не ми прилича на кост, а нещо по-плътно...Сякаш и изработен, а не истински.

Може и аз исках такива като дете. И животински. Може да е направен

# 536
  • España
Може да е от този куршум , който Тороманов държи в промото . Да си го е запазил като сувенир 😉

# 537
  • Washington,USA

Демонът се разочарова от нас и разпродава оборудването.

# 538
  • София
Може да е от този куршум , който Тороманов държи в промото . Да си го е запазил като сувенир 😉
😂Нее, Тороманов държи неизползван патрон - май е магнум / по-дълъг / за револвер, не за пистолет 😉

# 539

Демонът се разочарова от нас и разпродава оборудването.
Как няма, какво ли не се изписа за това кой е убиецът , очаквам човека да кажа писна ми от вас , да си свали маската и сам да се предаде . 🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт