Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 217
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Аз залагам малко преди 20-ти.

# 586
Тц...не ми се вярва...няма индикации нещо да се зорят.
Grinning

# 587
Като видях, че има повече мнения в темата си викам Аха, оправиха проблема, но явно не са. А имам да пазарувам толкова набелязани неща за една нова кухня...

# 588
  • Варна
Вече ми изглежда все по-вероятно да заработят нормално чак след Нова Година Angry 

В София може да се поръча безплатна доставка за над 400 лв. Във Варна обаче не може - "не ни работи системата".

Яд ме е за една онлайн поръчка от 26.11, по която няма движение, а ми е важна.

# 589
  • ту тук, ту там
Днес моят мъж за пореден път 🙄 взе погрешен артикул на място в магазина - грешен цвят. Веднага го засилих обратно за замяна и греда. 😭
Уж до края на седмицата трябвало да оправят нещата. После щели да предложат удължен срок за връщане и замяна. Ха дано, ама … надали.

# 590
  • София
....
И аз с надежда гледам сайта и следя темата, но...Здраво са го закъсали. Хакерите ли са много добри, поправячите ли са много калпави?!
....
Ако са им криптиране информацията да не мислите, че е толкова лесно да се извъртят всички възможности за декориране?!
ако и бекъпитр не са наред или са нещо старо пак се изисква време.
Даже не е нужно хакерите да са добри, а просто някой вътрешен "да е отворил вратата"

# 591
elleni, в края на миналата казваха,  че налото на тази ще заработят, но не би.

# 592
  • Сред мелниците
Desem,
Явно е сложно.
То хора в космоса закъсаха, при толкова системи за презастраховане. Добре, че беше моя любимец,  да качи галактическите стопаджии, иначе още щяха да дремят в орбита.
Все пак, сигурно опира и до възможност да наемеш добри специалисти.
Интересно съобщение на гръцката ИКЕА.
Преди беше като нашето.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 22:49 от В (като Вятър)

# 593
Но пък румъският изглежда, че работи.

# 594
  • Сред мелниците
Да! Румънския работи , без гадни съобщения на първа страница.
Мъчи ме черна завист.
Но пък , като помисля , ние поне сайт имаме, а гърците и това нямат.
Да чукнем на дърво!

# 595
Сайта на Гърция не работи само за БГ IP адреси, като включа VPN за друга държава ми позволява да влезна.

# 596
  • Сред мелниците
Значи гърците се пазят от нас.
Тук са хакерите.

# 597
Здравейте, такива държачи за завеси виждали ли сте скоро в нашата Икеа? Не ми излизат на сайта и в магазина не ги видях този уикенд.

# 598
Преди малко в софийския магазин не работеше дори асансьора, служители помагаха за сваляне на бебешки колички по стълбите.

Транспортната фирма приема плащане само в брой, ако някой ще има плащане, да го има предвид.

# 599
Здравейте, ресторанта в Икеа дали работи вече?

Общи условия

Активация на акаунт