На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 82 049
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Инжекции с хиалурон за вътрешно ставно поставяне продават ли в Турция по аптеките и на каква цена знае ли някой?

# 736
Инжекции с хиалурон за вътрешно ставно поставяне продават ли в Турция по аптеките и на каква цена знае ли някой?
Знам, че е коментирано в темата за ставни инжекции, но все съм чела по диагонал. Значително по-евтини са. Дано се включи някой запознат. В ilacabak не си ли проверявала ?

# 737
Предстои ни шопинг в Одрин изгодни ли са памучните  единични комплекти за легла? Има ли ги на Синия пазар? Откъде  е най добре да се купят?И откъде е най добре да се купят зимни маратонки и анцузи?

# 738
  • Варна

https://www.ilacabak.com/ostenil-20-mg-1-enjektor-1289

Eми отрих нещо такова за 1000 лири. По бяла рецепта, т.е. би трябвало свободно да се продават.
Но това са сериозни неща и не се купуват така като едно аспиринче примерно. Трябва по съвет на лекар и по негова преценка да пристъпвате към такива способи.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 20:23 от Мира Мира

# 739
Благодаря за бързият отговор от Мира Мира и iren11.
Скоро ми правиха операция/артроскопия на коляно за да ми зашият скъсан менискус и доктора ме посъветва след, като се възстановя и мина през физиотерапия да си сложа инжекция с хиалуронова киселина в коляното. По негови думи цената на инжекцията е около 500лв в България (реално до колкото виждам е около 550лв) за това и правя проучване дали от Турция може да се вземе подобна инжекция на по-добра цена. Предполагам и други са минали по този път. Естествено на следващият преглед ще попитам и доктора дали има турски аналог на тази инжекция и как се казва точно или какъв трябва да е точно състава, но съм останал с впечатлението, че докторите препоръчват продукти на фирми с, които работят. Така, че търся информация и от други източници Wink

Тази инжекция Ostenil трябва многократно да се бие и не е това, което се търси, но е подходяща за сравнение с цените в България. Същата тук е 150лв, което е 3 пъти по-скъпо, което е обнадеждаващо, че все пак в Турция и тези за еднократно приложение ще са доста по-евтини.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 21:34 от Воден_Дух

# 740
  • Бургас
gadoha, най-много харесвам спално бельо и хавлии на Оздилек. Има ги в Ераста. На Карача също.
Но не са евтини.
За пазара мнение не мога да дам.
Дрехи отдавна съм се отказала да купувам, с изключение на мъжки костюми от Кигили и Пиер Карден и памучно детско на Уайкики.

# 741
Благодаря.

# 742
  • София
Аз съм взимала хиаулором, но не е това което са ти изписали. Носех хладилна чанта и така пренесох 3 инжекции. Факт е, че не ги дават хей така, аз имам познат лекар в Турция и той ми даде рецепта. И да там са наполовина по евтини.
Нямам идея как да помогна, освен да опитате да си купите по Една в няколко аптеки. Може и да успеете, поне не пречи да опитате.

# 743
Дидолина, ти от къде си поръчва пердетата?
Да си задам пак въпроса за ресторант на реката или някъде другаде добър ресторант.

# 744
Какви са цените на Пиер Карден и Кигили? Някакъв аутлет ли е?

gadoha, най-много харесвам спално бельо и хавлии на Оздилек. Има ги в Ераста. На Карача също.
Но не са евтини.
За пазара мнение не мога да дам.
Дрехи отдавна съм се отказала да купувам, с изключение на мъжки костюми от Кигили и Пиер Карден и памучно детско на Уайкики.

# 745
  • Бургас
Не са аутлет, нормални магазини са. В Пиер Карден има и дамско.
В "Марги" имат магазин, в "Ераста" - също.
Имат и намаления също.
Цените са прилични за качеството, което търся.
Летен мъжки костюм - панталон, сако, риза от чист лен в "Кигили" излезе 385 лв. на разпродажба. Че и корекция направиха хората на място.
Качеството е съпоставимо с това на "Ролман", а там за същото ще платя 1000 лв.

# 746
  • у нас
Да се прехвърлим в новата тема

https://m.bg-mamma.com/?topic=1701618.msg48712144#msg48712144

Общи условия

Активация на акаунт