На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 82 095
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • ново
Ние теглихме на банкомат от Революта, като предварително обърнахме сумата в лири и нямахме никаква такса (за 400 лв.)

# 721
Днес посетихме новия Мигрос в Марги аутлет.
Не ми хареса, защото има само 2 каси, а с този поток от хора там няма как да стане и съответно опашките са километрични. Лентата на касата е много малка, ако сте с повече покупки няма как да наредите всичко. Joy Магазинът е мъничък в сравнение с този по-надолу по улицата и този в мол Ераста.
  Синия пазар си е същата мизерия. Ремонтът се състои в това, че са сложили покрив над сергиите.
Домати взехме по 30 лири/кг.
 В Гратис има минус 60,70,80% намаление на определени марки козметика. Намалението се отключва ако пазарувате други артикули над 250 лири.
В Котън, Дефакто и Уайкики има минус 50% на лятна колекция - единични размери.
 Дубайски шоколад купихме. На различни фирми има - цените са от 90 лири до 250 лири за 1 шоколад.
В аптеката за пръв път ни съобщават, че има ограничение в бройките - до 5 артикула.
Върнаха мъж, който беше взел 7 нурофена и 10-12 аферина. Само по 5 бройки от вид продават.
 Също така на жената преди нас на опашката нямаха налично лекарството от рецептата и се обадиха да го поръчат. След 10 минути бусът спря пред аптеката и го продадоха на жената.
Това в България е невъзможно да се случи за такова кратко време.
По заведенията - айрян 30 лири, кюнефе 150 лири, пилешко шишче 250 лири, агнешко порция 350 лири, дюнер меню (малък дюнер, малки картофи, малка кола) - 170 лири
В центъра точно на Джамията пред надписа edirne спира туристическото бусче, което бяхте пуснали тук в групата. Запазихме места по телефона и се разходихме и с него. Много е приятно пътуването.

Здравейте, хубав ли Дубайския шоколад ?
Заслужава ли си?

# 722
  • Бургас
С физическа карта пластика плащам, не през телефона.
Не съм забелязвала такса за обменяне през почивни дни, но и да има, е нищожна и пак е по-изгоден курсът.
Ние теглихме на банкомат от Революта, като предварително обърнахме сумата в лири и нямахме никаква такса (за 400 лв.)

От кой банкомат теглихте, самият банкомат нямаше ли такса за теглене?

# 723
Тинтина, има списък на банкоматите за всяка държава, от които тегленето е без такса. Като си сложиш картата в банкомата ти показва има ли такса и, ако има, можеш да откажеш транзакцията. В Марги теглихме последния път, но не помня от кой банкомат.

# 724
  • Бургас
В самото приложение ли е списъкът? Научих нещо ново, благодаря!
И само ако сте обменили преди това лири ли е без такса, или принципно без такса?
Теглила съм лири от банкомат, имах малка такса, но в Револют имах левове, не бях обменила.

# 725
Ето ти списък, но май не е съвсем актуален: https://www.dropbox.com/scl/fi/kh7x28lca0vep8wuyt5xa/Revolut_Fre … fqmp1w28&e=1&dl=0
Аз винаги обменям предварително лири и задължително през седмицата.

# 726
Аз също си обменям лири предварително за да избегна таксата. Но съм и на най- ниския план на Револют.

# 727
  • ново
Точно от банкомат в Марги, някъде до тоалетните беше.

# 728
Скрит текст:
Днес посетихме новия Мигрос в Марги аутлет.
Не ми хареса, защото има само 2 каси, а с този поток от хора там няма как да стане и съответно опашките са километрични. Лентата на касата е много малка, ако сте с повече покупки няма как да наредите всичко. Joy Магазинът е мъничък в сравнение с този по-надолу по улицата и този в мол Ераста.
  Синия пазар си е същата мизерия. Ремонтът се състои в това, че са сложили покрив над сергиите.
Домати взехме по 30 лири/кг.
 В Гратис има минус 60,70,80% намаление на определени марки козметика. Намалението се отключва ако пазарувате други артикули над 250 лири.
В Котън, Дефакто и Уайкики има минус 50% на лятна колекция - единични размери.
 Дубайски шоколад купихме. На различни фирми има - цените са от 90 лири до 250 лири за 1 шоколад.
В аптеката за пръв път ни съобщават, че има ограничение в бройките - до 5 артикула.
Върнаха мъж, който беше взел 7 нурофена и 10-12 аферина. Само по 5 бройки от вид продават.
 Също така на жената преди нас на опашката нямаха налично лекарството от рецептата и се обадиха да го поръчат. След 10 минути бусът спря пред аптеката и го продадоха на жената.
Това в България е невъзможно да се случи за такова кратко време.
По заведенията - айрян 30 лири, кюнефе 150 лири, пилешко шишче 250 лири, агнешко порция 350 лири, дюнер меню (малък дюнер, малки картофи, малка кола) - 170 лири
В центъра точно на Джамията пред надписа edirne спира туристическото бусче, което бяхте пуснали тук в групата. Запазихме места по телефона и се разходихме и с него. Много е приятно пътуването.

Здравейте, хубав ли Дубайския шоколад ?
Заслужава ли си?

Купихме на доста фирми, този ни хареса най-много:

Цената е 250 лири за 1 шоколад (~13 лв)

# 729
Здравейте,
Поръчвали ли сте мебели от Одрин, Чорлу? Има ли сайт където мога да разгледам?
Благодаря!

# 730
За да теглите от банкомат без такса, трябва да е в делничен ден и в работното време на банките. Иначе ще ви начислят такса.

# 731
  • София
Навсякъде в темите за Револют препоръчват Зират банк за теглене без такси. Иначе, в приложението имало локатор за банкомати без такси в района, ама не съм търсила къде е.

# 732
Здравейте, в мъжът ми ще сключваме брак и се чудим дали в Турция няма да намерим халки на по поносими цени. Някой от вас дали може да ми даде информация?

# 733
  • Пловдив
Банкомат на Зираат банк на Сарачлар глътна Револют картата на приятелка и любезно я поканиха да иде следващата седмица да си я потърси. Единичен случай, но доста неприятен.Добре, че бяхме голяма компания.

Цените на златото са като тук, че и по-високи, зависи от изделието. Определят се в реално време от борсовите цени

# 734
Благодаря,
А как стои въпроса с дрехите? Ние миналата година преди да се срине лирата си пазарихме от там и беше изгодно.

Банкомат на Зираат банк на Сарачлар глътна Револют картата на приятелка и любезно я поканиха да иде следващата седмица да си я потърси. Единичен случай, но доста неприятен.Добре, че бяхме голяма компания.

Цените на златото са като тук, че и по-високи, зависи от изделието. Определят се в реално време от борсовите цени

Общи условия

Активация на акаунт