На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 82 105
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Излезе ми реклама, че отварят Мигрос в Марги аутлет.

ПАЗАР МИГРОС Е ОТВОРЕН
НАМАЛЕНИ АРТИКУЛИ ЗА ОТКРИВАНЕТО САМО В МАРГИ АУТЛЕТ МИГРОС
11-21 ОКТОМВРИ 2024

https://www.facebook.com/photo/?fbid=920263153482325&set=a.553188556856455

Моля, ако има  скоро пътуващи , да дадат инфо къде точно се намира Simple Smile
Да ,ние видяхме че ще има там магазин

# 691
Жълтият надпис "с пари" означава цена при плащане кеш ли?

# 692
  • Димитровград
Не, цена с карта на Мигрос - ""money card"".

# 693
Благодаря!

# 694
Здравейте, търся едно лекарство от Турция. Стероидното противовъзпалително оксандролон. Трябва ми само една кутия от него и ще съм благодарен, ако тагнете някой които би могъл да съдейства.

# 695
Това е анаболен стероид, а не е противовъзпалително.
Съставката не се предлага в Турция, няма го като лекарство.

# 696
Това е анаболен стероид, а не е противовъзпалително.
Съставката не се предлага в Турция, няма го като лекарство.
Благодаря за информацията. Относно лекарството ми го предписа спортен лекар, заради травми и на двете колена.Ако някой знае в коя държава го продават в аптечните вериги ще се радвам да го сподели

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 20:52 от Стойко Киричев 768121

# 697
  • София
Попитайте по Вайбър аптека Промахон. Ако го имат, ще ви го изпратят с куриер.
0892 794 245

# 698
Пише, че от 2023 г е забранено вещество от FDA и се изтегля от пазара.
В българските сайтове се продава може би нелегално. Като напишете в гугъл името - излизат фитнесбг, анаболбг. По 80-110 лв на опаковка.

# 699
Пише, че от 2023 г е забранено вещество от FDA и се изтегля от пазара.
В българските сайтове се продава може би нелегално. Като напишете в гугъл името - излизат фитнесбг, анаболбг. По 80-110 лв на опаковка.
В Интернет пише че FDA е федерална агенция за храни и лекарства за САЩ. Те си имат отделни закони и би трябвало да го има в европейския пазар.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 23:03 от Стойко Киричев 768121

# 700
Днес посетихме новия Мигрос в Марги аутлет.
Не ми хареса, защото има само 2 каси, а с този поток от хора там няма как да стане и съответно опашките са километрични. Лентата на касата е много малка, ако сте с повече покупки няма как да наредите всичко. Joy Магазинът е мъничък в сравнение с този по-надолу по улицата и този в мол Ераста.
  Синия пазар си е същата мизерия. Ремонтът се състои в това, че са сложили покрив над сергиите.
Домати взехме по 30 лири/кг.
 В Гратис има минус 60,70,80% намаление на определени марки козметика. Намалението се отключва ако пазарувате други артикули над 250 лири.
В Котън, Дефакто и Уайкики има минус 50% на лятна колекция - единични размери.
 Дубайски шоколад купихме. На различни фирми има - цените са от 90 лири до 250 лири за 1 шоколад.
В аптеката за пръв път ни съобщават, че има ограничение в бройките - до 5 артикула.
Върнаха мъж, който беше взел 7 нурофена и 10-12 аферина. Само по 5 бройки от вид продават.
 Също така на жената преди нас на опашката нямаха налично лекарството от рецептата и се обадиха да го поръчат. След 10 минути бусът спря пред аптеката и го продадоха на жената.
Това в България е невъзможно да се случи за такова кратко време.
По заведенията - айрян 30 лири, кюнефе 150 лири, пилешко шишче 250 лири, агнешко порция 350 лири, дюнер меню (малък дюнер, малки картофи, малка кола) - 170 лири
В центъра точно на Джамията пред надписа edirne спира туристическото бусче, което бяхте пуснали тук в групата. Запазихме места по телефона и се разходихме и с него. Много е приятно пътуването.

# 701
Може ли информация за туристическото бусче?

# 702
  • Пловдив
Преди малко се прибрахме след 2 дни в Одрин. На отиване в петък и връщане днес не ни е отнело повече 10 минути минаването на Лесово. Доста румънци имаше и в двете посоки, поне аз досега не съм засичала толкова.
Да, дробът в Айдън е 300 лири, същата малка чинийка, но пък е пълна. На 3 поръчани порции донесоха 1 купичка сос, 2 чинийки с резени домат, рук и зелени чушки, панерче хляб. Различните пидета започват от 220 до 250 лири, не са малки и материалът е обилен.
Пазарувах от 3 различни аптеки,  никъде не споменаха за ограничение в количеството.
Близо до Айдън продават еклери, исках от два вида по 5, оставих мъжа ми да плати и чак в хотела разбрах, че са ми сложили по 10 от всеки вид , а говоря турски и отлично знам какво казах, но..тарикати.
В Уайкики нямаше почти нищо от размера на сина ми, което се случва за първи път, здраве да е.
По пазари не ходя и не мога да дам отзив, минах набързо през Мигрос в Ераста, кори купих от щанда с баклава под екскалатора отсреща и това е.
Ходим с приятели повече за разходка и смяна на обстановката, но ще се ориентираме към друга дестинация вероятно.

# 703
И ние днес се прибрахме от Лозенград, бяхме 2 нощувки. Пътувахме в петък през М.Търново,  минахме бързо, без да чакаме. Вчера се разходихме и до Люлебургаз. Ходим основно за лекарства и разходка, хапване и пийване.
Ето актуални цени от Онур в Лозенград:

# 704
  • Бургас
Това лук ли е на 59 лири, от утре в Кауфланд ще е 59 стотинки Simple Smile
В колко часа минахте през М.Т.?

Общи условия

Активация на акаунт