“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №7

• 40 872
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • Галифрей
Дора: Боли ме зъб.
Филип: Вземи окликс . Безкомпромисен срещу болката!
Облекчава веднага!

# 556
Не е Фичето,а някой негов роднина.
А Фичето му помага?

# 557
На мен Тороманов ми се видя сериозно зареден с боеприпаси. Не приличаше на човек, който доброволно ще се даде на Демона. По-скоро наистина мислеше, че са Заимова и Харитонов.

# 558
Още от епизода, когато отмъкнаха документи  и бяха запалени подозирах, че е Фичето. Там го дадоха как излиза тичайки от гаража с папка. Начинът на тичане беше като неговата походка леко настрани. Загледайте се как ходи. Също така краката са му слаби, а тичащият човек беше със слаби крака и тичаше точно както Фичето ходи настрани. Сигурен съм, че той открадна документите и ги унищожи.

# 559
А така май убиецът се оказа Фичето !!! Или има брат близнак . Май не е толкова луд на колкото се прави .

# 560
Фичето има брат близнак сигурно, ама не еднояйчен. Понякога се случва единият от близнаците да е с някакво увреждане поради преждевременно раждане.
В началото така се надявах да шитнат Тороманката, а сега чак ми стана тъжно и аха да пусна сълза..

# 561
  • на село
То и Фичето, не изглеждаше ранен след като носеше куп книги и ги хвърли.
Само Дора пи Оклис, че я боляха зъбите, дали бяха зъби Joy

# 562
  • Другата България
Е защо съблече жилетката и отвори без да погледне !?
Защото очакваше Демона. Просто искаше да го убие. В момента, в който разбра, че е разкрит за парите /явно и те ще имат връзка с убийствата, или пък не/, се предаде - буквално и преносно.

Не е Фичето това. Близък на Фичето е. Ето ни го Калоян, показват ни Демона на финала.
Но явно ще има връзка с Фичето.

# 563
  • Wonderland
Мисля си, че Тороманов беше подготвен за края си в този момент.

Прилича на Фичето фотороботът, но според мен ще е някой роднина, а не той... Брат, може би. Може би актьорът, който не сме видели все още...

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 04:01 от Li77le Devil

# 564
Дора с този зъбобол ми се видя подозрителна, дали не я боли всъщност ръката. Но вече в изключих, защото ръката, която почистваше раната беше мъжка, а Дора има много нежни ръце с маникюр.

# 565
Е защо съблече жилетката и отвори без да погледне !?
Защото очакваше Демона. Просто искаше да го убие. В момента, в който разбра, че е разкрит за парите /явно и те ще имат връзка с убийствата, или пък не/, се предаде - буквално и преносно.

Не е Фичето това. Близък на Фичето е. Ето ни го Калоян, показват ни Демона на финала.
Но явно ще има връзка с Фичето.
Съгласна съм с теб напълно.

# 566
  • Някъде в Матрицата
Ами не е Фичето. Дори да погледне по-свирепо пак няма да докара до образа от фоторобота.

# 567
Дора с този зъбобол ми се видя подозрителна, дали не я боли всъщност ръката. Но вече в изключих, защото ръката, която почистваше раната беше мъжка, а Дора има много нежни ръце с маникюр.
Пък и се прегърна с Чанов. Не се видя да усеща болка в ръката, но и аз си го помислих за момент.

# 568
  • Бургас
Ако сега ни показват Демона за първи път,как така ще сме го виждали до сега 🤔Ко,казАх,ко!?😂

# 569
Демонът е висок, атлетичен, прилича на Фичето. Явно негов близък роднина. А Фичето му е помагал с информация.

Общи условия

Активация на акаунт