Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 905
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Случайно  някой да има този гирлянд https://www.ikea.bg/products/strala-led-girlyanda-s-400-lampichk … otkrito/70582491/ ? Дали може да се надгражда с още един такъв?

# 466
  • varna
На някой да му се е случвало да забрави част от покупките си на касата и после да успее да си ги вземе..? Rolling Eyes

Случвало ми се в Декатлон, взех си забравените неща Simple Smile

# 467
Аз вчера ходих до Еконт и заявих да ми купят корнизите от Варна. Платих предварително стоките, куриерската услуга се плаща послепри доставка. Записаха продуктовия код и линк към продукта. Ако се окаже, че няма действителна наличност, връщат парите и горя с куриерската и толкова. Стискайте палци Simple Smile
Пиша, тъй като може на някой да му е полезно.

# 468
Някой успешно да е премахнал миризмата от въглавниците с патешки пера FJÄDRAR ? В химическото има някаква обработка с озон против миризми, чудя се дали ще свърши някаква работа: ( 2 месеца ги бях оставила на тераса да се проветряват и още си миришат на гадно Neutral Face потърсих в интернет,че след пране е възможно още по-лошо да замиришат

# 469
Някой успешно да е премахнал миризмата от въглавниците с патешки пера FJÄDRAR ? В химическото има някаква обработка с озон против миризми, чудя се дали ще свърши някаква работа: ( 2 месеца ги бях оставила на тераса да се проветряват и още си миришат на гадно Neutral Face потърсих в интернет,че след пране е възможно още по-лошо да замиришат
Моите съм ги прала в пералня на специална програма няколко пъти и после задължително в сушилнята. Ползвам и кърпички за сушилня на Ленор, когато имам притеснения. Миризма слава богу няма.

# 470
Drago, аз теб все се каня да те питам, но забравям... На една от снимките ти бях видяла много приятен държач за завеса. Ако е удобно от къде е купуван?

# 471
Drago, аз теб все се каня да те питам, но забравям... На една от снимките ти бях видяла много приятен държач за завеса. Ако е удобно от къде е купуван?
Този ли?
https://www.amazon.de/dp/B0BZVCHRFC?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

# 472
Май да. Никога не съм пазарувала от Амазон. Ще потърся подобно из нашите сайтова. Благодаря ти.

# 473
# 474
Кой матрак бихте препоръчали за деца?

# 475
Какъв размер Simple Smile

# 476
  • Благоевград
Здравейте, търся гардероб Hemnes с плъзгащите врати. В България не се предлага. Видях, че го има в немския онлайн магазин. Има ли някой, който е поръчвал от там?

# 477
Вижте теглото преди да запоръчате. С доставчик със склад в германия(до бг) може да ви излезе солено..
Иначе аз съм поръчвала няколко неща от там, но доста по дребни.

# 478
# 479
Здравейте! Случайно да сте срещали това руло за оцветяване в някой от центровете за поръчки?

https://www.ikea.bg/products/skogsduva-knizhka-za-otsvetyavane-o … ra-rulo/30578844/

Общи условия

Активация на акаунт