Време е за ИКЕА - тема 42

• 44 007
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Търся прегра за легло, като тази, но не я намирам в сайта, преди излизаше в търсачката, а сега не, някой знае ли как да я потърся?

https://www.ikea.bg/products/kritter-detsko-leglo-s-parapet-70x160/80125124/

# 331
Доколкото виждам е от тези с по-тясна дъска. У нас имам една, която само се подмята. Може да ви я изпратя, ако желаете.

# 332
За кожения диван Landskrona някой има ли мнение? С куче сме и мисля, че това ще е най-удачният избор.
Не знам какво точно е кучето, но кожата ми се струва много по-застрашена от повреждане от нокти, отколкото текстила.

# 333
Това ми е главното притеснение, но да пера през два-три дни текстил заради косми и мръсотия е много натоварващо. Затова и питам дали някой има впечатления от здравината и удобството.

# 334
Аз си уших калъф за дивана от плата на завесите и постоянно го пера. Много ми е удобно и практично и естествено причината е кучето.
Моето е 2 кила и не пуска косми, но постоянно качва там играчки и влачи плячка- солети, моркови, марули😂

# 335
Моето пуска много косми, не мога вече да пера през 2 дни... Изморих се.

# 336
  • София
Има едни четки за събиране на косми, вършат работа.

# 337
  • Варна
Аз съм с куче, което пуска мноого косми. Диванът ни е някакъв икейски, който въпреки че купихме преди няма и година, вече не е наличен в сайта, за да го покажа. Дамаската е отвратителна. Така се залепват космите по нея, че и с голямата прахосмукачка не мога да ги изсмуча.
Обаче наскоро купих един невероятен плат от магазин за дамаски, че реставрирах заварени трапезна столове. Остана ми малко количество и си направих и калъфки за възглавнички, както и кучешко легълце. Платът се води pet friendly, не се мокри, не се цапа, не се разнищва от нокти, не полепват косми по него, мекичък и много приятен на пипане е. Изключително лесен за поддръжка. Сега съм запланувала да си ушия калъфка за дивана от същата материя.

# 338
Най-хубавото на икейските дивани е, че в etsy например е пълно с калъфи, крачета и т.н.аксесоари във всякакви цветове и разновидности. И почти всички техни калъфи се свалят, което го има при много малко от тези в магазинната мрежа. Аз куче засега нямам, но децата са ми достатъчен стимул да търся предимно това 😆

# 339
Дами, чудя се я ИКЕА има ли някакъв шкаф с вратичка, който да може да се използва като надстройка за гардеробите PAX? Гардеробът, който обмислям е с 4 крила по 50см. Височината на тавана ни е 275см, разбира се може да се поставят кутии над гардероба, но ми се иска да избегна този вариант заради многото прах и да оползотворим мястото до тавана

# 340
  • София
Etsy доставят ли до бг?
Не е ли само щатски магазин това? Колко би излязла доставката на един калъф?
Иначе той и нашия се сваля, но като знам каква борба беше да се опъне и залепи хубаво и колко местене и въртене трябва, не е за всеки ден работа това...

# 341
Поръчвала съм от тази дама едни възглавници за stuva, достави ги идеално опаковани, има профил в етси, от там я намерих. Като поръчваш през етси ти се вижда колко е доставката преди да платиш
https://rockincushions.com/?utm_campaign=Stay%20Safe%20FREEBIES% … iAiS0RlU1M5In0%3D

# 342
Да, и освен това може да зададеш да виждаш резултати само от европейски пазар.
И аз се интересувам от надстройка ма Рах, не открих нищо подходящо.

# 343
  • София
Дами, чудя се я ИКЕА има ли някакъв шкаф с вратичка, който да може да се използва като надстройка за гардеробите PAX? Гардеробът, който обмислям е с 4 крила по 50см. Височината на тавана ни е 275см, разбира се може да се поставят кутии над гардероба, но ми се иска да избегна този вариант заради многото прах и да оползотворим мястото до тавана

И аз имам такова чудене за детска стая. Таваните са по 280 см някъде

# 344
Някой има ли отзив за стол TOSSBERG?
В немската Икеа открих, че имат бежов вариант с бели крака, който много ми харесва. То едва ли скоро ще го има като артикул тука, но да питам все пак де дали е удобен, дамаската качествена ли е?

Общи условия

Активация на акаунт