Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 915
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря, получих съобщение

# 436
Някой да е забелязал модулни дивани Vallentuna  временно ли ги няма или са спряни от производство?

# 437
Някой да е забелязал модулни дивани Vallentuna  временно ли ги няма или са спряни от производство?
Спряха го и не беше много скоро. Много исках такъв, но бяха останали 1 два вида модули като дойде време за покупка Sad .

# 438
Жалко, много хубави модули имаше. Странно, че е спрян.

# 439
Здравейте!
Харесала съм си този корниз
https://www.ikea.bg/products/kagelkaktus-dvoen-komplekt-kornizi/00545567/
Но ми трябва дължина малко над 4м.
В описанието пише "Разполага дори със свързващи елементи, които позволяват свързването на няколко корниза".
Дали случайно някой има монтиран такъв, че нещо не мога да си визуализирам.

# 440
  • София
Здравейте, някой който е писал през контактната форма на сайта, може ли да каже дали като натисна изпрати продължава да стои текста, само прикачената снимка изчезва, не мога да разбера изпращам ли въобще нещо, нямам и на имейл някакво потвърждение.
Имам пристигнала онлайн поръчка на която булстата е сгрешен при вярно написан от мен.

# 441
  • ту тук, ту там
Здравейте.
Имаше преди време едни комплекти за почистване на ябълка, за стъргане на цитрусова кора и за издълбаване на меки плодове - 3 джаджи общо. Явно са спрени от продажба. Някой има ли идея как се казваше продуктът?

# 442
Здравейте.
Имаше преди време едни комплекти за почистване на ябълка, за стъргане на цитрусова кора и за издълбаване на меки плодове - 3 джаджи общо. Явно са спрени от продажба. Някой има ли идея как се казваше продуктът?

ако са тези, в някакъв индийски сайт ми излезнаха с наименованието IKEA Spritta Straight Peeler Set.

# 443
Здравейте!
Колко често има зареждане в ИКЕА. Харесала съм модули Vimle, но двуместният модул не е наличен. Ще се радвам и ако някой сподели впечатления от тази серия.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 10:11 от Розмарин

# 444
За някои неща често, за други се чака. Направете си уведомление на email когато се пови с бутончето.

# 445
  • София
Здравейте!
Колко често има зареждане в ИКЕА. Харесала съм модули Vimle, но двуместният модул не е наличен. Ще се радвам и ако някой сподели впечатления от тази серия.

отскоро ползваме диван vimle, може би 8-9 месеца. Засега нямам забележки, удобен е, ползваме тройка с лежанка.
Калъфите се свалят лесно , но само на възглавниците, останалото си иска разглобяване.

# 446
Поръчах миналата седмица неща с безплатна доставка (промоцията в момента). Всичко беше налично. Поръчката си седи на статус “Поръчката е приета” и няма никакво развитие. Половината продукти на сайта сега не са налични. Меко казано съм ядосана и се чудя какво става вече, на някой случвало ли му се е?

# 447
Здравейте ,да питам ,ако отида в Икеа и харесам да кажем легло и го платя ,мога ли на момента да го взема?Или се чака?Питам защото най - близкия магазин ми е на 150км и ще отсъствам от работа ,а и транспорт ще си приготвя и ако е само да ида и да харесам ,то по добре онлайн да направя поръчка?Колко време ги бавят?

# 448
Здравейте ,да питам ,ако отида в Икеа и харесам да кажем легло и го платя ,мога ли на момента да го взема?Или се чака?Питам защото най - близкия магазин ми е на 150км и ще отсъствам от работа ,а и транспорт ще си приготвя и ако е само да ида и да харесам ,то по добре онлайн да направя поръчка?Колко време ги бавят?
Ако на сайта пише, че е налично в магазина ще може да се натовари. Рядко има грешки. За София ако става въпрос си го намирате на стелажите и внимавате да не объркате размера и кашоните, че понякога има разместени неща. Обикновено леглата са от по няколко пакета с цифрички. Най-добре да Ви разпечатат от отдела списък на всички части, които Ви трябват и после да ги търсите долу.

# 449
  • София
Те всъщност такива по-едри неща те ти ги окомплектоват и изнасят, поне при нас и с двете легла така беше.

Общи условия

Активация на акаунт