Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 865
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
  • sofia
Три дни се броят от деня след sms -а, след този срок ми бяха написали, че ще анулират поръчката ми.

# 121
Какво се случва след изтичане на 3 дни срок за получаване на поръчка и как точно ги броят, знаете ли? Току що получих, че е пристигнала, а поръчах вчера - не очаквах толкова бързо да се случи. Искам да я взема в неделя преди обяд.
Там ще бъде. На мен така миналата седмица ми пратиха СМС и не отидох. На третия ден от СМС-а ми пратиха нов, че поръчката трябва да се вземе до 3 дни....  Реално си я взех на 4-ия ден.

# 122
Понеже прегледах общите им условия и там изрично пише "работни", но работни за кого - стандартни работни или работни за Икеа Grinning Защото те работят и уикендите, та... Мерси Simple Smile

# 123
  • София
Работни дни официално се приемат да са понеделник до петък.

# 124
  • Майничка
Нищо не се случва, мотала съм се по 3 седмици.

# 125
Здравейте, прозореца ми е 200см широк. Пердетата на ИКЕА, които са 2 броя по 145 дали биха дошли тесни като им се насложат кукичките по този метод, който ги прави на вълни. Колко ли се скъсява едно перде така?

# 126
  • София
Наборът е от 1.5 до 2. Така че две пердета ще са ок.

# 127
  • ENGLAND
Токущо измерих моите, направих ги както е показано на инструкциите, 1.70 когато са набрани.

# 128
1,7 са се получили от общо три метра? Не е добре. А3е така ще дойдат къси

# 129
  • ENGLAND
Утре пак ще премеря вече горе на корниза, но може да се направят малко по-разредени и ще станат 2 метра. Ще потърся и указанието, там май пишеше нещо.

# 130
Здравейте, ако някой има спамня Brimnes, моля да мнение по въпроса: имам закупено легло Brimnes 166-206, за матрак 160-200 ПРАЙМ КОМФОРТ 24,  и подматрачна рамка Lonset.
Рамката е монтирана на възможно най-ниската позиция на леглото и отново матрака  идва висок и по-голямата му част е над леглото, не вътре. И леглото и матрака са нови и не е спано на тях - има ли оправия или трябва нова рамка или нов матрак или нещо съм сглобила грешно? Animal See No Evil

# 131
  • София
Ами то така си стои матрака, не се скрива целия в рамката...леглото като цяло е средно високо. А и самата подматрачна, която сте избрали е височка. Теб какво те притеснява в това? Вие не сте ли го видяли това легло на живо преди да го купите?

# 132
То не е ли направено, така че да е по-висок матракът? В магазина ли сте видели вариант с матрак, който напълно се изравнява с рамката? Питам, защото ми е правило впечатление, че и други модели спални ги представят с така стоящи матраци и съм го приела за част от идеята, така да си бъдат. И затова нашата икейска спалня специално компромисно е с много тънък матрак, за да не стърчи.

Скрит текст:

# 133
  • София
Ако матракът не стърчи всеки път като седнете ще се прищипвате или удряте на ръба. Поне малко трябва да е по - нагоре.

# 134
  • София
Аз мисля, че и малко са променили рамката. Ние имаме стария brimnes
с подмятрачна sultan luroy обаче ако се загледаш страничната е по-ниско от долната табла и матрак 23 см,стърчи съвсем малко около 2см макс, над долната табла.
Обаче при сегашните вс са на едно ниво, вие сте взели по-висока подматрачна на вс отгоре, на снимките матраците си надстърчат стабилно...
но тези неща се гледат преди покупката. Въпреки че за мен това не е проблем а плюс.

Общи условия

Активация на акаунт