Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 812
  • 871
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да върна темата за чаршафите. Тези, които ги имат може ли да дадат съвет кой размер да си купя за матрак с размер 160х200х25 см?

Ще търсиш същия размер чаршаф. Качеството е много добро. Когато чаршафа е точния размер, стои добре опънат на матрака.

# 136
  • shumen
Питах за праха Омо аз и сякаш ме чуха и другата седмица ще го има.

# 137
Да върна темата за чаршафите. Тези, които ги имат може ли да дадат съвет кой размер да си купя за матрак с размер 160х200х25 см?

Ще търсиш същия размер чаршаф. Качеството е много добро. Когато чаршафа е точния размер, стои добре опънат на матрака.
Височината на матракът ми е по- голяма. Моят е 25 см., а на чаршафите са показали, че е за 20 см. Това ми е притеснението.

# 138
Скрит текст:
[/quote]
Височината на матракът ми е по- голяма. Моят е 25 см., а на чаршафите са показали, че е за 20 см. Това ми е притеснението.
[/quote]

В такъв случай аз бих купила един размер по-голям.

# 139
  • София
Не мисля, че височината на матрака има толкова значение. Дали ще обхване странично 25 от 25 см или 20 от 25 см, все е достатъчно да го държи.
Погледнах моя сега - също не е обхванат напълно до долу, вероятно и сегашните ми чаршафи са за 20 см.
Би имало някакво естетично значение ако рамката на спалнята е много ниска и се вижда частта от матрака, необхватната от чаршафа.
Ще купя и аз, нищо че и моя е 25 см също.

# 140
Здравейте, какво мислите за прахосмукачката за акари от настоящата брошура, че се чудя дали да не си я купя за вкъщи?

# 141
Да, моят матрак се вижда. Ще заложа на по- голям размер.

# 142
mariat,моят матрак също е висок 25 см и купувам един размер по-големи чаршафи. На мен не ми харесва да се вижда и държа да се обхване хубаво целият матрак, а с размера, който си посочила не ми се получава.

# 143
  • София
Тези бикини комплект 3 бр. от четвъртък, дали са същите като онези, за които се "избиваме" и са в комплект по 5?
Скрит текст:

Моля за отзиви за саката, ако някой си е купил. Мачкат ли се много?
Скрит текст:

# 144
При нас днес мисля ги имаше нахвърляни на едно място.Ако са същите/мисля ,че други сака няма/ бяха доста омачкани.

# 145
Не знам дали тези бикини са същите, зачудих се, но аз си чакам опаковките с по 5 броя...🤔🙂

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 14:53 от dolce miele

# 146
  • Велико Търново
Аз няма да дочакам 5те, ще се бия и за 3 Wink
Тъкмо по поръчка се появяват следващата седмица. Започвам да загрявам за сутрешна битка:)

# 147
Аз няма да дочакам 5те, ще се бия и за 3 Wink
Тъкмо по поръчка се появяват следващата седмица. Започвам да загрявам за сутрешна битка Simple Smile
🤣🤣🤣
Мен и цветовете не ме устройват много.😉 Искам по-тъмни, нещо телесно също може да взема...🙂

# 148
Изпуснала съм темата.
Мнения за тримера от новата брошура, която ще е другата седмица?

# 149
Българските ягоди от 500 гр., които са на оферта са вкусни - поне тези, които купих днес са такива.

Общи условия

Активация на акаунт