На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 82 424
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Сега в Мигрос как седи въпроса със картата за отстъпка??? Може ли да ползваме Money card  без да е регистриране и да ползваме отстъпките.

# 556
По назад в темата Papaone писа, че е ползвал неговата без проблем.

# 557
  • Пловдив
Сега в Мигрос как седи въпроса със картата за отстъпка??? Може ли да ползваме Money card  без да е регистриране и да ползваме отстъпките.

Скоро някой коментира,че няма промяна.

Петък планувам да съм в Одрин. Ще мога да дам актуална информация в след това.

# 558
  • ново
Мира, ако е удобно можеш ли да провериш дали продават Levorag или някакъв аналог? Благодаря предварително 😀

# 559
  • София
Освен това забелязах и едно оригинално мазило, много актуално  с олио от канабис и още други съставки – също за ревматични болки, артрози всякакви и какво ли не още, в нета има мнооого инфо.
Може ли името, че другата седмица ще ходим на пазар, да го потърся в Одрин? Мерси!

# 560
  • Пловдив
Планираме уикенда да отскочим до Одрин,но камерите и не работят и не мога да се ориентирам в трафика.Дали приключи вече голямото пътуване или още не?

# 561
Спокойно е, аз минавам през Лесово.Но в самият град определено е много спокойно, няма я предишната навалица и надпревара за лудо пазаруване.

# 562
  • ново
През Лесово е ОК, но може ли да споделите как е Капитан Андреево, че ще минаваме от там следващия път?

# 563
Ходихме в събота 14.09 в Одрин, през Капитан Андреево. Имах стара карта на мигрос. Жената на касата я провери и веднага ми даде нова. За чакането по границата - на отиване бяхме около 8.10ч и хванахме смяната от наша страна, станаха колони. За около час и 10 мин минахме двете граници. Направи ми впечатление, докато чакахме сутринта, че в обратна посока нашите митничари вдигнаха бариерите към 8.28ч. Голямо сменяне пада Grinning На връщане около 19.25ч двете граници ги минахме за двайсетина минути. Нямаше много коли. Чак учудващо.

# 564
  • Пловдив
Изобщо не е учудващо-цените в Турция са високи,това и турците го разбраха.Миналата седмица в Гърция(Ксанти) пред супермаркет Василопулис 2 турски автобуса на паркинга,вътре пълни колички с какво ли не,по гръцките плажове е пълно с турци,по гръцките таверни алкохолът им "харесва"...През юли също видях колко много пазаруват турци в магазините в Алексанропули.Българите обаче продължават да търсят евтино и хубаво в Турция...

# 565

Скоро някой коментира,че няма промяна.

Петък планувам да съм в Одрин. Ще мога да дам актуална информация в след това.
Няма промяна,картите си важат.

# 566
  • София
Българите обаче продължават да търсят евтино и хубаво в Турция...
Нали разбираш, че всички сме различни и пазаруваме различни стоки за семейството си. Това, което аз харесвам на вкус и вид, ми.. не, мерси, не ми харесват гръцките. Така, че благодаря за мнението ти, но съм убедена, че все още пътуващите до Турция за пазар, много добре знаем защо ходим и не сме толко заблудени, че да не знаем, че в Гърция има също евтини стоки. Simple Smile

# 567
  • Пловдив
Планираме да пътуваме в неделя и да попитам освен аптеките има ли нещо друго,което не работи?

# 568
  • Димитровград
Всичко си работи, а има и дежурни аптеки:
Скрит текст:

# 569
Някой купувал ли е от там Б17 и
По Европа ги няма .

Общи условия

Активация на акаунт