На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 82 509
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
И от днес до четвъртък в Лидъл
Скрит текст:
На нашия "скъп" пазар (Чаталджа-Варна), днес сутринта бяха на 2лв (четвъртък на същото място бяха по 2,90)

# 496
На пазара на Граф Игнатиево бяха 1лв на кашон миналия понеделник и 1,90 на кг.

# 497
  • ...живея на последния етаж...
Не искам да обидя никого, ама за едните червени чушки да тръгна за Одрин, трябва да съм луда. На борсата в Плодовитово по-добре идете, поне няма граница с всичките й екстри.

# 498
  • Пловдив
Картофите също са под 2лв-върви реклама по телевизията в Т-маркет са 0,69ст,на едро са 1лв,а по пазарите са 1,50лв,смокините са 2,50-3лв...Аз също не виждам "изгода" за едните чушки и картофи,как ли пък не съм тръгнала към Турция,че и висене по опашки на границата с часове...teşekkür ederim

# 499
  • Пловдив
Ходих за друго до Турция миналия месец, но купих и картофи, по 5 лири килото. Много бяха вкусни.

# 500
5 лири? Да не е 50?

# 501
  • ново
Нали не мислите, че някой ще се прасне да пътува километри за едните чушки 😂

# 502
Не, не мислим. Обаче отмина времето на евтиния пазар, заради който много хора откриха Турция. Сега, ако съм отишла по работа, естествено ще си купя това онова. Но специално за пазаруване няма смисъл да се ходи вече, според мен.

# 503
  • Бургас
Ха дано повече хора тъй да мислят, че да се разтоварят малко границите...

# 504
  • София
Така де, но щом продължаваме да ходим, значи намираме смисъл да го правим. Повечето само от парите за лекарствата си избиваме бензина до там.

# 505
Не, не мислим. Обаче отмина времето на евтиния пазар, заради който много хора откриха Турция. Сега, ако съм отишла по работа, естествено ще си купя това онова. Но специално за пазаруване няма смисъл да се ходи вече, според мен.
Абсолютно

# 506
Не ми се зачеква темата за качеството, но не мога да не спомена как  и боба и лещата купени от БГ ги варя по минимум 3часа, срещу  половин час  за турската леща и около час и малко за боба. Ориза също няма нищо общо като качество с нашия. Киселото мляко - какво ще кажете за нашенското? Трябваше ли да ида до Япония, за да опитам кисело мялко по бг рецепта, което отдавна го няма при нас като вкус. И така де.... само бегло споменавам, защо бих продължила да ходя до Турция.

# 507
  • Пловдив

Ами 30 стотинки килото излизаше, може да бъркам нулите Simple Smile

# 508
Ориза им е фантастичен.
Абе вдигнаха си цените и не е вече това ,което беше
А и цените на хотелите са много високи.Марги хотел гонят 300 лв за нощувка ,а спред мен си е като добър 4 звезден хотел в Бг
Басейна е студен,неудобно е разположението при така наречената спа зона,минаваш по бански през фитнеса,в студен коридор за да стигнеш до сауната .Хавлийте които дават в спа зонта са захабени

# 509
За първи път ходихме в Турция през 1990. Доста от вас не са били родени Grinning
За ориза, боба и много други продукти съм съгласна, че са по-добри от масовите тук. В момента са и по-евтини на места. Години наред съм купувала ориз и леща по-скъпи, само заради качеството. И други неща, разбира се. Ако живея в Хасково, ще ходя редовно на пазар. Ама съм по-далеч.

Общи условия

Активация на акаунт