Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 219
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте! Извинявам се много, но дали има  някой в момента в магазина? По тел.не могат да ми кажат дали е в наличност определен артикул, ясно всичко им е крашнато сега, а както е известно вече, през сайта е абсурд. Та да знаем дали да тръгнем въобще. Двуетажни легла MYDAL ме интересуват и ще съм изкл. благодарна, ако се отзове някой.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 11:26 от Pали

# 571
  • Варна
Рали, кой номер са леглата?

Току що проверих - имат 1 бр. от 001.024.52

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 16:31 от Ясмина

# 572
Ясмина, благодаря ти! Все пак решихме да рискуваме и ММ отиде по обяд, вече е по пътя на обратно със заветните легла Laughing

# 573
  • Варна
Отчетохме се днес в ИКЕА, не можахме да ползваме ваучера за 50 лв. нито ИКЕА Фемили, но пък имахме късмет и взехме това което си бяхме набелязали.

# 574
Идвам да изразя мнението си за този диван https://www.ikea.bg/products/holmsund-aglov-raztegatelen-divan/69516893/ след една година употреба. Дивана за нашия вкус се оказа доста дълбок и висок. В магазина ходихме много кратно, но тогава не ни правеше такова впечатление. След една година ползване мога да кажа, че не е мръднал, дамаската също. Много е удобен за спане. Удобен е и да се "излегнеш" на него. Но определено не е удобен на цялото семейство  включително и на всички наши гости за сядане.
Това е и моето мнение. Тук писах впечатленията си: https://bg-mam.ma/p/1592101/47267124
Временно закрепихме положението с други възглавници, но си остава неудобен. На лежанката провисна. Много съм разочарована. Единствено е удобен за спане, но тази функция я използваме веднъж годишно.

Сега се чудя за BARSLOV, но още не съм го пробвала на живо. Не че и това е фактор, след опита ми с мострата на Holmsund. С една дума - нищо общо! Нa BARSLOV възглавниците за гърба изглеждат като тези на EKTORP, който ползвахме преди и ми е фаворит! Но искаме да е и разтегателен за извънредни случаи, затова го сменихме.
Ако някой го има, моля за мнения. Основно за седене ме интересува удобен ли е, за спане, както казах ще се използва много рядко и да не е ок, ще го преживеем.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 15:38 от Не се сърди, човече

# 575
  • София
Имате ли представа дали издават фактури на фирми?

# 576
  • Варна

Не

# 577
  • София
След като вчера още не е можело да се ползват ваучъри и фемили, надали и това може...

# 578
Предполагам, че издават. Винаги на касата ме питат дали искам фактура.

# 579
  • София
По принцип издават, към момента, с техническите проблеми, поне миналата седмица не издаваха, предвид, че вчера, 2поста по-нагоре писаха, че не са могли да ползват ваучър и фемили, значи системата не е оправена.

# 580
  • Варна
не може, но си питайте пак.
 На съседната каса едно момче искаше и му обясняваха какво да прави, защото той настояваше имал вече 2 фактури да взема.

# 581
  • София
Благодаря ви, очаквах днес да има изненада с работещ онлайн магазин, но уви...

# 582
  • Сред мелниците
Преди няколко дни, когато аз пазарувах, нямаше възможност за фактури.
Изпращаха хората на Обслужване на клиенти, предполагам там подобно на точките ги записват.

И аз с надежда гледам сайта и следя темата, но...Здраво са го закъсали. Хакерите ли са много добри, поправячите ли са много калпави?!
Странното е , че преди няколко дни, получих съобщение за броя на точките ми и каквва сума имам срещу тях.
Тест някакъв ли беше, що ли?
То за мен в момента това е важното, защото имам много натрупани точки, които искахме да използваме за последната за годината покупка, но както е тръгнало...

# 583
Направо не е истина вече. И аз влизам по няколко пъти на ден, но вече хич не съм оптимистично настроена.

# 584
Аз също..не ми е спешно...ама.
Залагам след НГ чак да заработи...

Общи условия

Активация на акаунт