Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 84 964
  • 871
  •   1
Отговори
# 630
Не бъдете предубедени към чаршафите. Тези не съм ги виждала, но ще ви разкажа нещо от личен опит.

Отиваме преди 3-4 години една есен до Малта за кратка градска екскурзия и ще спим в едно еърбнб.
Гледаме, нещо странно застлано по леглата, викаме си, това е кувертюрата, но не, чаршаф се оказа, пълен изкуственяк, нещо като рехав плюш, дори ни беше гнус да легнем.
Както и да е, примирихме се, легнахме и това се оказа най-вълшебното постелно бельо, спиш като в облаци, меко, топло, приятно. После проучихме, че има и връзка с климата там, нали е ужасно влажно, и тези изкуствени материи държат влагата далече от  тялото. Толкова се впечатлих, че реших да си купя, но намерих само двойни комплекти на баснословна цена.

За мой късмет същата зима Кауфланд решиха да ни култивират и пуснаха, но само долни чаршафи. Естествено, никой не ги и поглеждаше тук, и като постоят една-две седмици и ги намаляваха драстично, а аз купувам 😀 Пускаха тъничък, малко по-дебел, още по-дебел и вече на четвъртата дебелина се спрях, че нямаше къде да ги трупам😀
Това са ми зимните чаршафи, не траят много, един-два сезона, протрива им се "плюша", но имам запаси за сега.
Поглеждам редовно в Кауфланд, но вече не експериментират с тях на нашия пазар😉

# 631
  • Бургас
И как се нарича тази материя на тези чаршафи от Кауфранд? Т.е. какво пише на етикета.

Аз в Италия преди години харесах едни хавлии в един хотел. Още не мога да намеря такива. Изглеждаха като изкуствени/микрофибърни, а много попиваха и съхнеха адски бързо.

# 632
Някой взе ли диня и кайсии, че ме врънкат?

# 633
Не.Върнах и нея и подобната на К.
Благодаря ти!
Прахосмукачка на батерии не върши работа. Само бръмчи.

# 634
  • София
Диня ядем всеки ден, много е сладка. Купува по 1/4. Кайсии не сме купували.
Пъпеш вчера взе мъжа ми -произход Хондурас, ами не беше сладък като нашите през август.

# 635
И как се нарича тази материя на тези чаршафи от Кауфранд? Т.е. какво пише на етикета.

Аз в Италия преди години харесах едни хавлии в един хотел. Още не мога да намеря такива. Изглеждаха като изкуствени/микрофибърни, а много попиваха и съхнеха адски бързо.

По описанието приличат на бархетни.

Има и едни, които са като тънка хавлия, те са изкуствени, но само веднъж съм виждала и имам един купен. Не ми харесва.

# 636
Не, никакъв бархет, нали ви казах 100 % изкуственяк, полиестер.
Все пак българка съм, не съм на малки години, имала съм бархетни пижами и помня на баба ми, лека ѝ пръст, бархетните рокли.
Приличат на плюш, ето, опитах се да снимам материята.

Скрит текст:

# 637
Подозирам, че има проблем с този купон, по-точно с два от купоните от тази лента, защото моята е същата и се загледах. Мисля, че са объркали сапуните и в този купон е твърдия сапун, а течния е в купона за следващата сума. И в началната картинка на лентата са нарисувани така, а после в описанието на купоните са разменени. И някак странно в този избираш между пакетче слънчоглед или течен сапун, а в следващия избираш между твърд сапун и бутилка вино. Не съм сигурна дали са объркали картинките, сапуните или още нещо, но има разминаване. Може би по кода на продукта ще става ясно.

# 638
  • София
Скрит текст:
Подарен е

Подарявам, заедно със седмичните и този за дъвките 1+1
Добре, де, на мен защо не ми дават такива купони, дето ще са ми от полза?!? Ама-ха! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 639
  • In transit
Ликьорът от кумкуат хубав ли е? Simple Smile
Много! Пак ли са го пуснали?

Рошличка, за ежедневно обиране на трохи и лек боклук от колата върши добра работа. Синът ми има същата, онзи ден я ползвах и успях да почистя колата. Имам още две подобни пак от Лидл и стават. Не е вярно, че само бръмчели.
Ако очаквате такава прахосмукачка да смуче, като голяма или да ги ползвате за основно почиставане, няма как да стане, но за дребни неща, прах, трохи са идеални.

# 640
  • София
Скрит текст:
Подарен е

Подарявам, заедно със седмичните и този за дъвките 1+1
Добре, де, на мен защо не ми дават такива купони, дето ще са ми от полза?!? Ама-ха! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Като достигнеш определена сума от лентата ще получиш такъв купон.

# 641
Диня ядем всеки ден, много е сладка. Купува по 1/4. Кайсии не сме купували.
Пъпеш вчера взе мъжа ми -произход Хондурас, ами не беше сладък като нашите през август.

говоря за тази по левче от вчера. днес взех сутринта, ще я видим. взех и кайсии от промото. като цяло бяха по-зелени.

# 642
Подарявам
Скрит текст:

# 643
  • Пловдив
Кайсиите не са супер сладки, но са вкусни.
Черешите и при нас не изглеждаха добре и не купих.
За ликьора от кумкуат - за мен е отвратен. Мирише ми на някакъв сироп за кашлица.
Имаме подобна прахосмукачка, купена преди две години от Лидл. Чистим колата, трохи, дребен боклук.
Боровинките много ни се харесаха. Хрупкави и сладко-киселички.

# 644
  • София
Подарен
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 13:13 от Аня♥♥♥

Общи условия

Активация на акаунт