Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 814
  • 871
  •   1
Отговори
# 120
  • При децата ми
Маслото на Родна стряха 3+1 от тази седмица бива ли го?

Присъединявам се към въпроса и аз?

# 121
Вчера в нашия Кауфланд имаше козунаци от пекарната (сториха ми се по-малки от лидълсккте като размер, но може пък да са вкусни).🙂

Ох, Dolce, как ме стресна с тоя Кауфланд! Недочетох и скролнах нагоре да видя дали не съм си "плеснала" мнението в грешната тема вместо в Лидл... JoyJoyJoy

От пекарната на Кауфланд съм взимала и са съвсем различни не само на размер, но и на вкус и текстура. Вкъщи не ги одобриха много, иначе размерът лесно щеше да се компенсира с увеличаване на бройката...Stuck Out Tongue Winking Eye
Но Кауфландските май постоянно ги има, мисля че често съм ги виждала.

# 122
Купувала съм преди масло Родна стряха в малки пакетчета и беше хубаво тогава.
Аlllllimei, съвсем неволно.😅

# 123
Blue angel, Благодаря точно за тази с дупката става дума имам други две от Kaufland но такава нямам та реших да си взема и такава просто ми харесва формата на кекса обърнат обратно.
Ще се купува значи!

# 124
  • София
Чаршафите са супер! Дебнех да ги пуснат пак!
Аз си ги ползвам целогодишно. Няма зима, няма лято Grinning

Моля за мнения за тостера 3 в 1 на Silvercrest? Доволни ли сте?
Синковецът е на вълна сандвичи и се чудя трябва ли ми/ни това нЯщо?

Идеален е тостера 3 в 1. Точно по 2 запечени сандвича се пекат ( от хляба, който е  за тостер). В нас редовно се ползва.
Гофрети правя по рецепатата от книжката - харесват ни.
На релефните плочи, тип скара сина си запича кренвирши и яйца ( на очи).

# 125
  • In transit
Имам питане относно тези форми за  печене ,стават ли?

По-специално ме интересува тази за кекс
Стават, с хубаво покритие са, откога бяха на промоция?

# 126
Да не изглежда като реклама, но не се стърпях, пробвах пиличката, супер е, премахнах си едни мазолчета. На батерии е, има в кутията батерии. И пилата е много стабилна, само че няма приставка за кожички, ще си търся явно... то пък дали няма да работи тя и като пила за крачета с подходящата приставка Simple Smile нищо. Някой питаше за тази пила, взимайте, не че аз други електрически пили съм виждала да сравня, освен в салона... Всичко ми се събра накрая в несесера на пилата Simple Smile уикенда, парочистачката. Че си търся отдавна, а по технополис са от 100лв нагоре.

# 127
  • на Мелмак
И аз от доволните от тостера, взехме го по настояване на малкия, редовно прави сандвичи за всички Grinning
Днес имах неприятно преживяване в Лидъл, изключително тъп и нахален управител. Харесвам магазина, пазарувам редовно, дано не се налага да го сменям.
За отчет - купих доста неща на - 30%, сиренца, филенца, мезенца.

# 128
Формата за кекс е от новата брошура тоест ще бъде от другата седмица от четвъртък 16.05

# 129
Пускали ли са друг път овлажняващ крем на Cien за тяло. Интересува ме дали е добър.
Пускали са и аз бях купила веднъж, но изобщо не ми хареса и дори мисля, че го изхвърлих. Не попиваше добре и мазнееше кожата, все едно съм се намазала с олио.
Аз си бях купила, когато бях на почивка и много ми хареса, не помня светъл или тъмен бях купила. Това преди 2 години, обаче, може вече да е различен. С много суха кожа съм. И даже съм имала впоследствие и от другия вид, за да го  проверя дали и той ми харесва.

# 130
Да върна темата за чаршафите. Тези, които ги имат може ли да дадат съвет кой размер да си купя за матрак с размер 160х200х25 см?

# 131
Момичета, може и да е коментирано... Но искам да попитам мога ли да върна дреха, която си е в оригинална опаковка с касовата бележка от приложението? За жалост някъде съм затрила хартиената такава от миналата седмица Confused
Редактирам :
Прочетох на първата страница в скрит текст, че може... Hug

# 132
  • София
Подарявам:

# 133
  • София
Имам от показаните чаршафи с ластик, сиви са моите.
Купувала съм р-р 140/200, то и матрака е същия р-р.
За близо година и често пране не са се свили.
От показаните форми за печене имам дългата. Редовно си пека в нея хляб, понакога малка баница или руло Стефани. Ползвам я с хартия за печене, но се мият лесно на ръка.

# 134
  • София
Да, не мърдат чаршафите. Ние сме с матрак 180/200 и взимам този размер.

Общи условия

Активация на акаунт