Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 847
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Аз имам вградена миялна на Икеа. Стандартна е. И шкафът е стандартен. 10 години си работи без никакъв проблем.
Whirlpool е марката, която тогава се продаваше като уреди на Икеа.

# 91
От кои чаршафи накупихте? Simple Smile Мнения за NATTJASMIN?

# 92
Имам питанка, този шкаф произвежда ли се още 304.395.65 SYVDE ?

И давам отзив за тези завивки , разочарована съм. Веднага след доставка ги пуснах  в пералнята  на 40 градуса. Излезнаха цели на бели ивици.
https://www.ikea.bg/products/brunkrissla-plik-za-zavivka-i-2-kal … ign=last_seen_bar

# 93
  • Бургас
Как получихте отстъпката от 15% при следващо пазаруване, което даваха при пазаруване на 24, 25 и 26 май?

# 94
Като допълнение към касовата бележка, ако става дума за пазаруване на място

# 95
В момента, в който ми качиха мебелите и получих известие, че са доставени, получих и кода. В общите условия беше посочено, че се изпраща след доставка.

# 96
  • София
Имам питанка, този шкаф произвежда ли се още 304.395.65 SYVDE ?

И давам отзив за тези завивки , разочарована съм. Веднага след доставка ги пуснах  в пералнята  на 40 градуса. Излезнаха цели на бели ивици.
https://www.ikea.bg/products/brunkrissla-plik-za-zavivka-i-2-kal … ign=last_seen_bar
Аз ги имам тези чаршафи, при мен не се развалиха при пране. Същите са си.

# 97
  • Бургас
Благодаря за отговорите. Сега им звънях и чакам да се свържат.

# 98
Някой връщал ли е неразопаковани продукти в по-късен срок от упоменатия в сайта им - 40 дни?

# 99
  • София
с икеа фемили пише че срока се удължава до 60 дни.

# 100
Имам нужда от идеи за серията Elvarli - ако някой я има и е ок да сподели как я използва със снимки, ще съм много благодарна. Чудя се за антре, дневна и спалня, а и за детска дори. Основно заради използването на цялата височина до тавана и по-въздушния вид, който създава като усещане.

# 101
От кои чаршафи накупихте? Simple Smile Мнения за NATTJASMIN?
На мен лично много ми харесва тази серия, но съм взимала само от долните чаршафи от нея.

# 102
# 103
В момента, в който ми качиха мебелите и получих известие, че са доставени, получих и кода. В общите условия беше посочено, че се изпраща след доставка.

А знаете ли дали с този код може да се пазарува във физически магазин? Или е само за онлайн покупки? (Не можах да го разбера, а питах и на информацията, ама нещо не се разбрахме...)

# 104
Би трябвало да може. Ще дадете да ви сканират баркода от телефона. Обратното   е при мен - от физическия магазин имам код и с неговия номер успявам да си намаля стойността при онлайн поръчка. Така, че ще стане и във Вашия случай.

Общи условия

Активация на акаунт