Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 890
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
Някой ива ли впечатления от тези столове? Някой да ги е ползвал? Интересува ме удобни ли са, и красиви ли са на живо в този цвят?

# 166
Здравейте, търся рамка за гардероб, сто сантиметровата от серията PAX. Ето този е артикулния номер. Няма я онлайн, няма я и в никой магазин. Ще я заредят евентуално юли, но не мога да чакам до тогава. Дайте ми съвет как да се снабдя най-евтино с две такива? Благодаря ви!

# 167
  • Deutschland/HE
Разходка до Румъния , Гърция или Турция?

# 168
Не стана ясно кой е номерът..
Здравейте, търся рамка за гардероб, сто сантиметровата от серията PAX. Ето този е артикулния номер. Няма я онлайн, няма я и в никой магазин. Ще я заредят евентуално юли, но не мога да чакам до тогава. Дайте ми съвет как да се снабдя най-евтино с две такива? Благодаря ви!

# 169
  • Пловдив
Привет на всички в темата! Търся мнения за кухните на Икеа. Никога не съм купувала мебели или техника от тях, а в момента го обмислям. Има ли притежатели на кухни - мебели и уреди от Икеа, които да споделят впечатления за качеството им и това на фирмения им монтаж? Става въпрос за Варна.
Предварително благодаря!

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 09:25 от Наирянка

# 170
Първата ми тяхна кухня е на 7 години и не е мръднала и милиметър от поставянето си насам. Плотът се понадраска тук-там, но изцяло благодарение на моите лоши навици в кухнята и готвенето. Всички уреди работят без проблем, до момента се наложи да сменя 1 реотан на фурната. Супер доволна съм.
Групата, която дойде да монтира по онова време, беше много точна и бърза. Сега нямам идея с кой работят.

# 171

604.582.08

# 172
  • София
Моята кухня е от две части.
Половината е от старите, купувана 2012г. Другата половина 2015, от сегашните.
Вратичките са бял гланц, сами сме я сглобявали.
Като нова е, всички видове механизми, чекмедженца и панти работят без проблем все още.
Купихме и керамичен плот и смесител. Смесителя се повреди на 8 година, занесохме го и ни дадоха ваучер за сумата. Взехме чисто нов, на който започна да тече нова 10г гаранция. С плота не сме имали проблем, още работи.

# 173
  • София

604.582.08
В краен случай да се замени с 2х75см и 1бр 50см или 4брх50см?

# 174
Вътрешните части са поръчани, няма как. Ще я поръчам от Румъния.

# 175
  • София
Аз поръчах столовете, за които питах, от ибей. Открих ги единствено там. Другата седмица ги очкавам. Дано всичко да е точно.

# 176
А аз да кажа, че заредиха рамката.

Сега имам питане за препоръка на хубав диван. Спряла съм се на Soderhamn. Някой мнение?

# 177
Аз харесах един от немския сайт, но ако кажа на мм, че искам да го поръчаме от там, официално ще ме обяви за луда Joy
https://www.ikea.com/de/de/p/slatorp-3er-sofa-mit-recamiere-link … schwarz-10471504/

# 178
Medissa, говорено е често за Soderhamn в темата. Може да видиш по-назад или в някоя от по-старите теми.
Като цяло е доста нисък диван и без да пробвате в магазин не бива да купувате. Има хора, за които това ниско е направо ужасно. За мен пък е супер. Малко като с високите и ниските спални. Някои харесват едното, други - другото.
Сещам се за една особеност. Ние сме с този вариант дето се води 6 местен. Ако легна между ъгъла и другата част усещам, че ми ръби там където се съединяват. Дали защото не сме ги хванали с това дето ги съединява, а просто сме ги поставили един до друг модулите... не знам.

# 179
  • София
Че е нисък, нисък е, за мен не е проблем, но ми е твърд, ръбест и неудобен.

Общи условия

Активация на акаунт